- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
iş arıyo musun sen?:)
Ben yanlış anlamışım seni, londrada yaşamak istediğini düşündüm.. Ne zamandır oradasın ki, ben de bi ara çok ciddi şekilde dönmeyi düşündüm ama vazgeçtim şimdilik.. Kafam çok karışmıştı, iki arada kalmıştım, Allah kimseye yaşatmasın..
Evet ve ben bundan memnunum çünkü sıcak ve güneşten nefret ediyorumburada hava fena sıcak
almanyada hep öyle sanırım hava şartları
Nasıl da bildim devrilip yattiginiEneee.. Neler olmuş ben uyurken, ay yalnız değilseniz de siz de yazın canım nolucak,
yalnız yaşayanlar dedim, çünkü az daha duygusallı oluyor sanırsam, yoksa heimweh (vatan hasreti) heimweh yani, sana bana hepimize aynı
Heee gül sen gül
İlle de gitcem diye tutturdunIki yüksek lisansla ömrümü curutmek istemiyorum burda. Ben de çok düşündüm öyle karar verdim.
Almanya'ya gelmem ısrar etme :)İlle de gitcem diye tutturdun
Banane Banane Gel isteKiz
Almanya'ya gelmem ısrar etme :)
Evet ve ben bundan memnunum çünkü sıcak ve güneşten nefret ediyorum
Nasıl da bildim devrilip yattigini
Heee gül sen gül
Ay öyle deme allah pişman etmesin, böyle diceğine otur çalışEvet pismanliklarim seneye benimle bakma böyle güldügüme
Canım ben seneye düşünüyorum ama kesin değilMrb arkadaslar konuyla pek alakalı degil ama nereye yazacagımı bilemedim.yurtdısından türkiyeye sık gelip gidiyrmusunuz.yurtdısından bi bebek arabası satın almak istiyorum ama kargo gümrük derken net üzerinden cok pahalıya geliyor.türkiyeye gelirken yanında rahatlıkla getirilebiliyormus gümrüğe takılmıyormıs.normal bagaj gibi kutusuz olarak.ikinci elde sıfırda olabilir.türkiyede satısı yok sürekli gelip giden bi arkadas varmı acaba.iletişime gecerse sevinirim
Evet. Kizim büyüdü sayilir ama yok is falan bana
Elisya akademik kariyer icin testdaf b2 ve toefle b2 lazim.
Benim testdaf b2 tamam. Ama ingilizce korkutuyor beni. Bir de is tecrübesi de lazim kabul edilmem icin. Bu ev hanimligina da alistim baya. Hersey cok zor görünüyor artik gözüme
Iki yüksek lisansla ömrümü curutmek istemiyorum burda. Ben de çok düşündüm öyle karar verdim.
o zaman benimde Türkiye'de kalmamam gerekAnladım canım mutsuz olduğun bi yerde de kalma tabii ki
o zaman benimde Türkiye'de kalmamam gerek
ic sesin senden mantikli be toprak
Eheh kalma bence de mutsuzsan
Sen ingilizce mi yapmak istiyorsun almanca mı? Arkadaşım ingilizce yapacak b2 sertifikasıyla başvuru yapabildi mayısta.. Bu dönem başlayacak mastera.. Benim ingilizce sertifikam yok, almanca yapmak istiyorum onun için mayısa kadar c1 sertifikasını almam gerekiyormuş.. Mayısta zaten başvurular, sen b2 ben c1 sertifikasını almış olursak seneye bu zamanlar başvurmuş değil başlamış oluruz inşaalla.. Ama senin bölüm de almanca olacaksa c1 alman gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?