Tek basına tatil olur mu

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Ben geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.

Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.

Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.

Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)

Ben gitmiştim biraz sıkılmıştım açıkçası (yurtdışına gezmeye gitmiştim belki sizinki aktivite programı olan bir otelse daha farklı olur)

Balayı otelimde genç bir kadın vardı. Tekbaşına tatil yapıyordu, herkesle muhabbet ediyor, sürekli sorular soruyor, eğlenen insanlara fotoğraflarını çekmeyi öneriyordu. Sürekli birileriyle arkadaşlık kuruyordu. Hatta yakışıklı bir turist onu dansa kaldırmıştı. Herkes alkışladı falan çünkü hepimizin gözü aşinaydı ona. Aktif, sohbete açık ve neşeli olacaksanız çok eğlenebilirsiniz.

Normalde tek başına gayet güzel olur hem dinlenir hem etkinliklere katılırdınız ama bu şartlarda etkinlik falan olmaz. Tek başıma denize girer yemeğimi yer oturur kitap okurum derseniz gidin. Ama ben olsam şu dönemde gitmezdim, ne kadar güvenli dense deinsan huzursuz olur.siz parayı kenara koyun (nasıl değerlendirmek isterseniz artık) seneye rahat rahat gidersiniz.

Zeynep Sevde diye bir yazar var. Kadın sürekli tek başına geziyor. Asil özbay diye bir motorcu kadın var o yalnız başına Pakistan a gitti. Oluyor ama biraz kodlarımızı kırmamız lazım galiba. Ben hep tatili arkadaş sevgili eşle yapılır diye düşündüm. Ama bunlar yok diye de niye evde oturalım. Hepimiz için bir adım atın . Hemen arkanızdayız.

Normalde super olur derdim, ama suan herkes birbirinden hakli olarak kacisirken gercekten pek sikici olabilir gibi geliyor

Tabi yilin yorgunlugu stresi var derseniz deniz kum gunes ve siz seklinde guzel olur.

Neden olmasın hem gittiğinizde arkadaş bulacağınızı düşünüyorum hiç kimse olmasa bile kafanızı dinlersiniz en azından

Tatile sürekli yalnız başına giderim. Bu yıl 3 farklı şehirde 3 farklı otel rezervasyonu yaptırdım

Onun haricinde hafta sonu iki günü çeşmede geçirdim tek başıma. Aldığım keyfi anlatacak sözüm yok. Bu haftasonu da gökçeadaya mı gitsem derdindeyim.

Alın bir sırt çantası bir termos bir fotoğraf makinesi bir de rota oluşturun tadını çıkarın...

Ben yıllardır yurtiçi yurtdışı tek başıma geziyorum. Hatta kampa bile tek gidiyorum. Gerçekten yalnız gezmek cooook daha keyifli. Sevgiliyle yine bir nebze de kız arkadaşla, kalabalık grupla tatil gerçekten tatil değil. İnsanın kafasi kaldırmıyor , beni çek beni çek.. elalemin yüz bin poz fotosunu çek. Mekanda biriyle tanışıp takilsan arkadaşıni satmış olacaksın. Belki uyumak isteyeceksin uzun uzun, arkadaşın gün kaçmasın diye erkenden denize gitmek isteyecek..
Vs vs vs.
Yalnızlık çok daha keyifli:)
Üstelik yalnız çıktığın tatillerde genelde yalnız kalmiyorsun ^^ tek başına olunca çevreyle iletişimin artıyor ve genelde yaz aşkları tatillerde bulunuyor:)
Bence düşünme bile, yap rezervasyonunu.

Normal şartlarda tek başına tatil çok güzel olur. Kimseye bağlı olmazsınız. Canınız isteyince uyanır, canınız isteyince denize girersiniz. Dışa dönük bir insansanız yeni insanlarla tanışırsınız. Ama bu sene otel tatili yapmak çok tehlikeli. Sertifika konusundan haberim var ama kesinlikle güvenmiyorum. Otelde çok fazla risk var. Ama eğer tatil anlayışınıza uygunsa çadır kampı filan olabilir.

Bu herşey dahil otel konseptiyse tek başınıza belki sıkılabilirsiniz. Çünkü genelde insanlar o tarz otellere karı koca küçük çocuk şeklinde geliyor. Çok aile stili oluyor yani. Ama adult konsept seçerseniz daha farklı olabilir tek kalmayabilirsiniz. Tavsiyem otelin aile oteli olmamasına adult konsept olmasına dikkat edin.

Yanlış anlamayın ama sağlıgınızdan daha mı değerli şu an da tatil. Gittikçe durum daha kötüye gidiyor korona hepimizin başına bela. Ben doktorları sağlık çalışanlarını düşününce evden dışarı çıkasım gelmiyor. Onlar bizim için belki aylardır çocuklarını eşlerini görmüyorlar. Bence biz de kişisel zevklerimizden ödün verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…