Tek başına kilo veremeyenler

Bende duzgun Kilo vermiyorum 3 HFTADA 1KILO VERMISIM ilk zamanlar vucuttaki sular gittigi icin hizli veriyosun ben 74le basladm 4bir ayda verdm ama 1aydir da anva 68.9oldum yani sabah yarim.saat yuruyus yaptm bakalim.insallah o 900de bu hafta veririm.insallah
evet yürüyüşün çok faydası var.benim yarn bi ayım doluyo bu maratona başlayalı 104.6 yla başlamştım 98 le bitirdm toplamda 6 verdm bu ay.bayrama kadar 10 kilo daha versem ne gzel olurdu.yürüyüşün ve sporun faydasını gördüm ama gözle görülür bi incelme oluştu çok şükür.yoğurt kürüde işe yarıyr gibi bakalım bi haftam dolsn yzacam farkı

kızlar gec kaldım biliyorum.benım kızın 23 nısan kutlaması bugundü..birde gösterıyı en son bunlar yaptı.bekle bekle.küçüümde hasta zaten çok yoruldum.eve 1 de geldık.hemen çocuklara yıyecek bışeyler hazırlayıp küçügü yenı uyuttum.inanın kahvaltı masam öylece duruyor..sabah 9 da cıkmıştık..bugunluk bi izin alayım evı bı toplayım.yemegımı edeyım.çok dagınık ev.
kilom 63

afiyet olsun canım son günlerde akşm yoğurt tek yiyosun sanki.sporda muhteşem maşallah.bu hafta iyi kilo verecen sen bence.bende bi saat yüryşmü tamamladm.3 dolma çokmu sence?
spora mayıstan sonra hıç edemem nisa.ramazan gelıyo ve çıkamam dışarı.şimdi ne yapabılıyosam yapıyorum işte.canım dolma küçükse olur 3 tane..bence 2 orta boy dolma yeterli

Iyi aksamlar bayanlar sabah bir yumurta haslama.iko dilim.etimek az peynir ceviz falan standart kahvalti oglen yemek yok aksam 5te bir bol salatali lahmacun simdide bir kase yogurt yedm bol.su bir saat yuruyus
afiyet olsun.o lahmacum 1 taneyse gayet guzel bir menu olmuş tüm gunun yani.

Bugunku menum sabah
Cay ekmek , haslanmis yumurta, domates, salatalik
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar :KK43:((
of fazla yemışsın ama dışarda kaçıyo maalesef.telafı edersın..bir kaç gun az yıyerek toparlarsın kendını

Gunaydinlar bacilar cumartesi kilasigi bol.sirkeli paca corbasi ictim iki kayisi yedm sabah tam 69geldm ya cok azyavas kilo veriyorum 3haftada 1kilo verdm resmen ya millet ayda 5kilo veriyo
canım azda olsa spor kat dıyorum sana..bende ayda 2 kılo ya verıyodum yada 1,5 kılo anca.sporla hem sıkılaşırsın hem rahat gıder kılo

menüm
sabah 1 yumurta domates salatalık az peynir iki kabak dolma ekmek yok.
öğlen bol yeşillik sebzeli kısır
akşam iki parçakırmızı et salata yoğurt. bol su.
gayet guzel canım.senın bant takıldımı çaılışıyomu artık

Oglende 2dilim pizza 2tana kucuk izgara kanat yedm aksama yemegi yemicem yogurt yicem bir kase

canım öglen menun çook fazla.ya pizzayı sececek
tın yada eti.sen bu aralar bol yıyosun dikkat et bak.

Gun icinde 10 bin adim.atiyorum.genelde bu arada ama genede cok yavas zayifliyorum
bak bu süperr :))

Sabah kilasik kahvalti oglen yemegi yok.aksam.ustu izgara yedim yarim dilim.ekmekle beraber birde dondurma bugun sakindi haftasonu kacamak olmadi arkidaslar bu arada 68.9kilom sabah tartildim
.sen bu aralar yıyosun bence

bugünkü menüm.
bugn kızksrdeşlerm bendeydi kahvaltıda simit börek gözleme bolca vardı ama ben yarm peynirli gözleme bi lokma simit az peynir bi yumurta yedm. saat 3 te hedik yani sulu nohut yemeği iki parça et yedm domates salatalık eşliğinde.akşam yok.yürüyşmü ve sporumu yaptm.bugn yoğurt küründe 4. gündeym ama bende metobolzma sıfır 4 gndr bakalım devam edicem iki hafta
amann hedık deme.bayılırımmm :))) devam et bakalım kure.bi hafta bi geçsın

