• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek çare boşanmak mı...

sana şiddet uyguluyosa bisey olmaz, bosanmalik bisey yok kismini bi acar misin? ben mi yanlis anladim?
Canım o konudana boşanmalık birşey yok sana şiddet uyguluyorsa bu adamdan birşey olmaz dedim.....

Şiddet uygulayan adam neye yara allah aşkına onu savunacak değilim heralde kapıya koysa yeri

Ben eşini haklı buldum. Eşin borc verıp gerı alıyormuş ve verdıgı mıktar sızınmıne gore daha düşük siz kac kere verdıgınızı ailenızden alabıldınız? Onuda gectım habersızce kredı cekıp aileye vermek nedir? Eşim böyle bişey yapsa evi başına gecırırım. Senın paran, benım param dıye bısey yokk ayrıca evlendınız ve artık keseler bir.Kafanıza gore harcama yapıp, sureklı aılenıze vercektıysenız evlenmeyıp ailenıze bakmalıydınız.
Eşimin haberi var kredi çektiğimden beraber bankaya gittik hala yanliş anladiniz heralde...senin paran benim param yapmam sifir takiyla evlendim mobilyalari kredi kartimdan beyaz eşyalari da kredi çektim düğun salonu da misafirlerin verdiklerinden ödedik..

Para varsa verilir, yoksa verilmez. Kredi çekip, borç vermek nedir ya? Borç çekip, borç veriyorsun resmen. Ayrıca ailede habire para istiyor ne zaman bitecek diye sorması hakkı değil mi? Ben eşine hak verdim, yaptığın yanlış ama bazı insanlar senin gibi evlendiklerinin farkında olmadan habire abilerine annelerine para yedirmeyi adet haline getirmiş durumda, keşke evlenmeseydin o zaman.

Yanlış anlama şiddet uygulamasını haklı bulmadım, şimdi ona buna çatmayı adet haline getirmiş insanlar lafı kıçından anlayıp çatar fln aman deyim :(

Yanlış anlama şiddet uygulamasını haklı bulmadım, şimdi ona buna çatmayı adet haline getirmiş insanlar lafı kıçından anlayıp çatar fln aman deyim :KK43:

Yüzümü güldürdünüz , Allah'ta sizi güldürsün.

Rabiaa yanlış bir cümle kullanmadı.
Şiddet uygulayan adamdan hayir mi gelir, demek istedi.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi bence sürekli ailenize para yardiminda bulunmanız çok doğru değil.
2 abiniz var. Siz bir kadın olarak zaten öncesinden ailenize bakmis birisiniz.
Artık evli ve çocuk sahibisiniz.
Anne babanıza bırakın da evdeki diger erkekler baksın.
Ailenizinde 3 nuz bize ev alacaksiniz, demesi de çok yanlış.
Evlilikten önce söylenmiş bir söz olabilir.
Bu yüzden cikip ta diyebilirlerdi sen artık evlisin , senin giderlerin sana ve geleceğine artık. Diğer 2 erkek kardeş destek çıkabilirdi. Çok dert ediniyorduysanizda küçük bi mevla ile yardımda bulunurdunuz.

Para varsa verilir, yoksa verilmez. Kredi çekip, borç vermek nedir ya? Borç çekip, borç veriyorsun resmen. Ayrıca ailede habire para istiyor ne zaman bitecek diye sorması hakkı değil mi? Ben eşine hak verdim, yaptığın yanlış ama bazı insanlar senin gibi evlendiklerinin farkında olmadan habire abilerine annelerine para yedirmeyi adet haline getirmiş durumda, keşke evlenmeseydin o zaman.
Çektiğim kredi borç değildi kardeşler olarak anne babamiza ev aldik çalişan kardeşler eşimde bunu biliyodu evlenmeden önce..

Şiddet olayına da karşıyiz elbet.
Hiç bir insan evladı savunmaz.
Sorun tek taraflı değil.
İletişim çift taraflı olduğu gibi
Sorunda çift taraflı.
Evlenmissiniz ama bazı şeylerin değeri yerle bir olmuş.
Birbirinizi kırmadan sorunları ele alın.
Yapamiyorsaniz bir psikolog tarafından yardım alın.
Şiddet in derecesi ve hangi durumdan dolayı meydana çıktığı araştırılıp bulunur ona göre bir yol izlenilir.
Eğer gerçekten kurtulanacak bir ilişki değilse ayrilirsiniz.

Ikinizde kimseye para vermeyin bu arada siddet hakaret kabul edilemez bosanmalisiniz.kendi kazancinizin tasarrudur karismamali

Yok canim evleri yoktu zaten ben bakiyordum evlenince gittim kardeşim de atandi abim var bi de o da atandi üçünuz bir olup ev alacaksiniz dediler ne yapayim bende istemiyorum evime harcamak kendime harcamak istiyorum çektim ödedim bitti o şu an onume getiriyor hep..
Ay kafam çorba oldu şimdi ev alma mevzusuna nereden geldik..iki abi'ye de borç vermişsin o yüzden çekmişsn krediyi? ? Kusura bakma canım da iki tane abin var ikisi de sana bel bağlamış. Önceden de ben bakıyordum evi diyorsun. Kusura bakma da senin abinlerin işi gücü yok mu ?

Size olan borcunuzu odedikten sonra aileniz.kicanizi karsinixa alacaksiniz ya cocuga bakici tutalim yada anneme para verelim diyeceksiniz gordugun gibi ihtiyaclari varki borc istyolar diyeceksin.ailenide uyaracaksin birdaha borc almayin el kapisindayim kimsenin agzina koz vermeyin diyeceksiniz.tavriniz net olsun ailenizede kocanizada

Back
X