Tek başına yurt dışına gitmek

Şimdiden hayırlı olsun.
İnsanın karakterine bağlı aslında sosyal yaşam.
accessdenied accessdenied aksine ben çoğu şeyi tek başıma yapmayı severim :D
Sosyal kelebek olanlara çok gıpta ediyorum.
Yani barınma ve diğer temel ihtiyaçları hallettikten sonra beni zorlamazdı açıkçası.
Arkadaş bahsetmiş sosyal medyada gruplar varsa sizin gibi insanlar zorlandıkları konularla nasıl başa çıkmış sorsanız faydalı olabilir.

Hayvan prosesi zaman aliyor. Zamanlamayi cok iyi yapman lazim kuduz titrasyonun zamanini ayarlaman lazim mutlaka. Cipleri var di mi?

Var var, hayvanları götürme aşamasını araştırdım baya. Köpeklerimden birisi engelli, uçağın kargo kısmına kafese bırakmam mümkün değil. Kara yolu ve feribotla gitme rotamızı bile çizdim, sadece sınavları geçmem gibi ufak bir detay kaldı ajdkfakfk :KK70:

Şimdiden hayırlı olsun.
accessdenied accessdenied aksine ben çoğu şeyi tek başıma yapmayı severim :KK70:
Yani barınma ve diğer temel ihtiyaçları hallettikten sonra beni zorlamazdı açıkçası.
Arkadaş bahsetmiş sosyal medyada gruplar varsa sizin gibi insanlar zorlandıkları konularla nasıl başa çıkmış sorsanız faydalı olabilir.
Kizim hep oyle olsaydim belki bana da zor gelmezdi. Ama hep cok kalabalik arkadas cevresi icinden, yakin dostluklardan sonra birden ne oluyo oluyosun. Bunalima girdim ben

Var var, hayvanları götürme aşamasını araştırdım baya. Köpeklerimden birisi engelli, uçağın kargo kısmına kafese bırakmam mümkün değil. Kara yolu ve feribotla gitme rotamızı bile çizdim, sadece sınavları geçmem gibi ufak bir detay kaldı ajdkfakfk 😅
Kabinde gidemez mi? Kac kilo? Tek basina o yolu arabayla nasi gidicen😵‍💫

Arkadas edinebildin mi?
Eşimin iş arkadaşının hanımıyla gidip geliyorduk adamı işten çıkardılar. Eşimde kavga edip duruyordu zaten adamla bizde görülemez olduk. Evleri yakın olsa yine bi ihtimal görüşürdük ama çok uzak. Katındaki daireler hep boş. İnsanlar çok sıcak kanlı ama asansörde fazla kaynaşılmıyor :)

Kizim hep oyle olsaydim belki bana da zor gelmezdi. Ama hep cok kalabalik arkadas cevresi icinden, yakin dostluklardan sonra birden ne oluyo oluyosun. Bunalima girdim ben
Bence arkadaşlarında girmiştir bunalıma. Bu kadar komik olan arkadaşlarımla ayrı düşsem bende bunalıma girerdim...

Benim baska ulkelerdeki arkadaslarimdan da gozlemledigim, en buyuk zorlugun yalnizlik oldugu yonunde (dedigim gibi, kendim de dahil). Bu konuda sikinti yasamam diyorsaniz pek sikinti yasayacaginizi sanmiyorum. Gayet donanimli bir insansiniz halledersiniz gerisini.
Peki nasil alistin? Nasil alistilar? Ne kadar zamandir yurtdisindasin sen?

Şimdiden hayırlı olsun.
accessdenied accessdenied aksine ben çoğu şeyi tek başıma yapmayı severim :KK70:

Teşekkürler :)
Şimdi bu mesajları okurken düşündüm, burada da doğru düzgün bir sosyal yaşamım yok zaten. Bir an önce evime gideyim derdinde olan bir tipim. Asosyallik bu sefer kazanacak 🤣

Teşekkürler :)
Şimdi bu mesajları okurken düşündüm, burada da doğru düzgün bir sosyal yaşamım yok zaten. Bir an önce evime gideyim derdinde olan bir tipim. Asosyallik bu sefer kazanacak 🤣
Rica ederim.
Ben deneyimlerden hoşlanan biriyim. Gittiniz mi asla dönemezsiniz gibi bir durum yok. Oldu da döndünüz. İlla ki maddiyat anlamında götürüsü olur ama en azından denemiş olursunuz. İçinizde kalmaz.
Bence gidip kendi gözlerinizle görüp yaşamanızda fayda var. :KK200:

Back
X