Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba acaba doğum yaptınız mı benm de rahmim öyle 18 haftaligim merak ettim serklaja falan gerek kalmadan doğum yaoabildiniz mi normal doğum sezeryan
Mrb kizlar bende unicor uterusli rahme sahibim yani yarım rahim daha önce tüp bebek denemelerim oldu başarısız sonra tekrar tüp bebek dusundugunuz aşamada kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim kızımi serklajla 33+5 de doğum yaptım şuan 5 yaşında çok şükür Rabbime.simdide yine kendiliğinden hamile kaldım 15 haftaligiz yeni serklaj oldum yatarak geçiriyorum bu süreci ailemin yanındayım ümidinizi kaybetmeyin erken doğum olmadan zamanında doğum yapan bir sürü tanidigim yarım rahimli bayan var.
Merhaba acaba doğum yaptınız mı benm de rahmim öyle 18 haftaligim merak ettim serklaja falan gerek kalmadan doğum yaoabildiniz mi normal doğum sezeryan
Evet ikibyil önce histereskopi yapmstik Dr kendiliginden olur dedi ama benm sağ tüpüm gelişmemiş yok yani aksine hep sağdaki yumurtalar büyüyüp gelişti o yüzden tüpe basvurduk
Evet ikibyil önce histereskopi yapmstik Dr kendiliginden olur dedi ama benm sağ tüpüm gelişmemiş yok yani aksine hep sağdaki yumurtalar büyüyüp gelişti o yüzden tüpe basvurduk
Evet Dr çizip genişlettik dedi ama tüp bebek doktorumdan farklı biriydi işlemde ne ölçüde başarılı olundu bilmiyoruz artik.bebegimin gelişine göre bakacağız yer varmiymis onun için
Evet Dr çizip genişlettik dedi ama tüp bebek doktorumdan farklı biriydi işlemde ne ölçüde başarılı olundu bilmiyoruz artik.bebegimin gelişine göre bakacağız yer varmiymis onun için