Gunaydin sekerler ben bugun biraz rahatsizim.ustmusum karnim.agriyo ilac icmek icin acilden iki hurma bir pogaca biraz peynir bir bardak cay ictm net kilom 68.9
gecmış olsun canım ya.dikkat et..

günaydın kızlar.kilo bildirimi vakti.
geçen hafta 99.3
şimdi 98.7
fark 600 gr.
bi haftadr kilo veremiyodm durmştu.bunada şükür.
duran kılo için süper bence..tebrıkler.

Bende duzgun Kilo vermiyorum 3 HFTADA 1KILO VERMISIM ilk zamanlar vucuttaki sular gittigi icin hizli veriyosun ben 74le basladm 4bir ayda verdm ama 1aydir da anva 68.9oldum yani sabah yarim.saat yuruyus yaptm bakalim.insallah o 900de bu hafta veririm.insallah
o yarım saat yuruyuşun bıle faydası olacak sana..kılon içinde iyi bence.:)

evet yürüyüşün çok faydası var.benim yarn bi ayım doluyo bu maratona başlayalı 104.6 yla başlamştım 98 le bitirdm toplamda 6 verdm bu ay.bayrama kadar 10 kilo daha versem ne gzel olurdu.yürüyüşün ve sporun faydasını gördüm ama gözle görülür bi incelme oluştu çok şükür.yoğurt kürüde işe yarıyr gibi bakalım bi haftam dolsn yzacam farkı
maşallh ne guzel işte

Kolay gelsin cana canim bir kase.mervimek corba salata kucuk lahmacun ucte biri yani
afiyet olsundaaa.sen lahmacunu fazla yemeye başladın.:KK12:haftada bir kez yemeye özen göster

evet canım bandm kuruldu cumartesi kullanmaya başladım.ya vallahi ağzmdan aldn tam ben diyecektim nefesliva bu yemeğe göre kilo vermen zaten yavaş olur biraz daha yemeğini kısp spor yapsan daha gzel kilo verirsin

sabah
1 dılım ekmek
haşlama yumurta,peynır
domates salatalık çay

öglen
kuru fasulye
akşam
1 kase yogurt
70dk yürüyüş

evet canım bandm kuruldu cumartesi kullanmaya başladım.ya vallahi ağzmdan aldn tam ben diyecektim nefesliva bu yemeğe göre kilo vermen zaten yavaş olur biraz daha yemeğini kısp spor yapsan daha gzel kilo verirsin
canım çok sevındım.gözun aydın..bir anda çok yuklenme kendıne.yavaş yavaş yukselt.adelen zarar gorebılır.vucudunu yavaş yavaş alıştır..çok faydasını goreceksın bak.valla bende çok isterdım :)

menüm.
Sabah az k.ekmek iki çatal sucklu yumurta yeşil zeytn az peynir domates salatalk
öğlen yarm boğaça 3 badem bir cevz yarm elma
akşam dünden kalan nohutlu yemek 3 kaşık.içinden bi parça et.iki çatalda patlıcan ezmesi.yatsıdan sonrada yürüyecem

canım çok sevındım.gözun aydın..bir anda çok yuklenme kendıne.yavaş yavaş yukselt.adelen zarar gorebılır.vucudunu yavaş yavaş alıştır..çok faydasını goreceksın bak.valla bende çok isterdım :)
çok tşkr ederim canım.evet 4 5 6 arası yükseltp indiryrm bi yarm saat yapıyorum şimdilik.dışarda bi saat yürüyordm ama banttaki gibi terleme ve yorulma olmuyordu bu iyimi kötümü bilemedim.darısı senin başına canım.

menüm.
Sabah az k.ekmek iki çatal sucklu yumurta yeşil zeytn az peynir domates salatalk
öğlen yarm boğaça 3 badem bir cevz yarm elma
akşam dünden kalan nohutlu yemek 3 kaşık.içinden bi parça et.iki çatalda patlıcan ezmesi.yatsıdan sonrada yürüyecem
oh afiyet olsun..ne guzel sporun artık aksamaz :)

