Kendi sinirlense o konu çözülmeden asla uyumaz. Ben sinirlendiğimde dikkate almıyor. Birşeyleri tartışarak veya tartışmayarak konuşmak istiyorum sadece.Esimde boyle sizi çok iyi anlıyorum zaten sinirli oluyorum ve bu hareketi yapınca sinirim 2 ye katlanıyor
Bile bile akşam tartışmak... siz de kapatın yatın sasirtin madem sonuç alamayacağınız belliyseNişanlım tartıştığımız zaman sanırım uzatmamak için uyuyor. Mesaj atıyorum görmüyor beni daha çok çıldırtıyor. Sinir olduğumla kalıyorum.
Sabah işe gidicek, geç uyursam uyanamam cevap verirsem uzatacak geçe kalıcam en iyisi uyuyor numarası yapayım diyor kendince. Biliyorum.
Kırgınım, üzgünüm tartışmak istiyorum bişeyleri içimden atmak istiyorum ama uyuyor tartışmıyor ve ben bütün gece içimden atamadığım sinirimle kendimi yiyorum. O ise pireler uçuşarak uyuyor.
Oh ne rahat.
1 saat önce gereksiz bir konudan tartıştık. Tartışma esnasında birşeylerden şikayet ediyorum, bana 23.05 te uyuyorum ben yarın seni uyandırırım dedi. 23.06 da hala şikayetlerime devam ediyordum ve uyuyorum dedikten sonraki mesajlara bakmadı. 1 dakika uyudun bende inandım sanki. Mesajı üstten okuyordur diye uyumuş numarasını yarıda kessin de mesajlarıma cevap vermesi onun en çok kızacağı tarzda şeyler de söylüyorum. tık yok. Kendi kendime konuşuyorum.
Şaka gibi ya. Umrunda değil ya kırıldım, üzüldüm hiiiç.
Not: Ben birşeylere kızdıysam ve tartışma çıktıysa o zaman uyuyorum der.
Kendi birşeye kızdıysa sabaha kadar da olsa uzatır. Tam bir bencillik değil mi bu?
Nişanlım tartıştığımız zaman sanırım uzatmamak için uyuyor. Mesaj atıyorum görmüyor beni daha çok çıldırtıyor. Sinir olduğumla kalıyorum.
Sabah işe gidicek, geç uyursam uyanamam cevap verirsem uzatacak geçe kalıcam en iyisi uyuyor numarası yapayım diyor kendince. Biliyorum.
Kırgınım, üzgünüm tartışmak istiyorum bişeyleri içimden atmak istiyorum ama uyuyor tartışmıyor ve ben bütün gece içimden atamadığım sinirimle kendimi yiyorum. O ise pireler uçuşarak uyuyor.
Oh ne rahat.
1 saat önce gereksiz bir konudan tartıştık. Tartışma esnasında birşeylerden şikayet ediyorum, bana 23.05 te uyuyorum ben yarın seni uyandırırım dedi. 23.06 da hala şikayetlerime devam ediyordum ve uyuyorum dedikten sonraki mesajlara bakmadı. 1 dakika uyudun bende inandım sanki. Mesajı üstten okuyordur diye uyumuş numarasını yarıda kessin de mesajlarıma cevap vermesi onun en çok kızacağı tarzda şeyler de söylüyorum. tık yok. Kendi kendime konuşuyorum.
Şaka gibi ya. Umrunda değil ya kırıldım, üzüldüm hiiiç.
Not: Ben birşeylere kızdıysam ve tartışma çıktıysa o zaman uyuyorum der.
Kendi birşeye kızdıysa sabaha kadar da olsa uzatır. Tam bir bencillik değil mi bu?
