tek başına tatil

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
124
92
13
25
merhabalarr aynı konu üzerinde başka şeyleri konuştuk ve ben de kararımı verdim. tek başına gideceğim.
tatilsepeti’nde 3700 liralık turlar var lavanta bahçeleri-alaçatı-çeşme-pamukkale şeklinde. Tek kişi olunca bir tık artıyor ama sorun değil. 2 gün sürecek tur.

İlk defa gideceğim için hiçbir şey bilmiyorum. çok asosyal olur muyum yoksa gerçekten sosyalleşir (ki sosyal bir insanım) yeni insanlar tanır mıyım? tek başıma ne yapmam gerekir?

fotoğraflar için tripod almak istiyorum ama tek başıma yaptığım etkinliklerde hep içimde bir buhran olurdu benim. bu sefer öyle olsun istemiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum

Kombin ve tripod birde telefonu ağaca sabitlemek için lastik.

Gerisi su gibi akar. Gençlerin yanına tesadüfen dur zaten tura katılmış kişiler ketum olmaz manzara hakkında duygularınızı paylaşır fotolarınızı bile bekli karşılıklı çekersiniz

Ama tek gitmenin nimeti bu ya . Kenara telefonunla çekilir en sevdiğin ışık açısını deneyeni kadar çekersin. Hemde çoklu moda al kameranı bir saniyede bir sürü çeksin .

Çok uzun bir süre degil zaten gidin tadını çıkarın gezin gelin. Turda bir arkadaş edinirsiniz illa ki

Ya evet bir de ilk defa gidecğeim güzel fotolar çekmeden dönmek istemem

Tripod yeterli olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…