• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek bir yalan

askinsureti

ya sabir
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
530
53
53
kızlar
canımdan cok sevdıgm sozlumun yalanını yakaladım ama su zamana kadar yakaladıgım tek yalanı
aslında bunu planladıgını sanmıyorum cünkü ortaya cıkacagını bile bile sadece o an öyle diyiverdi
söyle ki söylediği seyi ikimizin ortak arkadasından öğreneceğimi biliyordu
onu arayacağımı da biliyordu
ama o an kızacağım diye bir anlık söylemiş...korkmuş kızarım soğurum diye
o gun cok kızdım tabı...o da deli divane dolaşmış bir sürü özür diledi
bir kez oldu diye affedeyim dedm ancak icim icimi kemiriyor şimdi
ya devam ederse diye
ya da bi sey dediğinde acaba diyorum doğru mu?
:(
basına boyle durum gelen var mı...her ınsan hayatında bir kezde olsa yalan soylemıstır mı demeliyim yoksa devamı gelir bir kez dediyse mı
durust olmanın önemini cok iyi anladım bu acıyla.

selam ne söledigine baglı şimdi yalanın küçügü büyügü olmaz deriz aslında ama bazı zararsı yalanlar vardır kafaya takmassın .atıyorum yarım saatlık yola gidicektır bir saatlik yere gitmiştir ,yakındayım gelıyorum v.s v.s gibi size ne sölediki ?

kızlar
canımdan cok sevdıgm sozlumun yalanını yakaladım ama su zamana kadar yakaladıgım tek yalanı
aslında bunu planladıgını sanmıyorum cünkü ortaya cıkacagını bile bile sadece o an öyle diyiverdi
ya devam ederse diye
basına boyle durum gelen var mı...her ınsan hayatında bir kezde olsa yalan soylemıstır mı demeliyim yoksa devamı gelir bir kez dediyse mı

benim geldi aynen seninki gibi kızcam diye evdeyim demişti arkadaşıyla olduğu halde bu birazda bizden kaynaklıyo bazen çok küçük şeyleri sorun ediyoruz kavga çıkarıyoruz erkeklerde bidahaki sefere kavgadan kaçınmak için yalana başvuruyo bende çok kızmıştım ama kendimde suçluydum bidaha da öyle bişey olmadı sen de çok üstüne gitme :)

bu birazda ne dediğine bağlı önemsiz birşeyse ,başka zaman büyk bi yalan söyliyceği anlamına gelmez,ama olabilirde tabi.konuyu bilmediğim için çok da fazla yorum yapamıyorum

Başına böyle bir şey gelen var.

Yalan yalandır.
Devamı gelir.
Sonra bir bakmışsın, paranoyak olmuşsun.
Ruh hastası olup çıkmışsın.

Aman diyeyim, iyi düşünüp taşının.

O bahsettigim ortak tnidigimiz arkadasimiza aramizdaki sorunu anlatmis arabuluculuk yapsın diye bende cok kiziyorum anlatmasina
O arkadas beni arayinca once buna anlatti mi diye kizdim o da anlatmadim dedi sonra arkadasima döndüm aradim anlattigini soyledi kizdigimda sa aramizi bulsun istedim sen kizdigin icin o an diyemedim dedi

O bahsettigim ortak tnidigimiz arkadasimiza aramizdaki sorunu anlatmis arabuluculuk yapsın diye bende cok kiziyorum anlatmasina
O arkadas beni arayinca once buna anlatti mi diye kizdim o da anlatmadim dedi sonra arkadasima döndüm aradim anlattigini soyledi kizdigimda sa aramizi bulsun istedim sen kizdigin icin o an diyemedim dedi

bumu yani ? arkadasım sorunmu arıosun kendine

canımcım yaaa bunda büyütülecek birşey yok bence. kötü niyetle söylememişki. üstelik dinimizde bile iki insanın arası açılmasın diye ufak zararsız yalanlara ruhsat vermiştir efendimiz unutma. bence sorun yok yoluna devam et :)

yok yokk...
sen ayrıl b cocuktan...
özel hayata asla saygısı yok..
bu kadarda olmaz ama yanı..
nasıl gıderde anlatır arkadasına..
sızı barıstırmasını ıster..
bıde ustune utanmadan anlatmadım dıyebılır......
daha neler duyucam ben bu sıtede ya ..
bu kdr buyuk bır yalanı nasıl soyleyebılır...............

arkadasım sen bunları mı duymak ıstedınde actın bu konuyu...
bu sıtede oyle dertler varkı
senın dedıgın soruna bayanlar mutlu olur..
benı dusunmus barısmak ıcın araya bırılerını katmıs dıye...

sen hangı dunyada yasıyosun cnm...
bu kdr pembe bakma dunyaya..
tersı doner sasırırsın

kızlar
ya devam ederse diye

yalanın pembesi beyazı olmaz. yalan yalandır..

konu ne merak ettim.

Back
X