Tek bir tercihiniz olsaydı

ikiaradabiderede

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
687
25
318
Adana
Eğer maddi açıdan hiçbir probleminiz yoksa,30000,40000 neolursa olsun veriririm yeter ki burnum güzel olsun deseydiniz seçeceğiniz doktor kim olurdu.Lütfen tek doktor ismi yazın.Burada yazılan doktora göre karar verip gidip ameliyat olacağım.Araştıracak vaktim yok bebeğim var.Cevap yazanlara çok tesekkür ederim

Hangi şehirdesiniz?

Takipteyim

Ben görüşmeye gitmedim instagramdan dr erdi özdemir ve yusuf öztürkçü var aklimda yusuf beye arkadasim ameliyat oldu gayet guzeldi İstanbulda bunlar bide nihat kaya var ucretleride o 10 15 bin arasi

Kesinlikle Berker Büyükgüral

Selim Turan

Ameliyat Oldunuz mu Selim turana bende düşünüyorum revizyon için fakat korkuyorum
Hayır olmadım , başlık sahibi bütçe konusunda sorun yaşamadığı ve yetenekli bir doktor olduğu için söyledim. Emre ilhanın da el verdiği bir doktor. Emre ilhanın fiyatı çok uçuk ve hasta seçiyor iddiaları var ne kadar doğru bilmiyorum. Selim turanin hastalarının skalası daha geniş.

Barış Çakır kendim 3 yıl önce ameliyat oldum hiçbir sorunda yaşamadım yaşayanıda duymadım 2010 yılından beri takip ediyorum kendisini şahsen gözüm kapalı tavsiye edebileceğim tek kişi inşallah hayırlısı olur sizin içinde bu süreç

Bir ay önce Eren Taştan'a ameliyat oldum. Gerek şekil olarak gerekse fonksiyon olarak memnunum. Çok doğal oldu. Tertemiz iş yapıyor doktor bey tavsiye ederim.

Ben 2014 yılında Prof. Dr Onur Erol' a ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum. Nefes alma problemim de vardı onu da düzeltti. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.Barış Çakır aklımdaki isim.Siz ameliyat olmadan önce araştırma yaptınız mı yani uzun araştırmalar sonunda mı karar verdiniz

Bir ay önce Eren Taştan'a ameliyat oldum. Gerek şekil olarak gerekse fonksiyon olarak memnunum. Çok doğal oldu. Tertemiz iş yapıyor doktor bey tavsiye ederim.
Aslında Ankarada yaşıyorum ama sanki iyi doktorlar İstanbulda gibi bir önyargı var.Siz başka şehirden mi geldiniz.Neden Eren Taştan.Aklımdaki bi isim de Eren Taştan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…