Tek başına tur..

Yaaa ne kadar çok insan yalnız tura katılmış. Hayatta yapamayacağım bir şey 🙈 çok sıkılırım ben.
Ama aynı durumdayım kızım babasının yanında olunca çok sıkılıyorum ve böyle kafa dağıtmalık şeyler istiyorum açıkçası. İstanbuldaysan birlikte katılabiliriz 🤗

O turlarda sizi anlayan birisi muhakkak çıkıyor . Ben bir otobüse biniyorum muhakkak biriyle sohbet etmiş oluyorum evde oturmaktan iyidir. Eşinizden boşanıyorsunuz hayattan değil. Siz hep tektiniz bir eş ile doğmadınız ki
Öyle... Durumumu bilen yakın bir arkadaşım ben olsam yatak döşek yatardım sen yine iyisin diyip canımı sıktı... Ve o an bi şey diyemedim.. Sen kocan olmazsa bir hiç olduğun için herkesi öyle sanıyorsun diyemedim diye içim içimi yiyor.. Ama salı günü buluşuyoruz diyeceğim içimde kalmasın.

Yaaa ne kadar çok insan yalnız tura katılmış. Hayatta yapamayacağım bir şey 🙈 çok sıkılırım ben.
Ama aynı durumdayım kızım babasının yanında olunca çok sıkılıyorum ve böyle kafa dağıtmalık şeyler istiyorum açıkçası. İstanbuldaysan birlikte katılabiliriz 🤗
Maalesef istanbulda değilim.. Keşke olsam beraber katılırdık...

Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
Hiiiiiiç olmaz.. bakın keyfinize yalnızlığınızın tadını çıkarın. Yanlızlık kötü bşr şey değil. Gezin tozun hayatın tadını çıkarın. Boşverin ya. Benim eşimde gezmeyi sevmez onun yüzünden 3 senedir evde tıkılı kaldım. Oğlum biraz büyüsün bakın gezmek nasıl oluyormuş. Oğlumuzda alıp ana oğul nasıl gezicem.

Bende dusunuyorum tek basima tura katilmak cekingen bir insanim tam boyle bir konu acacaktim uzerine denk geldi

Ya aslında İstanbula da hiç gelmedim henüz, aklımda bi de orayı turla ak var.. 🤭

Öyle... Durumumu bilen yakın bir arkadaşım ben olsam yatak döşek yatardım sen yine iyisin diyip canımı sıktı... Ve o an bi şey diyemedim.. Sen kocan olmazsa bir hiç olduğun için herkesi öyle sanıyorsun diyemedim diye içim içimi yiyor.. Ama salı günü buluşuyoruz diyeceğim içimde kalmasın.

Niye yahu milyonlarca bosanmis kadin var hangisi evde yatak dosek yatiyor??? Kurtulmussunuz iste ne guzel, gezin tozun, yeniden de seversiniz, yeniden de yuzunuz guler......hayat guzelliklerle dolu.

Hiç dert etmeyin tura katılan insanlar hemen birbirleri ile kaynar karışır. Ben ünideyken annem babamla birlikte suriyeye girmiştik turla. Turun benden sonraki en genci 55 yaşında falandı düşünün yani ve tek gençte bendim ama deli eğlenmiştim. Otobüste fıkralar şarkılar türküler ikramlar ohoo havada uçuşmuştu. Orda tanıştığımız insanlarla da halen ara ara görüşürüz. Bence yeni arkadailıklae bile kurabilirsiniz. Kesin katılın. Şu sıralar tam urfa antep mardin zamanı.

Canım ben kendimi seviyorum. 😅 Yoksa boşanabilir miyim..

Aslında ben kendimi çekmeyi kafaya koyduğum zaman açıyorum zamanlayiciyi güzel bir yere koyuyorum makineyi. Herkesten de güzel cekiyorum 😍

bazen eşime beni çek diyorum öyle bir çekiyor ki ben resmin 1/3 lik kismindayim. 2/3 kısım gökyüzü 😂😂😂 ey adam beni ortalasana resme 😂😂 hışımla telefonu alıp kendim ayarlıyorum konumu. Güzel de bir taşa koyuyorum mis 🌺💃

Ya aslında İstanbula da hiç gelmedim henüz, aklımda bi de orayı turla ak var.. 🤭
İstanbul u hep korkutmuşlardı bana. Sanırsın ki yolda millet birbirini kesiyor gasp ediyor. Kendim geldim tek başıma gezdim. Kalacak yeri ayarladım gideceğim yerleri belirledim nette nerden nasıl gidiliyor öğrendim. Geldiğimde hep elimle koymuş gibi buldum. Şu an İstanbul'da yaşıyorum ama o dönem ki kadar gezmemişimdir :KK70: İstanbul kartın oldugunda her ulaşım aracını kullanabiliyorsun her yere ulaşım kolay da. Bence gez tek gez onun keyfini bi alırsan gerisi gelir:KK70: Sonra mesela gap bölgesini gezmiştim tek basıma

Son düzenleme:
Turda başka insanlarda olur .kaynaşırsın foto da çektirirsin Yani ne olucak
Bence katıl turlara kafanı dağıt
İyi gelir gezmek .ufkunu açar .

Slm kızlar... Hepinize hayırlı geceler.. Ben boşanma aşamasında 26 yaşında bir kadınım, benim sorum zamanım olduğu anda, oğlumu da babasının aldığı günlerde kafa dağıtmak için turlar katılmak istiyorum.. Ama işe yarar mı, yoksa yalnızlığımla daha da yüzleşip kötü mü olurum orasını kestiremiyorum... Tek başıma zevk alabilir miyim, bi fotoğrafımı çeken bile olmayacak düşününce.. Sizin böyle bi deneyiminiz oldu mu...
daha güzel değil mi kendinle baş başa kalırsın. seni tanımayan insanlarla daha rahat edersin bu dönemde kimse sana derdini sormaz mesela sen söyleme bile bence ordakilere durumunu tek geldim geziyorum de. senin için harika olur.

Back
X