- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Daha bugün ilk kez gittik eşimin sürekli boşanmayı isteyip durması 2 saat sonra dünyanın en aşık adamı olması sürekli tartışmamızSadece bu olay boşanma sebebi değil. Bence üzerinde uğraşılırsa ışık var gibi. Zaman ve emek harcamak gerekir. Öyle en ufak birşeylerden dolayı ayrılmayı düşünmeyin. Terapiste ne için gidiyorsunuz? Asıl sorununuz nedir?
Eşiniz neden sürekli boşanmayı gündeme getiriyor? Sizşnle mi ilgili sorunu var yoksa kendisi ile mi ilgili? Siz ne düşünüyorsunuz?Daha bugün ilk kez gittik eşimin sürekli boşanmayı isteyip durması 2 saat sonra dünyanın en aşık adamı olması sürekli tartışmamız
Artık aklıma boşanmayı düşürmeye başladım. Ailem boşanmama şiddetle karşı dövmüyor sövmüyor diyorlar boşanmak için illa dayak mı yemek lazım ben eğitimime devam etmek istiyorum 2 senelik ön lisans mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum başka şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum tek başıma ..Kız Allah askina boşan, bacim nedir senin böyle ust uste açtığın farkli ama hepsi ayni kapiya cikan konuların.. Ben yıldım yeminle eşinden, bak bundan koca olmazz boyle giden hayattanda evlilik olmazzz .. çocuk yokken boşan kedide onda kalsın
O hep böyle evlendiğimizden beri sorun olsun olmasın boşanmak ister sonra da çok özür diler ağlarEşiniz neden sürekli boşanmayı gündeme getiriyor? Sizşnle mi ilgili sorunu var yoksa kendisi ile mi ilgili? Siz ne düşünüyorsunuz?
Dövmüyo ama müsrif ama tutumlu degil ama ev gecindirmeyi bilmiyo ama iddia meraklisi ama kendisine bambu coraplar alir esine bir gram bisi almaz almak istese laf söyler eve soyledigi lahmacunun bile lafini yapar.. yok artik yaa hayat sizin hayatiiz kimsenin yonlendirmesine izin vermeyin aileniz bile olsa. .Artık aklıma boşanmayı düşürmeye başladım. Ailem boşanmama şiddetle karşı dövmüyor sövmüyor diyorlar boşanmak için illa dayak mı yemek lazım ben eğitimime devam etmek istiyorum 2 senelik ön lisans mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum başka şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum tek başıma ..
İnanın çok yıprandım maddi manevi daha 5 ay oldu aynı evde yaşayalı 2 ay ama böyle olmaz kiİddia oynuyorsa bence de boşanın. Size almadığı,masraf olarak gördüğü harcamaları kumarda harcıyorsa gözünün yaşına bile bakmayın derim
Eşim böyle değil işte giydirmez asla sürekli söylüyo mont giysem önü açık olsa bile kapat diyoKıyafet konusuna gelince bir daha onunla alışverişe çıkma al ne istiyorsan ve giyin. Giyindiğin zaman görsün bişey derse de güzel güzel gül. Bikere söyler sonra bidaha söylemez. Ben istediğimi giyorum eşimin suratı düşüyor ama kusura bakmasın yani
Açık saçık giyindiğim de yok üstelik
Ben öyle yapıyorum
Hayır evlenmeden önce böyle değildi kiSiz hiç mi birbirinizi tanımadan evlendiniz?evcilik oynar gibi nedir bu?
Diğer konularımı okur musunuzYani boşanmayı gerektirecek bir neden göremedim
boşanmayı düşünmeniz normalmiş evetDiğer konularımı okur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?