Tek başına tatil...

çocuklarımı bırakıp tatile gitmem,
eşimide göndermem,
benimde biri 2 yaşında biri 6 aylık 2 çocuğum var, tatile gitmedim,
onları bırakıp gitsem zaten tatilden zevk alamam,
aklım hep onlarda kalır.

süper bir teklif.sadece anne değilsin canım.ya tatil bu sonuçta gitmeyip tek yollasan birşey yapmasa da oradaki kadınlara falan gözü kayacak.e benim karım nerede,o fedakar anne çocuklarının başında.adam sana iyice annelik misyonu yükleyecek.
ama gidersen hem sen bir nefes alırsın.hem de evliliğiniz için çok olumlu olur.4 gün de baksın anneniz ne olack ki,sıksın dişini.ararsın için rahatlar,git bence.

mademm çocuklarınaa annen bakacakmışş hiçç durma git derimm ,erkeklere güvenn olmazz ,çocukların ağlarsaa dört günn ağlarr, ya eşinn oradaa biii haltlarr karıştırırsaa çocuklarınlaa birliktee birr ömürr boyuu sendee ağlarsıınnn, onunn içinn takk eşinii kolunaa ,gittt paşaaa paşaaa tatilinii yapp gell ,arkasıı önüü dörtt günn ,bu kadar büyütmee hiçç gerekk yokkk helekii annenn gibii biriisiii çocuklaraa bakacaksaa ...ben olsamm balıklama atlardımm bidaha buu fırsatt elinee geçmeyee bilirr iyii düşünn derimmmm.....:26::26::26::26::26:

Gozunu kapadiginda "halt karistiracagini" dusundugun bir kocanin gonlu olsun diye biri 1, diger 2,5 yasinda iki bebegi dort gun aglatmayi olagan karsilayan bakis acisina cok yabanciyim. Anlayamiyorum...

Gozunu kapadiginda "halt karistiracagini" dusundugun bir kocanin gonlu olsun diye biri 1, diger 2,5 yasinda iki bebegi dort gun aglatmayi olagan karsilayan bakis acisina cok yabanciyim. Anlayamiyorum...

bende olsam kendi keyfim için emen bebeği bırakıp gidemem,
sen gülüp eğlenirken belki o sabaha kadar uyuyamayacak emmek istediği için,
biraz daha sabredin bence...

benim kızım 15 aylık ve halen emiyor.kayınvalidem ameliyat oldu o gün ben yanındaydım öğlene kadar kızıma annem ve kızkardeşim baktılar.onlara çok güveniyorum ama kızım ağlaya ağlaya canı çıkmış üstelik hiçbişey yedirememişler.sabah emzirip gitmiştim 9gibi öğlen 3 degeldim kapıda beni bi karşılayışı vardı görseydiniz gözleriniz dolardı sanki günlerce ayrı kaldık.bi kaçgün sonra banyoda çamaşırları makineye atıyorum ışık kapalı beni göremedi aradı aradı bulamadı sonra boynunu büküp teyzesinin yanına gitmiş bende ablacım kirli bişeyin varmı dedim sesimi duyduğu an bi çığlık atıp yanıma koştu bacağıma yapıştı tüm günde yanımdan ayrılmadı.
eş olabilirsiniz ama anne olmak kolay değil.ağlaya ağlaya bişey yemeden anne kokusu olmadan uyumasına tamam diyorsanız gidin.ama gidipte keyif alamıyacağınızı düşünüyorsanız hiç gitmeyin
ayrıca en çok tatilde size lazım ard arda 2 çocuk doğumlar uykusuz geceler yorgunluklar bence çocukları ve annenizi alıp siz tatile gidin:52::52::52:
eşinize de bi yerde hak veriyorum sizinle başbaşa tatil isteyebilir ama sizde bu çocukları babanızın evinden getirmediniz.
umarım hepinizin mutlu olabileceği bir sonuç çıkar...

çocuklarımı da alır tatile öyle çıkarım.bana da,kocama da,çocuklara da değişiklik olur.nasılsa tatilde hazır yenip içiliyor.:34:

Konuyla alakasız ama alt komşumuz başka bir kadından çocuk sahibi olmuş. 1 ay kadar önce kadınla kavga etmiş, 7 aylık bebeği almış annesinden gelmiş. O bebek gece gündüz, vakitli vakitsiz öyle ağladı ki... Neydi derdi? Annesinin kokusu, annesinin sütü... o bebek aşağıda ağladıkça ben burda kızıma sarılıp ağladım...
Demek istediğim 4 saat değil ki bu arkadaşım, 4 gün. Ben olsam kocamın gözü tatilde sağa sola kayacak diye böyle bir şeyi yavruma yapamam...
Ben olsam alırım çocuklarımı öyle giderim. Ha, bunu kocam için yapmam. benim de tatile ihtiyacım olduğu için yaparım.
Geçen kış gitmiştik. Çocukla da çok güzel eğleniliyor bunu düşünme sakın. Üstelik büyüğü 2.5 yaşında küçük sayılmaz artık.
Eğer gitmek istemiyorsam kocam tek başına da gidebilir benim için sorun yok. Gözü kayacak insan tek başına tatili beklemez. Kapıdan çıkar çıkmaz kaydırır gözünü zaten...

