- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
-
Çektiğim resmi yakınlaştırıp öyle siyah beyaz yaptım böyle olduTesti çok yakından ve yüksek çözünürlükte resmini bir daha çekin. Sonra telefon ayarlarından siyah beyaz yapın. Oyle bakin. Eğer çok hafif bir çift çizgi varsa bile siyah beyazda gözüküyor. Ama püf noktası yüksek çözünürlükte ve yakından çekmeniz gerekiyor.
Ben çizgi görüyorum hafifte olsa var ama erken gebelik testi ile yaptıysanız çok yanıltıyor . İlk beş dakkası önemli ama benim erken gebelik testinde hemen çıktı kan verdim negatif
Ben iki kez hamile kaldım tüp bebekle idrar değer değmez gözle görülen silik çizgi oluştu ama tüp bebek olunca onun gün hesabıyla normal gebelik gün hesabı nasıl bilmiyorum adetime daha var kısmet bakalım varsa elbet çıkarBen çizgi görüyorum hafifte olsa var ama erken gebelik testi ile yaptıysanız çok yanıltıyor . İlk beş dakkası önemli ama benim erken gebelik testinde hemen çıktı kan verdim negatif
Son durum neİnşallah öyle olsun o zaman3 yıldır hiç doğal yolla hamile kalamadım sebepsiz yere o yüzden gülüp geçiyorum artık. Ani harekette falan çok kasığım batıyordu o yüzden yaptım. Kısmet canım Allah hayırlısını versin
Pazar günü adet günüm tekrar test yapmadık bende bilmiyorum sonuç neSon durum ne
Hayal meyal gözüküyor gibi mi yoksa ben oyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama ilk bakışta çift çizgi olmadığı bi gerçek. Cok dikkatli ve zoom yapınca inceden var gibi ama belki de yokturÇektiğim resmi yakınlaştırıp öyle siyah beyaz yaptım böyle oldu
Bende aynı şekildeyimHayal meyal gözüküyor gibi mi yoksa ben oyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama ilk bakışta çift çizgi olmadığı bi gerçek. Cok dikkatli ve zoom yapınca inceden var gibi ama belki de yoktur
Bu gün tekrarladım iki gün önce yaptığıma göre biraz daha gözüken bişey oldu 10 dakika içinde ama resim de belli olmuyor sanırım ben bile elimde olduğu halde zorla görüyorumHayal meyal gözüküyor gibi mi yoksa ben oyle görmek istediğim için mi bilmiyorum ama ilk bakışta çift çizgi olmadığı bi gerçek. Cok dikkatli ve zoom yapınca inceden var gibi ama belki de yoktur
Testin arkasından flaş yakıp bakınca çok silik çizgi görünüyor test bozuktur diye düşünüyorumBu gün tekrarladım iki gün önce yaptığıma göre biraz daha gözüken bişey oldu 10 dakika içinde ama resim de belli olmuyor sanırım ben bile elimde olduğu halde zorla görüyorum
Bende gördüm canım sanki ikinci çizgiyi.Yarın sabah ilk idrarında tekrar dene istersen eğer varsa biraz daha koyulaşmaya başlar çizgiBu gün tekrarladım iki gün önce yaptığıma göre biraz daha gözüken bişey oldu 10 dakika içinde ama resim de belli olmuyor sanırım ben bile elimde olduğu halde zorla görüyorum
Bir tane test almıştım yarın ilk idrarla yapamam canım ya. Bu gün de dişçiye gittim diş temizleme işlemim oldu gerçi hala ağrıyor dişim de röntgene girmedim tek dişe röntgen çektiler küçük bir cihazla bu ay içimde bir his var bilmiyorum on gün önce falan başladı bu ay her şey çok güzel olacak dedim ama bilmiyorum Allah hayırlısını nasip etsinBende gördüm canım sanki ikinci çizgiyi.Yarın sabah ilk idrarında tekrar dene istersen eğer varsa biraz daha koyulaşmaya başlar çizgi
Bende gördüm canım sanki ikinci çizgiyi.Yarın sabah ilk idrarında tekrar dene istersen eğer varsa biraz daha koyulaşmaya başlar çizgi
İyi yapmışsın canım emin olana kadar riske atma hiç. Bi kaç güne kesin belli olur artık zatenBir tane test almıştım yarın ilk idrarla yapamam canım ya. Bu gün de dişçiye gittim diş temizleme işlemim oldu gerçi hala ağrıyor dişim de röntgene girmedim tek dişe röntgen çektiler küçük bir cihazla bu ay içimde bir his var bilmiyorum on gün önce falan başladı bu ay her şey çok güzel olacak dedim ama bilmiyorum Allah hayırlısını nasip etsin
Pazar regl günüm zaten canım belki alırsam cumartesi test yaparım yada pazartesi kısmet bakalımİyi yapmışsın canım emin olana kadar riske atma hiç. Bi kaç güne kesin belli olur artık zaten
Gayet net gözüküyor bence kan testi vermelisin netleştirmek içinKızlar merhaba benim testime de bakar mısınız ? Regl tarihime 3 gün var öğlen normal kaset test yaptım silikleş olsa çizgi gözüküyordu sonra erken gebelik testi yaptım onda bir tık daha gözüküyor sizce hamilemiyim?
Bende iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama hemen ümitsizliğe kapılma hepsi aynı olacak diye bir şey yokRegl tarihim de gidip kan vereyim o zaman. 1 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yüzden ümitlenmek istemiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Teşekkür ederimBende iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama hemen ümitsizliğe kapılma hepsi aynı olacak diye bir şey yokAllah gönlünüze göre versin
Son durum adet oldum canım gece erken gebelik testi de gerçekten saçma bişey hamile olmasan bile hayalet bir çizgi oluyor ne demeli bilmemSon durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?