- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok haklısınız..bende düşünmedim değil bu konuları sonumuz hayırlı olur inşCanim ben de tek cocuktum..ohh hic bir seyimi paylasmam, sira beklemem gerekmedi memnundum halimden..yasim 34 oglum var 1, 5 yasinda..kardes dusunmuyorum..boyle bir dunyaya 1 cocuk bile fazlaymis gibi geliyor bana..teror, savas, deprem, susuzluk, kirlilik, betonlasma, ozon deligi, radyasyon, hormonlu genetigiyle oynanmis besinler vs vs..dunyanin icine ettik tabiri caizse..
ben 33 yaşındayım tek evladım var. yumurtlamam tembel olduğu için hormon ilaçları kullandım çatlatma iğnesi vuruldum çok şükür sağsalim rabbim nasip etti. benimde erkek kardeşim var ben ikinciyi asla düşünmüyodum ki kardeşimin ölümden döndüğü güne kadar. ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa sana en çok zarar veren kardeşin olsada yine de kardeş can herşey yani. o yüzden ilk çocuğumda yaşadığım sıkıntılar yine var yine ilaç kullanıyorum yine istiyorum ama tabii ki rabbim verirse sonuç olarak yapmalısınMerhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
o kadar çaresiz kaldımki bu konuyu eşimle konuştuk.. tamam dedik olmasın ve son noktayı koyduk..ne zamanki bu durum oldu ve konu tekrar açıldı..benim âdetlerim doğumdan sonra 10 gün erken gelmeye başladı..hep böyle devam etti..geçen ayki adetim gecikti ve ben kesin hamileyim dedim..güya korunuyorum..bu zaman zarfında duygularım çok değişikti istiyormuydum yoksa istemiyormuydum..neyse ben âdet oldum ve psikolojim okadar kötü olduki
ya belkide bi ikinciye hamile kalamam..sizlerden istediğim özellikle tek çocuklu anneler ne gibi problemler oluyor veya olmuyor..lütfen bu konuda yardımcı olun.
Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
o kadar çaresiz kaldımki bu konuyu eşimle konuştuk.. tamam dedik olmasın ve son noktayı koyduk..ne zamanki bu durum oldu ve konu tekrar açıldı..benim âdetlerim doğumdan sonra 10 gün erken gelmeye başladı..hep böyle devam etti..geçen ayki adetim gecikti ve ben kesin hamileyim dedim..güya korunuyorum..bu zaman zarfında duygularım çok değişikti istiyormuydum yoksa istemiyormuydum..neyse ben âdet oldum ve psikolojim okadar kötü olduki
ya belkide bi ikinciye hamile kalamam..sizlerden istediğim özellikle tek çocuklu anneler ne gibi problemler oluyor veya olmuyor..lütfen bu konuda yardımcı olun.
Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
Ne kadar güzel..inş benim kızımda hep mutlu olur.Tek çocuğum .. =) Annem gelmişti yanıma , oyun esnasında elime aldığım bebeğe annelik yaparken , oyuncak bebeğe buda senin kardeşin olsun güzel güzel oynayın diye tembih edişimi duymuş ertesi günde bana seninde kardeşin olmasını ister misin diye sormuştu..
Bu konu ne zaman açılsa hep odama kaçardım, kardeşte kardeş..
Tek olmak çok güzel, benim çocukluktan buyana hiç canım sıkılmadı..
Ailem,arkadaşlarım,sevdiğim insanlarla oyalana oyalana geldik bu yaşa..
Tek olmanın güzelliklerini bolca tattım.. =)
Ama bir abim olsun isterdim ..![]()
Bende ışte bu yüzden istedim..ileride biz olmadığımızda birbirlerine can olsunlar istedim.Daha anne değilim ama benim bir kız kardeşim var zamanında kardes diye agladigim günleri hatırlıyorum ve şimdi kardeşim iyi ki var diyorum. Allah korusun aileme birsey olsa bu hayatta en çok guvenebilcegim insan kardeşim. Canım ciğerim herseyim sirdasim. Ve allah nasip ederde anne olursam çocuğumu kardessiz bırakmayı düşünmem
Çok haklısınız..ama ışte endişelerim varanne baba her zaman insanın yanında olmuyor, kardeş iyidir.
Evlatlık almaya cesaret edemem...ileride sorun olmasından korkarım.Bende belli yasa kadar tek buyudum ve ozamanlar hep aglardim herkesin kardesi var benim yok diye okadar cok isterdimki arkadaşlarımın kardeslerini kardesim yerine koymaya calisirdim ama tabiki nafile.. sonra kardesim oldu surekli hergun her dakika kavga ederiz ama ondan kiymetlisi yok benim icin iyikide olmus cok mutluyum kardeş bambaska bişey....
Cok kucuk, bebek yasta evlatlik almaya nasil bakarsiniz ?