Mumkunse cocuklari anneme birakir giderdim. Alti ustu 4 gun, abartmaya gerek yok. Gelemiyorsam da birakirdim kendi tatile giderdi. Madem adamcagiz zor calismis, ihtiyaci var, onu da dusunmek lazim. Ha, ben anneyi de al cocuklari da al, hep beraber gidin fikrine de karsiyim. Adam alt tarafi karisiyla basbasa sakin bir 4 gun istemis, cumbur cemaat gidelim dememis. Esle gecirilen zaman baskaa, cocuklar arti kayinvalide gecirilen zaman baska. Adami tatil teklif ettigine de pisman eder bu durum.

Biz de bi laf vardır kocan nerdeyse yerin orası
kocan nere sen oraya..
1 tanesini bırakın 1 tanesini götürün..
anneniz büyüğüyle baş edebilir neticede sizi büyütmüş..
ufak olanla da siz ilgilenin hem eşiniz tatil yapmış olur sizede değişiklik olur aklınızda eşinizde kalmaz..

mumkunse cocuklari anneme birakir giderdim. Alti ustu 4 gun, abartmaya gerek yok. Gelemiyorsam da birakirdim kendi tatile giderdi. Madem adamcagiz zor calismis, ihtiyaci var, onu da dusunmek lazim. Ha, ben anneyi de al cocuklari da al, hep beraber gidin fikrine de karsiyim. Adam alt tarafi karisiyla basbasa sakin bir 4 gun istemis, cumbur cemaat gidelim dememis. Esle gecirilen zaman baskaa, cocuklar arti kayinvalide gecirilen zaman baska. Adami tatil teklif ettigine de pisman eder bu durum.

adam tatil istediğine bin pişman olur.:86::118::60::60:

bende olsam bırakmazım bebeklerimi çünkü 1 yaşındaki çok küçük sürekli annesinin arkasından ağlayacak 4 gün boyunca yazık günah .tamam eşinide anlıyorum stres atmak istiyor ama biraz anlayışlı olması gerekir .tamam tek başına giderim demeside hoş değil bence .tek başına tatilden ne zevk alıcak ki .böle yapıyorsunuz sonra eşlerinizi kaybediyorsunuz diyen arkadaşlara asla katılmıyorum .annelik herşeyin üstünde birşey .ben henüz anne değilim ama konu sahibini anlıyorumm bende olsam bırakmazdım .eşim illa gidicem diyorsan git derdim ama bozulduğumuda belli ederdim .

tek başına tatile gitmek hiç akıl karı değilki tatilin zevki çıkmaz eşini yalnız gönderme al çocuklarını beraber git..hatta annenide alıp gidebilirsin sana yardımcı olur..önemli olan tatillerde ailen ile beraber vakit geçirmek iş stresini kafandan atmak değil mi?

kocanı tek gönderme :20:ya tatili unutun yada küçük çocuğunu yanına al büyüğü annene bırak sen de git 4 günden birşey olmaz ama kocanı tek gönderme erkek milletine güven olmaz ayrıca eşin siz olmadan zevk alabilecek mi tatilden:19:

hiç böyle bi planınız yokken ve sizin çocukları bırakmak istemediğinizi biliyoken tatil teklif etmesi acaba ters psikoloji uygulamakmı diye düşündüm..şöyle ki; aslında yalnız tatil yapmak istiyo tabii bunu direkt söyleyemez.ama sizin gelemiceğinizden emin olduğu için teklif ediim nasılsa gelemem dicek o zaman bende yalnız giderim derim.hem ilk onu çağırdığım için de eşimin içi rahat kabul eder aklına bişey gelmez..bu en kötü tespit tabii ne senaryo yazdım haa..

