Tek başına kilo veremeyenler

Boyum fazla yok 1.62

Afıyet olsun. Ben aslında tam dıyet yapınca çok ıyı gıdıyor ama bende hafta sonu yıyınce yarısını gerı alıyorum. Maalesef çocuklardan rahat dıyet olmuyo. Bak aklında olsun bebek olunca dıyet zor :)) şimdiden ver. Allah en kısa sürede sanada müjdeyı versın ınşallah

Hayır edemıyorum. Sporda haftada 3 gun yuruyuş yapmaya çalışıyorum

Sen hiç gelmıyosunki :KK20: begenmedın herhal beni :)))
70 kıloyla başladım 66.4 üm şuan. Yavaş gıdıyo

Afıyet olsun. Tek yapamadıgım yogurdu sevmeme ragmen sabah yıyemıyorum

Buyuk kızlar okula gıdıyomu senın. Guzel fırsat buluyosun sen
evet canım biri sabahçı biri öğlenci fırsat yaratıyorum mecbur.servis geldi sonunda motoru komple yanmş sıfır ürünle değişim yapılacak..bi gelseydi dışarıda çıkardm arada

bugnkü menüm klask kahvaltı ekmeksz.öğln misafrlikteydim bi dilim kek ve bitanecik elmalı pasta yedim:KK67::KK47:şimdide bi kase yoğrt ve semiotu yiyecem bi tabak yine ekmeksiz.spor bugn yapamadm ama 4 kez merdiven inip çıktım pazaara falan gittim.bol su içtim içmeye devamm.

papatya ilk sayfaya isimlerimizi boy ve başlangç kilomuzu yazarsan daha iyi olmazmı unutmayz hem:KK9:kilo verdikçe güncellersn olmazmı?

evet canım biri sabahçı biri öğlenci fırsat yaratıyorum mecbur.servis geldi sonunda motoru komple yanmş sıfır ürünle değişim yapılacak..bi gelseydi dışarıda çıkardm arada
sofır ürün nasıl yanmışya. Ya daha tehlikeli olsaymış. Allah korumuş

bugnkü menüm klask kahvaltı ekmeksz.öğln misafrlikteydim bi dilim kek ve bitanecik elmalı pasta yedim:KK67::KK47:şimdide bi kase yoğrt ve semiotu yiyecem bi tabak yine ekmeksiz.spor bugn yapamadm ama 4 kez merdiven inip çıktım pazaara falan gittim.bol su içtim içmeye devamm.
O merdıven çıkmak zaten bi zülum :)) bende çıkıyorum

papatya ilk sayfaya isimlerimizi boy ve başlangç kilomuzu yazarsan daha iyi olmazmı unutmayz hem:KK9:kilo verdikçe güncellersn olmazmı?
Aklımda canım boş bi anımda düzenleme yapacagım

bende klasik kahvaltı yaptm.şimdi küçk bi kase çorba içtm.birazdan yürüyşe çıkacam.akşamda balık salata üç kaşık pilav yiyecm.

Akşam menüm aynı . Hiç spor yapamadım ama çok işim vardı koşturdum durdum :) oda sporolsun ne yapalım. Hava yagmurluydu zaten

Back
X