Tek başına tatil...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
dün eşim 4 günlüğüne çocukları annene bırakalım ve tatile gidelim dedi... bende itiraz ettim onlarsız gidemem diye... biri 1 diğeri 2,5 yaşında... çok huysuzlar... arabayla yolculuk zaten hiç durmazlar... bu sene gitmeyi düşünmüoduk açıkcası ama eşim çok yoğun ve sıkıntılı bi yıl geçirdi iş açısından.. çok bunaldı... ve bana böle bi teklif sundu... ben çocuklar olmadan gelmem dedim.. çocuklarla beraber bu yıl tatile gitmek bizim için işkence çekmekten başka bişeye benzemeyecek.. yani bu yıl ne onlarla ne de onlarsız bi yere gitmeyi düşünmüyorum...
eşim de o zaman sen annenlerde kal 4 gün, ben gider gelirim dedi... çok sıkıntılı olduğunu bildiğim için bişey de diyemedim... güven konusunda, sonsuz güvenirim.. ama ne bileyim... abes olmaz mı tek başına gitmesi... siz olsanız ne yapardınz... bi yandan kıyamıorum bi yandan da ne alaka diyorum...çocukları alın beraber gidin demeyin çünkü, çocuklarım çok huysuz... oralarda benim burnmdan getirirler eminim...:5: hayır bu yıl ikimizde gitmioruz mu deyim, yoksa gitmesine razı mı olayım...?

Sana teklif etmiş zaten ama bırakamam diyorsun haklı sebeplerin var ,
Ben olsam yollardım hiç sorun yok yani.Güveniyorumda diyorsun üzme bence madem o kadar bunalmıs gitsin.

İki çocuğu bırakıp gitmek kolay değil. Biliyorum. Ama sadece anne değilsin. Aynı zamanda bir eşsin. Adamın zor bir yıl geçirdiğini sen söylüyorsun. Evliliklerin böyle özel zamanlara ihtiyacı vardır. Bu tatili evliliğin için, çocukların için yaptığını düşün. Eğer onlara senin yokluğunda iyi bakılacağından eminsen eşinle bir kaç gün sana da, ona da iyi gelecektir.

eğer annen bakacaksa bence git.eşinde çok bunalmasa böyle bir teklifte bulunmazdı zaten.sonuçta onun da evlatları.annen için zor olacak ama evliliğinin ve aklının selameti için gidilebilir.

arkadaşlar kızım emiyo ve biberon almıyo.. sıkıntı orda.. gece durmayacağını tahmin ediyorum.. bu zamana kadar da hiç onları bırakıp gitmedim... arkadaşın dediği gibi gitsin dolaşsın diorum ama bi yandan da şeytan işte...

Nasıl k çocuklarını bırakıp gitmek burnunuzdan gelecekse, eşinizi tek başına göndermek de öyle olacak..
Bana kalırsa 2.5 yaşındaki oğlunuzu annenize bırakın 1 yaşındakini de alın gdin..
Hem sizin için çok zor olmaz, hem de anneniz için..Hem de eşiniz yalnız kalmaz tatilde..

Annenizi de götürün o çcuklarla ilgilensin ayrılmamış da olursunuz

yine eş olduğunu unutan anneliğini çok fazla önplana alan bir kadın...

bırak gitsin tek başına sonra için içini yesin

zaten senin de hakkın yok tatile falan

4 gün annen bakamaz maazallah seni büyütmemiş ya

aldatıldıktan sonra da ağlamayın ama.

annelik işte.. şimdi birini götürsem orda, oğlum da olsa şöyle yapardı, böyle yapardı diye üzülecem biliorum... en iyisi ben gitmeyim, eşim gitsin.. başka çare yok gibi gözüküo.. eşini de gönderme diyen yok çünkü :50:

yine eş olduğunu unutan anneliğini çok fazla önplana alan bir kadın...

bırak gitsin tek başına sonra için içini yesin

zaten senin de hakkın yok tatile falan

4 gün annen bakamaz maazallah seni büyütmemiş ya

aldatıldıktan sonra da ağlamayın ama.

