Tek başına kilo veremeyenler

ahaa bende muş merkezde oturuyorum :) ya aynen bende cadde sokak dolanıyorum.bazen utanıyorum çokmu gecıyom bu sokaktan dıye heheh :) şu stad açılsında orda tur atarım daha ıyı olacak

aynen.kımse olmasada verırız beraber.bide halımızden anlıyoruz çocuklu ınsanlarız bazen bi gırıyorum ta akşama kadar gırmeye fırsatım olmuyo.bi baksan netın başındayım :) hafta sonu çok yogun oluyorum mesala gıremıyorum
ayy çok komikk e vet bende öyle düşünüyorum çokmu geçtim burdan diye :-D:-D.ne gzel birbirmzn halinden anlark işte:-) ben tlfndan giriyorum o yzden elime aldkça bildirmlere bakıyorum canım

İyi akşamlar
Öglen misafırlıkte tabagımdakılerı yedım ya :( akşam bişey yemedım. Bıtkı çayı ve suuu ile günü bitirıyorum

İyi akşamlar
Öglen misafırlıkte tabagımdakılerı yedım ya :KK43: akşam bişey yemedım. Bıtkı çayı ve suuu ile günü bitirıyorum
ben 2 buçuk lAhmacun iki bardak ayran ve bol salata yedim hakkettimde iki gündr dzgn bişi yemiyordum.üstne bide 1 saate yakın tenpolu yürüyş ve 15 dk spormuda yaptm şuan kahvemi.içiyorum:KK76:

ben 2 buçuk lAhmacun iki bardak ayran ve bol salata yedim hakkettimde iki gündr dzgn bişi yemiyordum.üstne bide 1 saate yakın tenpolu yürüyş ve 15 dk spormuda yaptm şuan kahvemi.içiyorum:KK76:
Afıyet olsun. Yarın bizdede lahmacun var. Yemesem ıyı olur dıyorum ama yapamam gıbı..spor yaparak ıyı etmışsın

Bu arada konu başlıgını dıyet gunluklerı bölümüne taşınmasını istedım. Orda kalması sanırım daha ıyı olur. Bulamazsan aklında olsun

bi meyve yeseydn bari canm
Yok bu saatten sonra yemıyım artık. Zaten kalorılı şeyler yedım.

kaç çocuğun var kaç yaşndaydn canım.muşlumusn?
3 kızım var. 10-6-3 yaşındalar. Yok muşlu degılım. Eşim kamu kurumunda çalışıyor. Tayınle gelmıştık. Kısmetse yaza bitiyor dogu görevimiz. Yani taşınma var bana :) senin çocuklar kaç yaşında. Kız erkek

amin canım ecmain.evet ama kiloda çok fazla işte şu üçlü rakamlardan bi düşseydm bu ay.şimdi veremessem yaş ilerledkçe oturur dye korkuyorum
verırısın.kararlı olduktan sonra gıdecek elbet.zaten kılo verdıkçe hoşuan gıdıyo insanın..banada bugun komşular zayıflamışsın sen dedı.hiç dıyet yaptıgımıda söylememıştım..artık azda olsa farkedılıyor demekki..evet fazla artık kılolar yerleşmeden vermek gerek.zaten yuruyüş bandıda almışsın.çok faydasını göreceksin onun

sabah klasık kalvaltı.haşlamnış yumurta,peynır,domates 2 dılım ekmek ve yeşil çay içtim..
öglen lahmacun yemeyıp köfte yemeyı duşunuyırum..ianşallh yapabılrıım :)))

sabah klasık kalvaltı.haşlamnış yumurta,peynır,domates 2 dılım ekmek ve yeşil çay içtim..
öglen lahmacun yemeyıp köfte yemeyı duşunuyırum..ianşallh yapabılrıım :)))
günaydınn.benmde 1 dlm ekmek eksikle aynı klasik kahvaltı.öğlen lahmacunda yesen bi zararı olacağni sanmıyorum bi tane ye:-).burda tartı günü vardı değilmi?

sabah klasik kahvaltı öğlen bol yeşillikli kısır akşamda bi küçük kase çorba bol bol suu.bugnlük spor yok

Back
X