- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Ay ışığında deniz kenarında yalnız yürüyüp elele yürüyenlere öpüşenlere bakmaktansa gitmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka gidin mutlaka. Evlenmeden önce yapılması gerekenler listesinin ortalarında bu olmalı :) alın kitabınızı kulaklığınızı ohh.Ben geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.
Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.
Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.
Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
Ben hic tek taile cikmadim ama hep turlarla gittigim icin tatillere oraya bir cok yalniz gelen insanlar oluyor ve bizimle birlikte vakit geciriyorlar. Çok oyle arkadasa sahip olduk hala da görüşüyoruz. Sizin bahsettiginiz kültür turu yerine deniz tatili heralde. Orda da bir cok etkinlikler oluyor. Otelin kendi etkinlikleri olsun disaridaki tur şirketlerinin olsun... Zaman gayette güzel geçer. Siz kendinizi daha iyi taniyorsunuz bazi insanlar yalnizken daha rahat ve mutludur bazilari yaninda insan arar. Güzel vakit gecirip gecirmeyeceginiz size bagli birazda.Ben geçen kıştan beri ufak ufak tatil parası koyuyordum kenara. Pandemi cıktıktan sonra iptal ettim tatil olayını. Şimdi sertifikalı otellerde güvenli olayı başlamış.
Zaten bulunduğum şehir Büyükşehir evden çıkmıyorum iş dışında Yıllık iznimde geldi Güzel kaliteli otellerde buldum ama sizce tek basına tatil sıkıcı mı olur. 10 gündür elim rezervasyona gitmiyor çok sıkılırım diye tecrübe etmedim çünkü tek basına deniz tatilini.
Ben işim gereği saten yanlız yazıyorum ama tatil ev gibi olmaz insan birini ister mi.
Böyle kafa dinlemelik tatil Tecrübesi olan yada şimdi gidecek hanımlar benimle paylaşırsa sevinirim :)
tek basına tatıl nıye olmasın tatılın cok kısıyle zorunlulugu yok ama su yasadıgımız koronalı surecte tatıl matıl olmaz su donemde ruhumu bıle gondermem bı yere :)
Yanlış anlamayın ama sağlıgınızdan daha mı değerli şu an da tatil. Gittikçe durum daha kötüye gidiyor korona hepimizin başına bela. Ben doktorları sağlık çalışanlarını düşününce evden dışarı çıkasım gelmiyor. Onlar bizim için belki aylardır çocuklarını eşlerini görmüyorlar. Bence biz de kişisel zevklerimizden ödün verebiliriz.
Şu dönemde çok riskli ama.
Yalnız tatile sıcak bakarım ama çok fazla risk var, vazgeçeceğim tek şey bu olur.
avm cafeye gıtmekle aynı tehlıkede orda da aynı sekılde ınsanlarla ıc ıce olacaksınız kendınızı kandırmayın :) ha 2 bın tl ye sezlong kıralarsınız 2 metre sagınızda solunuzda kımse olmaz otele 15 bın para verırsınız sıze ozel olur aracla da gıder gelırsınız tamam o zaman olurSağlık çalışanı Doktor isg çok arkadaşım var yeteri Kadar araştırdım hatta iki doktor arkadaşım yeni döndüler Antalya’dan.
Tehlike her yerde ama
Avm cafe ye gitmekten daha az tehlikeli
avm cafeye gıtmekle aynı tehlıkede orda da aynı sekılde ınsanlarla ıc ıce olacaksınız kendınızı kandırmayın :) ha 2 bın tl ye sezlong kıralarsınız 2 metre sagınızda solunuzda kımse olmaz otele 15 bın para verırsınız sıze ozel olur aracla da gıder gelırsınız tamam o zaman olur
kesınlıkle haklısınızavm ve cafeye gitmekle aynı tehlike değil. daha tehlikeli aslında.
yurtdışından insanlar gelecek otellere. "güvenli otel" dediğiniz şey insanların ateşini ölçmek, etrafı dezenfekte etmek gibi şeyler.
biraz sağduyulu olmak lazım. bu yıl tatile gitmezsek ömrümüz kısalmaz diye düşünüyorum
avm cafeye gıtmekle aynı tehlıkede orda da aynı sekılde ınsanlarla ıc ıce olacaksınız kendınızı kandırmayın :) ha 2 bın tl ye sezlong kıralarsınız 2 metre sagınızda solunuzda kımse olmaz otele 15 bın para verırsınız sıze ozel olur aracla da gıder gelırsınız tamam o zaman olur
Ben sürekli tek başıma giderdim tatillerime. Bence çok keyifli. Bir kere giderseniz sonra bağımlısı olursunuz
avm ve cafeye gitmekle aynı tehlike değil. daha tehlikeli aslında.
yurtdışından insanlar gelecek otellere. "güvenli otel" dediğiniz şey insanların ateşini ölçmek, etrafı dezenfekte etmek gibi şeyler.
biraz sağduyulu olmak lazım. bu yıl tatile gitmezsek ömrümüz kısalmaz diye düşünüyorum