• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına tatil önerisi

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.590
631
73
34
Kızlar ilk defa günlük de olsa tatile gitmek istiyorum otel ya da butik tarzda da olur. Sizce burada bahsettiğim arkadaş da gelmek istiyor enerji emici ve kaygılı birisi. Ona söylemeden kendim tek mi gitsem çok sıkılır mıyım. Her şey dahil otel düşünüyorum ama, ilk defa tek gideceğim gibi. Önerilerinize açığım

Kızlar ilk defa günlük de olsa tatile gitmek istiyorum otel ya da butik tarzda da olur. Sizce burada bahsettiğim arkadaş da gelmek istiyor enerji emici ve kaygılı birisi. Ona söylemeden kendim tek mi gitsem çok sıkılır mıyım. Her şey dahil otel düşünüyorum ama, ilk defa tek gideceğim gibi. Önerilerinize açığım
Diğer konuda bahsettiğiniz arkadaşla gitmekten bin kat iyidir yalnız gitmeniz.
Kafa dinlerisiniz ne güzel.

Kendi kendinize keyifli vakit gecirebiliyorsaniz sıkılmazsınız. Denizinize havuzunuza girersiniz, alkol kullaniyorsaniz mis gibi ickinizi icersiniz, acik bufeden yemek yersiniz. Uzun zamandir okuyamadiginiz kitabinizi okursunuz ya da boş boş nette takılır kafa dağıtırsınız.
Aksam da guzelce giyinir yemege inersiniz.
Havuzda falan etraftaki turistlerle de tanisabilir, sohbet edebilirsiniz.

Off canim otel tatili cekti ya :D

Tek git dinlen mis gibi. Hiç sevmem ruh emici insan

Tatil diyorsun adı üstünde. Kafanı şişirip enerjini düşeren biriyle ne işin olsun. Tak gözlüğünü yaslan arkana keyfini sür. Yerinde olmak isterdim ama bana yapışık gezen bir bebem var 🤪😂

Back
X