bakamayacağından değil, elbet bakar... bizleri kim büyüttü, annem... sıkıntı kızımın halen emzirio olmam... gece durmadığı zaman sadece çocuğa değil bakana da sıkıntı... aldatma konusuna gelince, bi sorunumuz yok şükür... yani arayış içinde olan, gözleri fır dönen erkeklerden değil... hoş o kadar yakışıklı olmadığı için de sıkıntı yok :9:

tek başına tatil neymiş ya !!!
bence ya çocuklarını bırak git, ama emiyo diyorsun gerçi sadece 4 gün,
yada gitmeyin oda gitmesin..
ben tek başına tatile gitsin istemem, yani güveniyorum o zaman gitsin değil işte
bence bunu teklif etmemeliydi, ya beraber ya hiç düşüncesindeyim ben
ki çocuklarla gidemicenizi biliyorsa tatil mevzusu kapanmıştır,
iyi düşün derim ama eşinle başbaşa tatil fikride çok cazip :)))

annelik işte.. şimdi birini götürsem orda, oğlum da olsa şöyle yapardı, böyle yapardı diye üzülecem biliorum... en iyisi ben gitmeyim, eşim gitsin.. başka çare yok gibi gözüküo.. eşini de gönderme diyen yok çünkü :50:

çok yanlış yapıyorsun bırak çocuklarını git sadece ve sadece 4 gün

ilişkinizi güçlendirmek için fırsat böyle şeyler neden evliliği bitirici davranışların farkında olmuyor kadınlar

adam karısıyla tatil yapmak istiyor buna neden engel olunuyor ben anlamıyorum gerçekten...

yarın başka birşey olsa ona da gidemezsin yine ay çocuklar var bırakamam

e böylece adam tek başına takılmaya alışcak sen çocuklara çok yoğunlaşmış olacaksın ve oda aşık olduğu kadını özleyecek veya özlemeyecek

riskli değil mi bu şimdi?

en iyisi annenizi de yanınıza alıp hep birlikte gitmek.. evli adam tek başına tatile mi gidermiş.. o da gittiği tatilden bir şey anlamaz zaten siz yanında olmayınca...

Canım ne yapıyorsun? Bence tek başına gönderme ya. Ben kendi başıma tatile çıkmak isterdim ama evlisiniz siz, kocanla baş başa vakit geçir. Belki o da bunu arzuluyordur. Ben bile endişelendim sen böyle deyince :44: Bir de mlkctk haklı bence aldatması için yakışıklı olmasına gerek yok ki duygusal tatminsizliğe düşen erkekler aldatır genelde :26:

bakamayacağından değil, elbet bakar... bizleri kim büyüttü, annem... sıkıntı kızımın halen emzirio olmam... gece durmadığı zaman sadece çocuğa değil bakana da sıkıntı... aldatma konusuna gelince, bi sorunumuz yok şükür... yani arayış içinde olan, gözleri fır dönen erkeklerden değil... hoş o kadar yakışıklı olmadığı için de sıkıntı yok :9:

sütünü sağarsın 4 gün yetecek kadar kızına içirirler bunlar dert değil...

düşünceleriniz için tşk arkadaşlar... bi hafta var, bakıcaz artık..

kocan demek ki senle aşk tazelemek istiyor,başbaşa kalmak istiyor.bence 4 günden pek bişi olmaz
ve nolur nolmaz eşini tek bırakma sende git

süt sagıp gitme fikri en mantıklısı bence. . .

sen kendinde demissin eşim zor bi yıl gecirdi diye. demekki adamcagız o kadar bunalmış ki hiç ortada yokken sana böle bi teklifte bulunmus.bu işin iki tarafı var. . .

1. gitmiceksin ne olcak aklın eşinde kalıcak güvenin sonsuzdur ama duygusal olarak yıpranmıs bi erkek yanında karısını isticek bulamicak sonra . . .

2. gidiceksin anne oldugun kadar bi es oldugunuda hatırliceksın hem bak cocukların cok kücük sende eminim cok yorulmussundur cocuklarından degil ama hengameden yorulmussundur gider eşinle dört gn tatl yaparsın esin dinlenir sen dinlenirsin evinize cocuklarınıza daha dinamik daha dinlenmis anne baba olarak geri dönersiniz

hem kendi yorgun beyni yorgun evebeyinler hic bir cocuk için iyi degildir tabi bunlar benim fikirlerim yine sen bilirsin

Back
X