- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
Yok be canım hiç anlamadımseninde regl dönemimi?
Pizzanında artık çeşidı var sebzelı falanda yaptırılıyor. Yersen barı o seceneklerı kullansanOf hep bu kocam yüzünden ya bugün temizlik yaptım yemek yapamadım pizza aldı yineama az yedim bu kez.yarın sebze alışverişine çıkıyorum
Aynen çogu ekmegı kesıyo ama yanlışEn iyisi kuzum; sebze + et + kuru baklagiller yemeklerin olmalı, günde iki tane de meyve yenmeli![]()
İyi bilinölisin tebrıkler :)90 lardayken günde 7 ekmek yiyordum. Not ; ekmek sadece 'ekmek' olarak sınırlandırılması. 2 yk pilav=2 yk makarna= 1 dlm ekmek dir. Tabi 1 kepçe çorbada.
Sabah 3 dlm, öğlen 2 dlm ve akşam 1 kepçe çorba ve 1 dlm ekmekle günde 7 dilim ekmek yerdim. Biraz kiloya bakıyor bu iş, sen kaç kilosun?
Yakinmisiz. Bende 72.4 üm. Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 dilim yiyorum.
Sorma bende hiç beceremıyorum onu :)Kalori hesabı bana yanlış geliyor![]()
98 denmı ındın 6 ayda tebrıklere6 ay oldu![]()
Tatlıyı kım sevmez. Bende bayılırımAy ne güZel:) peki arada kaçamaklar olunca kilo verebildin mi?benim tatlıya karşı feci Zaafım ve hele Regl dönemimde çok yiyorum![]()
Nefsın körlenmış artık ne guzel. Zamanla alışılıyorAylarca 0 kaçamak yaptım, tatlıya aşırı düşkün olmama rağmen, kilolardan kurtulunca şimdi arada yiyorum abartmadan
Gunaydın canımmgünaydın kızlar![]()
Neee demekkk hadı gel. İsmin nedende hiç yabancı gelmedı bana . Kaç kılosun canım tanıtalımMerhabalar bende si,e katilabilirmiyim