- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 37
Üzgünüm ben bu tarz konuşan birine yol verdim.Ne ben kimseyle ne de kimse benimle bu şekilde konuşamaz.Onun için bana normal gelmedi.Ama nişanlı iken böyle konuşan evli iken de bu tarz konusuyorlar.Buraları acıp okursanız görürsünüz.Ama karsı taraftan bekleyip yapmayınca kızamazsınız,beklentiniz sizinle ilgili olan birşey.Siz arayın.Bu şekilde konustugunda kendimi..... hissediyorum şeklinde konuşun.Onu suclayıcı konusursanız dinlemez,o değil sen soylesin boylesin diye konusmaları kimse duymak istemez.Bu şekilde davranmasını istemiyorsanız biraz prensipli olmanız gerek üzgünüm:)Empati yapınca anlıyor aslında. En azından en sonunda evet haklısın diyor. Ama her zaman yaptıklarının aynısını yapamıyorum ki. Son birkaç gündür ilgilenemedim onunla evet o konuda hak veriyorum ve hak verdigimi ilgilenemedigimi kendisine de gerekçesiyle beraber soyledim.
Kaç gündür ne arayıp sordugun var hep ben mi olucam düşünen? Aramıyosan arama lan
cümlesine göre dusunurmusunuz konuyu. Normal mi şimdi bu konuşma tarzı? Takıyorum işte ben