çok tşkr ederim canım.evet 4 5 6 arası yükseltp indiryrm bi yarm saat yapıyorum şimdilik.dışarda bi saat yürüyordm ama banttaki gibi terleme ve yorulma olmuyordu bu iyimi kötümü bilemedim.darısı senin başına canım.
bu çok ıyı canım..gunluk 1 saat yap bir hafta şimdilik..ister bir anda 1 saat yap.ister yarım yarım yap.sonra sen anlarsın zaten..inaşlhh canım ya.bol yerım olsa.ah zor gıbı :)

bu çok ıyı canım..gunluk 1 saat yap bir hafta şimdilik..ister bir anda 1 saat yap.ister yarım yarım yap.sonra sen anlarsın zaten..inaşlhh canım ya.bol yerım olsa.ah zor gıbı :)
bikaçgün yarım saatte devam ediyim yavaş yavaş artırırm dye düşünüyrm bu ara bahar temzliğide var gndzde yoruluyorum.benimde yerm dardı eşyaları üstüste koyup yer açtım yoldaşıma:-):-)

bikaçgün yarım saatte devam ediyim yavaş yavaş artırırm dye düşünüyrm bu ara bahar temzliğide var gndzde yoruluyorum.benimde yerm dardı eşyaları üstüste koyup yer açtım yoldaşıma:-):-)
bu haftalar epey efor sarfedeceksın sen :))
kendı evımde olsam bı yolunu bulurdum..taşınmayla iş zorlaşıyo canım ya..sanada kolay gelsın

benım bugunluk menude pek ıyı degıl.sabahtan berı agrım vardı.regl beklıyodum nıhayetınde oldumda :KK43: olmadan zaten bi açlık bastı benı.of.
sabah
2 dılım ekmek
peynırlı omlet,domates,salatalık,çay

öglen
1 küçük tabak kıymalı taze fasulye
1 küçük tabak bulgur pilavı
1 küçük tabak mantı:KK43: biliyorum çok oldu.ama mumkun degıl doymadım.daha yerdım.frenledım :KK43:

ara
3 kuru kayısı
4 form bısküvi
karışık bitki çayı ( bunuda hemen yuttum öyle aç hissettim kendımı )

akşam
1 kase yogurt
1 salatalık

spor
1 saat yuruyuş.
daha bugun regl oldum.hemenmı tartıda artı görülür ya:mad: moralim bozuldu.bakmıycam tartıya:cry:

menüm sabah iki yumurta peynir domates salatalık iki lokma ekmek.
öğlen üç tane mercimek köfte iki çatal kek
akşam iki parça et iki kaşık bulgur salata
45 dk yüryş bol su.litreyi saymıyrm ama en az 15 bardakiçiyemdr belki dahada fazla

benım bugunluk menude pek ıyı degıl.sabahtan berı agrım vardı.regl beklıyodum nıhayetınde oldumda :KK43: olmadan zaten bi açlık bastı benı.of.
sabah
2 dılım ekmek
peynırlı omlet,domates,salatalık,çay

öglen
1 küçük tabak kıymalı taze fasulye
1 küçük tabak bulgur pilavı
1 küçük tabak mantı:KK43: biliyorum çok oldu.ama mumkun degıl doymadım.daha yerdım.frenledım :KK43:

ara
3 kuru kayısı
4 form bısküvi
karışık bitki çayı ( bunuda hemen yuttum öyle aç hissettim kendımı )

akşam
1 kase yogurt
1 salatalık

spor
1 saat yuruyuş.
daha bugun regl oldum.hemenmı tartıda artı görülür ya:mad: moralim bozuldu.bakmıycam tartıya:cry:
canom bu çok normal.bende tam artı iki çıkıyorum reglken.üzülme kız

menüm sabah iki yumurta peynir domates salatalık iki lokma ekmek.
öğlen üç tane mercimek köfte iki çatal kek
akşam iki parça et iki kaşık bulgur salata
45 dk yüryş bol su.litreyi saymıyrm ama en az 15 bardakiçiyemdr belki dahada fazla
gayet guzel canım

canom bu çok normal.bende tam artı iki çıkıyorum reglken.üzülme kız
canım fazla çıkmama kızmıyorum.çıktıgım gıbı yemeye çok başladım o yuzden..
bugun kek çok yedım.kaç dılım yedım bılmıyom hemde yemegın üstüne:KK43:

Back
X