Tek başına kilo veremeyenler

Arkidesler oglen yemegi adana yedm sadece salatasihla etini bir dilim.kepek ekmegi ara ogun bit avuc leblebi
Sabah 1 dilim ekmek, bir dilim peynir, 5-6 zeytin, 2-3 tane çilek reçeli yedim kendimi çok suçlu hissediyordum ama sen yazınca yazma cesareti geldi :)) bende öğlen iskender yidim hemde 1,5.., akşam yemedim zaten eritemedim de, bir kase yoğurt yer yatarım...

evet canım güzel, hergün evde yürüyecek ne güzel :)

benim başlangıç kilom 76.6kg 10 nisanda başladım, 18 nisanda 72.9kg hedefim 65kg canım :)

bende 10 günde 5kg vermeyi hedefliyordum ama regli nedeniyle 14-15 güne çıkardım hedefimi çünki regl döneminde benimde kilo vermem duruyor 5 gün nerdeyse 1 gr veremedim canım.
tamam canım eklerım.leslie yı bende çok sevıyorum..en ıyısı 45 dk..anca ter atıyosun :)

Bende suan oyleyim ama.birdaha regli zamani tartilmicam ama netten baktm.biraz regli bitiminde sislik.gidince normale.doner diyo ben tekrardan kilo almaktan korkuyorum cok zor zayifliyorum sabahtan beri her firsatta yurumeye calisiyorum
regl zamanı bıtınce gıdıyo merak etme kalıcı olmuyo.ama tartılmamak en dogrusu

Arkidesler oglen yemegi adana yedm sadece salatasihla etini bir dilim.kepek ekmegi ara ogun bit avuc leblebi
ekmekgını yemedıysen gayet guzel

menüm
sabah 2 yumurta peynir iki lokma k.ekmek domates yeşil biber
öğlen elma
akşam yemeği lahmacun inşlah çok kaçırmam.bir saat tempolu yüryş yapıldı.
canım spor yaptıgın ıyı olmuş..lahmacun oglen olsa hiç yoktan yakacak vakıt olur..senın bant gecıkınce sankı motıvasyonun düştü..haftaya bomba gıbı oalacaksın emimin ben :))

Afiyet olsun canim zaten oglen yememisin bisey bende aksam yemehi olarak bir armut yedm.bakalim.eve gidincede yogurt yerim
akşam uyguyndur canım.afiyet olsun

offf yemek yemeği seviyorum yaaa.kendimi zor dizgnliyorum
ah canım emın ol hepımız çook sevıyoruz..sadece kendım için bıle kalkıp super bi masa hazırlarım yani :((

Sabah 1 dilim ekmek, bir dilim peynir, 5-6 zeytin, 2-3 tane çilek reçeli yedim kendimi çok suçlu hissediyordum ama sen yazınca yazma cesareti geldi :)) bende öğlen iskender yidim hemde 1,5.., akşam yemedim zaten eritemedim de, bir kase yoğurt yer yatarım...
senın fazla olmuş iskender ama öglen yemışsın akşam çook az yemen uygun tabı..spor yapıyomusun.hayatına azda olsa kat.

tamam canım eklerım.leslie yı bende çok sevıyorum..en ıyısı 45 dk..anca ter atıyosun :)

canım spor yaptıgın ıyı olmuş..lahmacun oglen olsa hiç yoktan yakacak vakıt olur..senın bant gecıkınce sankı motıvasyonun düştü..haftaya bomba gıbı oalacaksın emimin ben :))

ah canım emın ol hepımız çook sevıyoruz..sadece kendım için bıle kalkıp super bi masa hazırlarım yani :KK43:(

senın fazla olmuş iskender ama öglen yemışsın akşam çook az yemen uygun tabı..spor yapıyomusun.hayatına azda olsa kat.
yaaa tamda korktğm gibi lahmacunu kaçırdm iki buçuk gtti mideye valla.bi yarım saat hareket ettim erisin dye ama naslda pişmanım yaaaa.bugünlerde motivasyonum düştü dolaysyla iştah geri geldi ya:KK67::KK42:

Günaydınn kızlarr:KK36:kızımı okula gönderdim limonlu suyumu içtim metobolzmayı uyandrdm ama ben yine yatıcam galiba.:KK8::KK48:

yaaa tamda korktğm gibi lahmacunu kaçırdm iki buçuk gtti mideye valla.bi yarım saat hareket ettim erisin dye ama naslda pişmanım yaaaa.bugünlerde motivasyonum düştü dolaysyla iştah geri geldi ya:KK67::KK42:
maalesef bende öyleyım.guzel tadı var :))

bandımda geldi ama kutuda ben ona bakıyom o bana.servisin gelmesini bekliyecem birde.cumartesi gelirmiş
oh gelmış hadı gozun aydın.olsun cumartesı olsun..

07papatya 07papatya canim ben yasliyim ya 32 yasim 30dk bile bana cok geliyor, sıkılıyorum.iyi geceler herkese
yok öyle cayma..bak ben 36 olmama çok az kaldı.ben sana gore daha yaşlıyım :))

Hadi gozunaydin canim bol yuruyusler.bende bir haftadir telefon siparisi verdim onun gelmesini bekliyorum.
senınde hayırlı olsun.guvenılır siteden alsaydın barı..yalan dolan olmasında aman Allah korusun

Günaydınn kızlarr:KK36:kızımı okula gönderdim limonlu suyumu içtim metobolzmayı uyandrdm ama ben yine yatıcam galiba.:KK8::KK48:
ee süper gıriş yapıp uyunurmu kızz :))

Gunaydin canlar gec yaziyrm sabah beri is bitmedi sabah limonlu su ictim.ise yurudum 15Dakka sonra is yerinde abi pogca almis bir tanecik.yedm 1kayisi bir incir yedim bakalim.insallah oglene kadar dayanirim

ah canım emın ol hepımız çook sevıyoruz..sadece kendım için bıle kalkıp super bi masa hazırlarım yani :KK43:(

basen egzersizi yapmaya calışıyorum akşamları yarım saat, hepsi bu papatya malesef :(

bu benzetme tam benlik yaaaa
offf sorma, hani herşeyden yesemde azıcık yesem dimi, sevdiğim bişeyin dibini buluyorum, ekmeği azalttım şükür, azimliyim sevdiğim yiyecekleri de azaltacağım miktarını...

07papatya 07papatya canim ben yasliyim ya 32 yasim 30dk bile bana cok geliyor, sıkılıyorum.iyi geceler herkese
yaşlısın 32 sin :)) burdakiler gençmi hep kızlar?? ben de 36 yaşındayım ve evet yarım saat egzersiz bile cok yoruyor beni akşamları, tek hayalim gecen yazki kotlarıma girebilmek ve yarım saat dişimi sıkıp yapıyuorum egzersizlerimi,sende eski fotograflarına bak Sevilay işe yarıyor ;)

Aksam yemegi olarak bir bucuk.lahmacun bol salata yedm oglende bir kepek.ekmegi az kasar az peynir yedm sabah bir pogaca bir armut karisk biraz ama kusura bakmayin

geldim canlar
sabah
2 haşlama yumurta
peynır
çok az domates salatalık ve yeşil çay

ara
1 mınık halley

öglen
haşlama tavuk
salata
ara
nescafe 3/1 arada
bugun delice canım tatlı istedı.valla zor frenledim kendımı :KK43: benımde regl yaklaşıyo
akşam
1 kase yogurt
spor
250 ip atladım
15 dk.bacak bel egzersız

Back
X