Tek Başına Yurtdışına Yaşamaya Gidenler.. Tanışalım, Sohbet Edelimm..

Yalnız konu sahibi ortada yok horul horul yatıyor sanırsam burda hava yağmurlu tam uyku havasi

Yalnız konu sahibi ortada yok horul horul yatıyor sanırsam burda hava yağmurlu tam uyku havasi

Eneee.. Neler olmuş ben uyurken, ay yalnız değilseniz de siz de yazın canım nolucak,
yalnız yaşayanlar dedim, çünkü az daha duygusallı oluyor sanırsam, yoksa heimweh (vatan hasreti) heimweh yani, sana bana hepimize aynı

Araninca bulunuyor mu ayol. Baska turlu aranicam artik.

Yardima geleyim.

Milletvekiline bile gittim en son. Ne yapayim.

Londraya mı taşınmak istiyorsun, londra biraz sorunlu bi yer genelde dil kursu bahanesiyle kapak atılıyor sanırsam, hakkında hayırlısı ama iş bularak da gidebilirsin tabii

Londraya mı taşınmak istiyorsun, londra biraz sorunlu bi yer genelde dil kursu bahanesiyle kapak atılıyor sanırsam, hakkında hayırlısı ama iş bularak da gidebilirsin tabii, hakkında hayırlısıı

Yok, arkadaş Londradan Türkiye'ye taşınmak istiyor.

----
Bu arada adım geçmiş, ben Abd'deyim, ama yalnız yaşamıyorum. Bu durumda bu konudan diskalifiye oluyorum sanırım . :]

----
Bu arada adım geçmiş, ben Abd'deyim, ama yalnız yaşamıyorum. Bu durumda bu konudan diskalifiye oluyorum sanırım . :]

Aa yanlış anlamışım..
Yok olur mu diskaliye olmuyorsun tabii ki, isteyen herkes yazabilir diye not düşüym ben ilk mesaja

Topiginiz hayirli olsun.
Ben iyi bi secim degilim toprak cunku donmeyi dusunuyorum.

lingen top sende.

Ben yanlış anlamışım seni, londrada yaşamak istediğini düşündüm.. Ne zamandır oradasın ki, ben de bi ara çok ciddi şekilde dönmeyi düşündüm ama vazgeçtim şimdilik.. Kafam çok karışmıştı, iki arada kalmıştım, Allah kimseye yaşatmasın..

----

Yalniz misim bilmiyordum..ama üniversite master , is konularinda bilgi ve tecrüben var diye etiketledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…