şöyle yapın;4 gün değilde 2 gün gidin ama birlikte gidin..madem eşiniz sizinle gitmeyi çok istiyo kabul edicektir..sizin ve anneniz içinde daha kolay geçirilebilir olur 2 gün..

dün eşim 4 günlüğüne çocukları annene bırakalım ve tatile gidelim dedi... bende itiraz ettim onlarsız gidemem diye... biri 1 diğeri 2,5 yaşında... çok huysuzlar... arabayla yolculuk zaten hiç durmazlar... bu sene gitmeyi düşünmüoduk açıkcası ama eşim çok yoğun ve sıkıntılı bi yıl geçirdi iş açısından.. çok bunaldı... ve bana böle bi teklif sundu... ben çocuklar olmadan gelmem dedim.. çocuklarla beraber bu yıl tatile gitmek bizim için işkence çekmekten başka bişeye benzemeyecek.. yani bu yıl ne onlarla ne de onlarsız bi yere gitmeyi düşünmüyorum...
eşim de o zaman sen annenlerde kal 4 gün, ben gider gelirim dedi... çok sıkıntılı olduğunu bildiğim için bişey de diyemedim... güven konusunda, sonsuz güvenirim.. ama ne bileyim... abes olmaz mı tek başına gitmesi... siz olsanız ne yapardınz... bi yandan kıyamıorum bi yandan da ne alaka diyorum...çocukları alın beraber gidin demeyin çünkü, çocuklarım çok huysuz... oralarda benim burnmdan getirirler eminim...:5: hayır bu yıl ikimizde gitmioruz mu deyim, yoksa gitmesine razı mı olayım...?

direk ben gidiyorum diyemeyeceği için sana teklif edip çocukları bırakamayacağını bildiği için planlı davranmış olabilirmi? ama çocuklar bu kadar küçükken kendini düşünmekte biraz bencillik gibi değilmi? yaa tabi adam belki çok çalıştı bunaldı ruh halini bilmediğim için bilmedende eleştirmek istemem ama

ben geçen sene eşim iş değiştirdiği için onunla gidemedim kızkardeşimi alıp gidicem dedim hatta kayınvalidemlerin yazlığı var onlara uğrarız 1 hafta 1 hafta da bodruma giderim dedim eşim bana hiç karışmadı ben kız kardeşimle bodruma gittim ilk hafta sonra kayınpederime yazlıkta sık duş alma yüzünden bir lafı sürekli söylemesi beni gıcık yapıyordu aklıma geldi vazgeçtim aldım kızkardeşimi bodrumdan sonra fethiye ve dalyan yaptım.

Bu sene hamileyim çok riskli yola çıkmam tüp bebekti ama doktorum kendi dedi gidin tatile diye eşim 2 sendeir tatil yapamıyordu çok bunalmıştı ama genede gitmeyecekti benle birlikte gittik şimdi yazlığa seneyede bebiş ile tatil yapma hayalaleri kuruyoruz Rabbim nasip ederse inşallah.

evli çocuklu bir adam ne kadar bunalmış olursa olsun eşinden ve çocuklarından ayrı 4 gün geçirmeyi nasıl düşünebiliyor, anlam veremedim.

gönder gitsin tek başına :ssz:

her ne kadar sen bir anne olsan da eşin de belli ki seninde huzurlu ve sakin bir kaçgün geçirmek istiyor. bundan daha güzel ne olabilir ki. hem sende dinlenmiş olursun. iki çocuktan sonra başbaşa kalmak ikinize mükemmel gelecektir bence. ayrıca kime neye ne kadar güvenirsen güven bir atasözü vardır eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. hazır elinde imkan da bırakacağın kişiler yabancı da değil annen daha ne olabilir ki. eşin de sende bunu haketmişiniz.
kesinlikle ikiniz gitmelisiniz bence. bebeğine de sütünü sağ bırak devamını annen halletsin :)

Çocuklarınınn ağlayacağınıı nerden biliyosunn.. ANNEE deniliyoo bunaa, annesininnn en azz kendisi kadarr iyii bakabileceğinii ,benn kendii annemmdenn biliyorumm ,sonuçtaa bizii doğurupp büyütenn ANNEMİZZZ..... SİZZ HER NE KADARR ANLAMASANIZZDAAAA....haaa bidee erkekk milletinee hiçç güvenn olmazz, FIRSATINII bulursaa enn alasınıı yaparr herşeyinn, benn bunuu buu konuyuu açan bayan için, söylemiyorummm genell olarak söylüyorumm .... LÜTFENN LAFF OLSUNN DİYEE YAZMAYINN BİRDEE KENDİNİZİİİ ONUNN YERİNE KOYUNN ÖYLEE DÜŞÜNÜNN ben öylee yapıyoruummm bu benimm fikrimm........:1::1::1::1::1:

Back
X