Tek çocuk duygusunu yaşamamış 3 çocuk annesi olarak çok çocuk en güzeli derim ben.ikizlerim doğduğunda çok zorlandım, tek bebek olsaydı eminim daha kolay olurdu. 4 aylıkken yatak odasına sığmayınca çocuk odasına aldım. Onlar 4 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim daha iki çocuk büyütmenin zorluklarıyla uğraşırken kızım doğdu. Günde ortalama 18-20 defa alt değiştirdiğimi bilirim. Ama küçükte olsalar çok yardımları oldu bana. Kızımın altını değiştirmek için yatırdığımda yeni yürümeye başlayan ikizlerim hemen gider biri bez biri mendil getirirdi. Yastık biberon oyuncak vs. Gibi şeyleri kardeşlerine alıp koşuyolardı hemen. Işim olduğunda kızım onları izler ağlamazdı. Iki kişiyken birden 5 kişi olmak bambaşka birşey. Çok uykusuz kaldım gündüz ikizlerden birini çocuk odasına, birini oturma odasına kızımı da yatak odasına yatırırdım. Çıt çıkmasında uyusunlar az dinleneyim diye çok çabaladım. Biri uyuyana kadar diğeri uykuyu alıyodu tabii☺ ikizlerden birini emzirirken diğeri ağlayınca ikisini aynı anda emzirme yolunu buldum. Çok çocuk hızlı düşünmeyi öğretti bana☺ buna benzer zorluklarımız çoktu ama çok şükür hep birarada kardeşliği öğrendiler. Iyikide üstüste doğmuşlar diyorum hep. 3ü birarada neskafe gibi benimkiler

Şimdi arkadaşa ihtiyaç duymadan sıkılmadan kavga etmeden oynuyorlar birlikte. Paylaşmayı ögrendiler. Birbirine bakarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu örnek alıp öğrenebiliyorlar. Anaokuluna götürdüğümde ilk günden uyumlu bir şekilde kaynaştılar. Yani kardeş çok önemli bence. Amaa işin iş kısmından bahsetmeyeceğim fazla

banyomuz kızlarında saçlarının uzun olması nedeniyle 2 saati buluyo, çamaşır ve bulaşığı hiç sorma, sabah kahvaltıda biri rafadan, biri haşlanmış biride pişmiş yumurta istiyo yemekleri var sen düşün artık

çalışırken tüm bunlar dahasa zorlaşıyo. Ama şuan ikizlerim 5 kızım 4 yaşında ve güzel vakit geçiriyoruz birlikte. Konuyu görünce yazayım dedim uzun oldu galiba

Kardeş candır. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.