İkimizde Nisan sonuyuz o zaman desene. İnşallah güzel sonuçları beraber alırız. Aynen bende sararsam psikopatlik derecesinde sariyorum. Ben şu an evdeyim malesef. O nedenle de sürekli düşünüp arastiriyorum. Neyse inşallah atlaticaz bu dönemleri de

Ben de sizin gibi takarsam cok arastiriyordum. Benden size sizi mesgul edecek oneriler, bazilarini atladigim icin cok cok pismanim, transfer sonrasi daha zor oluyor. Sizi oyle mesgul ederki, transfer gunu nasil hemen geldi sasirirsiniz:
- Transferden once eger fazla kilolariniz var ise, 1-2 kilo vermeye calisin.
- Evde oda oda arastirma yapin. Evde boya-badana-tamirat vs yapilacaksa simdiden yaptirin, transfer sonrasi eve birileri gelsin istemeyebilirsiniz. Temizligi vs bunlar aradan cikar.
- Eve buyuk esya alisverisi var ise onu yapin. Benim bulasik ve camasir makinesini degistirmem gerekiyordu. Onlari hallettim.
- Ev detoxu yapin. Ben iki senede bir yapardim. Evde kullanilmayan ama bir baskasinin kullanabilecegi herseyi temizleyip belediyeye bagisliyordum. Belediye'de ihtiyac sahiplerine ulastiriyordu. Ev ferahlar, hem de bebek gelince iyice esya kalabaligi olacagi icin yer acilmis olur.
- Buyuk temizlik (bahar temizligi gibi) aradan cikartin.
- Saglikli yemek tarifleri sunan youtube kanallari kesfedin, transfer oncesi begendiginiz tadlari pratik yaparsiniz.
- Dis hekimine gidip kontrol yaptirin, hamilelikte herhangi bir islem yapmak ilk uc ayda cok zor.
- Alisverise cikin, icerisinde zararli kimyasallar olmayan sampuan +sac kremi +vucut kremi+roll on bakin. Ben cok eglenmistim bu alisveriste. Transfer icin de rahat esofman alti bakin derim, cok kolay giyip cikarmak icin.
- Butun bunlar olurken cok yormayin kendinizi, eglenmeye bakin :)
Dilerim cok guzel bir surec olur sizin icin :)