Tek başına kilo veremeyenler

Kahvaltida bir haslanmis yumurta.iki uc parca peynir..oglen yarim tabak makarna.yogurt corbasi bir kase.suan okuldayim.arkadaslarin atistirmaliklarindan bir iki, bir iki atoyirum. Agzima.aksam kayinvalidem ne yaptiysa.yemege davetliyiz.yemekleride muhtesem olur.bakalim aksam dikkat etmeye calisicam

Kahvaltida bir haslanmis yumurta.iki uc parca peynir..oglen yarim tabak makarna.yogurt corbasi bir kase.suan okuldayim.arkadaslarin atistirmaliklarindan bir iki, bir iki atoyirum. Agzima.aksam kayinvalidem ne yaptiysa.yemege davetliyiz.yemekleride muhtesem olur.bakalim aksam dikkat etmeye calisicam
afiyet olsun.gayet ıyı gıdıyosun

günaydın..bende sabah 1 dilim ekmek
haşlama yumurta,azpeynır ve domates salatalık yedım.bi bardak çay içtim.
üstüne bi form çayı içtim.şu bitki çaylarını düzenlı içecegim artık

Kahvaltiyla ogleni bir yaptim.bir haslais yumurta, yarim el buyuklugunde ekmek peynir ve zeytin.aksam haslanmis k.b ah ar yogurtlu ve yaninda yarim tabak makarna.ara ogun daha yemedim.

sabah
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin 5 çeri domates maydonoz şekersiz çay
ara süt 1 mayısı 1 ceviz
öğlen
haşlama brokoli, patates, havuç, ayran
yarım saat yürüyüş şekersiz kahve
ara bitter çikolata, yarım elma

Kahvaltiyla ogleni bir yaptim.bir haslais yumurta, yarim el buyuklugunde ekmek peynir ve zeytin.aksam haslanmis k.b ah ar yogurtlu ve yaninda yarim tabak makarna.ara ogun daha yemedim.
sen bayagı bayagı yemeyi azltmışsın maşllh :)

sabah
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin 5 çeri domates maydonoz şekersiz çay
ara süt 1 mayısı 1 ceviz
öğlen
haşlama brokoli, patates, havuç, ayran
yarım saat yürüyüş şekersiz kahve
ara bitter çikolata, yarım elma
afiyet olsunn.nasıl gidiyo attınmı kabızlık işini

Merhaba bende bu gruba katilabilirmiyim umutsuzca geziniyordum ki sizi kesfettim :KK43:
tabiki gleblirsin.gel kılo kaç yaş kaç boy kaç :)))

dün ögle arası misafırlıge gıdınce halıyle eve gel yemek hazırla topla geçemedım netın başına..
dün akşam yıne kofte ve yogurtla kapatmıştım..

bugun 1 dılım ekmek,haşlama yumurta
peynır domates salatalıkla ve çay

öglen susuz kurufasulye
2 dılım ekmek yeşillik ve yogurt yedım..
şimdilik iyim bakalım.acıktıgımda az bi leblebı yemeyı duşunuyorum

Yaşım 25 boyum 1.65 kilom 125 tahmini olarak yarin sabah tartilacagim :) tesekkur ederim.. Fit bir gelin olmaya geldim :) hadi Bismillah

Yaşım 25 boyum 1.65 kilom 125 tahmini olarak yarin sabah tartilacagim :) tesekkur ederim.. Fit bir gelin olmaya geldim :) hadi Bismillah
tabiki olursun.imkansız dıye bişey yoktur.öncelikle zaten çok gençsin.halıyle bi dıyete başlasan matabolızman hemen çalışmaya başlayacak.bu yaşların kıymetını bılın yaş ilerledıkçe kılo vermek zorlaşır..hadı bakalım kolay gelsın.yarın gel artık ne yıyon ne içiyosun yaz.dügün ne zaman

ikindi arası komşu elmalı kurubıye gıtırmış koca tabak :( bide yeni gekin :) herşeyı denıyor..içinden bi tane ye nasıl olmuş merak edıyorum dedı.artık bi tane yedim.şimdide karışık bıtkı çayı aldım içiyorum...

Merhabaaaaa tartildimmmmmm :( tam tamina 124.4 kiloyum :( insallah 60 kilo olacagim zor olacak ama basaracagim. Kac yil surerse sursun yerimde saymaktan iyidir.

Kahvaltim (11.30) :
1 domates,1salatalik,bir tutam maydonoz,bir iki catal tel peynir,1 haslanmis yumurta,1dilim cavdar ekmegi ve 1 fincan sekersiz cay :)

Merhabaaaaa tartildimmmmmm :KK43: tam tamina 124.4 kiloyum :KK43: insallah 60 kilo olacagim zor olacak ama basaracagim. Kac yil surerse sursun yerimde saymaktan iyidir.

Kahvaltim (11.30) :
1 domates,1salatalik,bir tutam maydonoz,bir iki catal tel peynir,1 haslanmis yumurta,1dilim cavdar ekmegi ve 1 fincan sekersiz cay :)
başlamak önemlıydı.onuda yaptın şimdi sıraya azim geliyo..azimli olup vazgecmeyeceksin inşallh..senın yolun birazdaha uzun ama çok guzel olacak sonu..afiyet olsun..

bugun sabah.2 dılım ekmek.
peynır.domates salatalık ve bi çay kaşıgı bal ile çayımı içtim..

öglen haşlama tavuk.
yeşillikler.1 dılım ekmek
1 kase yogurt. ve acı bıber turşusu yedım 2-3 tane

afiyet olsun.meyvenın yanında bi çay bardagı süt,veya ayran içeblirsin.kan sekerını dengeler.yada 5 badem fındık gıbı yıne dengeleyecek kuruyemıştende faydalanabılırısn
Elma biraz buyuktu baska bisey koymayayim yanina dedim ogle yemeginide atliyorum kahvalti 11,30 olunca

Back
X