Bir şeyleri konuşmak içimde biriktirmemek çocukluk mu? Her insan farklıdır. Bazılarına uzaklaşmak iyi gelir. Ben konu konuşulmadan es geçildiğinde içinde biriktirenlerdenim. Ve bir noktadan sonra içimde biriktirdiklerim patlama derecesine geliyor.Nisanlinizi tebrik ediyorum, olgun bir insan belliki.
Siz ise... Ne desem...
Herneyse, ne desem boş, zira yaşınız beş buçuk falan galiba.
Tartışma çıkmaya başladığında aramıştım konuşarak daha iyi anlaşırız diye ama olay daha da büyüdü kapattıktan sonra da uyuyacagını soyledi mesajlaBu kadar çok bi konuyu didiklersen karşındakini bezdirirsin; diyelim ki mevzuda haklısın karşı karşıyayken konuş ki kaçamasın,bir diğer ihtimal haksızsın yıne karşı karşıyayken yap ki sonrasında gönlünü kolay alasın. Mesajla kavga etmek cok uzun sürmüyor mu ya,atıyorum şuan yakın bi arkadasıma bi dedikodu anlatasım var yarın arar uzun uzun anlatırım dedim,yaz bekle hede höde. Nişanlını zeki buldum ben de böyle yapmışımdır.
Tamamda siz oylesiniz diye karsinizdakindende ayni seyi bekleyemezsiniz. Kaldiki gereksiz konulardan tartisiyoruz diyorsunuz yani ne gerek var uzatmaya?Bir şeyleri konuşmak içimde biriktirmemek çocukluk mu? Her insan farklıdır. Bazılarına uzaklaşmak iyi gelir. Ben konu konuşulmadan es geçildiğinde içinde biriktirenlerdenim. Ve bir noktadan sonra içimde biriktirdiklerim patlama derecesine geliyor.
Konu gereksiz bir yerden çıktı evet. Ama sorun onemliydi. Bizim genel sorunumuzdu uzatmamın sebebi buydu. Benim ilişkimizde rahatsız olduğum bir durumdu üslubu. Bana şaka ciddi farketmez, lan lı cumleler kullanılmasından hoşlanmadığımı soyluyordum. Buna sitem ediyordum. Ne derece rahatsız oldugumu dinlemeden uyudu.Tamamda siz oylesiniz diye karsinizdakindende ayni seyi bekleyemezsiniz. Kaldiki gereksiz konulardan tartisiyoruz diyorsunuz yani ne gerek var uzatmaya?
Bakin siz imtihan gormemissiniz belliki. Yarin bigun konu acarsiniz ne bos seylere takilmisim, ne bos seylerle hem kendime hem sevdigim insana eziyet etmisim diye.
Objektif yorum istiyorsaniz, olgunlasin efendim, hayatinizin ve hayatinizdakinin kiymetini bilin, kucuk seylere kucuk insanlar takilir, bosverin ya, ne gerek var uzmeye kalp kirmaya...
Dırdır yaptığım için değil işine gelmediği için uyuyor olmasını konunun sonundaki nottan anlamış olmamızı beklerdim. Ki hiçbir zaman dırdır yapan bir tip olmadım, nişanlım benden daha çok konuşur. İşine gelirse.Şu konuşarak çözmek mevzusuyla dırdırı karıştırıyorsunuz bence yahu kendimi cevap verilmeyecek karşı taraf bunaltan konuma düşüreceğime kafama taş düşsün daha iyi bence.
Ben olayı cozmek icin üzerine gidiyorum zaten. rahatsız olduğum bir konu var ki konuşmak istiyorum. Ama o umursamadan uyuyor. Kendi bir konuya kızmıştı önceden, sabah 8de işe gidecek olmasına rağmen 4e kadar konuşmuştuk. Konuyu çözdük ve sonea uyuduk. cok bencilce geliyor bana bu yaptığıOlay sicakken tartistiginizda inan dahada dönülmez noktalara gelebilir ,bu yuzden bence sakin kafayla konusun tabi cok önemli bir konu ve cozulmesi gerekiyorsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?