Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
o kadar çaresiz kaldımki bu konuyu eşimle konuştuk.. tamam dedik olmasın ve son noktayı koyduk..ne zamanki bu durum oldu ve konu tekrar açıldı..benim âdetlerim doğumdan sonra 10 gün erken gelmeye başladı..hep böyle devam etti..geçen ayki adetim gecikti ve ben kesin hamileyim dedim..güya korunuyorum..bu zaman zarfında duygularım çok değişikti istiyormuydum yoksa istemiyormuydum..neyse ben âdet oldum ve psikolojim okadar kötü olduki
ya belkide bi ikinciye hamile kalamam..sizlerden istediğim özellikle tek çocuklu anneler ne gibi problemler oluyor veya olmuyor..lütfen bu konuda yardımc
Tek cocuk olmak nasil bilmiyorum güzel bir duygu olmali keske tek cocuk olsaydim dedigim oluyorMerhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
o kadar çaresiz kaldımki bu konuyu eşimle konuştuk.. tamam dedik olmasın ve son noktayı koyduk..ne zamanki bu durum oldu ve konu tekrar açıldı..benim âdetlerim doğumdan sonra 10 gün erken gelmeye başladı..hep böyle devam etti..geçen ayki adetim gecikti ve ben kesin hamileyim dedim..güya korunuyorum..bu zaman zarfında duygularım çok değişikti istiyormuydum yoksa istemiyormuydum..neyse ben âdet oldum ve psikolojim okadar kötü olduki
ya belkide bi ikinciye hamile kalamam..sizlerden istediğim özellikle tek çocuklu anneler ne gibi problemler oluyor veya olmuyor..lütfen bu konuda yardımcı olun.
Ben çocuk için kardeş yapılmasını doğru bulmuyorum. Sevgi ve emek verebilecekseniz, maddi gücünüz yetiyorsa ve de istiyorsanız bence o noktada çocuk düşünmeye başlamalısınız. Evet kardeş destek demek. Benim de bir oğlum var 1.5 yaşında. Bir bebek daha bakabilir miyim, emek verebilir miyim diye yokluyorum kendimi ama cevabım hayır oluyor. Çok yoruldum. Tamamen istersek (ben ve babası) bir çocuk daha düşünürüz. Gelip de oğlum kardeş istiyorum derse hadi ordan derim.Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
ya belkide bi ikinciye hamile kalamam..sizlerden istediğim özellikle tek çocuklu anneler ne gibi problemler oluyor veya olmuyor..lütfen bu konuda yardımcı olun.
Çocuk kardeş için doğurulmaz. Bu sizin ve eşinizin kararı. Ona göre düşünün.Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
Çocuk kararını ebeveynler verir. Çocuğum kardeş istiyor diye çocuk yapılmaz. Bu çocuğun karar verebileceği bir şey değil.Merhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar
Bende ilk bebege hamileyim bende kardeş konusunu düşünmem gibi geliyor dünya cok kötü bir durumda keşke hiç Kalamasaydim hamile dediğimde oluyor herkesin kardesi olmak zorunda degilMerhaba; ben 41 yaşında evli 2 buçuk yaşında kızı olan bir anneyim.arkadaşlar o kadar sıkıntıdayımki... lütfen yorumlarınızla bu sorunu çözmek istiyorum..sorunum şu, kızım için ikinci bir çocuk istiyorum fakat riskli bir gebelik olacağı için vazgeçmiştim...daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım...aldığım yorumlardan doktorla görüşmem gerektiğini ve ona göre karar vermemin daha doğru olacağını yazıldı..tamam çok doğru fakat doktorunda ne söyleyeceğini az çok biliyorum..yaş ortada riskler ortada geriye amniyo sentez kalıyor..allah korusun sonuç kötü olsa bile o bebeği aldıramamama bir yandanda kızım ileride kardeş istermi ozaman da işte vicdanım sızlar