Tek çözüm boşanmak mı ?

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Eşimin müsrifliğine bugün de doyum olmuyor bi spor mağazasında %40 indirim varmış ne zamandır aynı spor ayakkabıyı giyiyorum ben kışın botta giyemiyorum spor ayakkabı alayım dedi ben de tamam dedim gerçekten de öyle buna ihtiyacı vardı neyse gittik 150 liraya bi spor ayakkabı aldık güle güle giy ama harcamalarımızı kontrol ediyoruz artık tamam mı dedim tamam dedi sabah konuşurken çok ılımlı konuştu benim elim de eşofman takımlarına gitti ben günlük hayatta eşofman giymesini seven bi insanım hatta sadece eşofmanım olsun 2-3 çift tüm senemi geçiririm o derece. Bakıyordum alalım mı dedim olmaz dedi neden sana bisürü şey aldık şu 1 hafta da dedim hem bak alt üst takım 130 lira dedim yine aynı mazeret popon görünür üstüne uzun bişey giyersen al dedi tüm hevesim kaçtı yok istemiyorum dedim suratımı astım sonra böyle geldi hadi almak istiyorsan al dedi istemiyorum dedim ne yapim bizim sülalede tek açık sensin dedi ben de sizin sülaleye mi karı diye geldim ben senin eşinim sizin sülalenin değil dedim kavga ettik böyle sonra bana sevimlilik yapıyor yapma Allah aşkına dedim. Daha bugün terapiste gittik terapistte böyle çok mantıklı adam oluyor doktor beyin dediklerini hep mantıklı mantıklı onaylıyor kapıdan çıkıyoruz aynı öküz. Bunun tek çözümü boşanmak mı lütfen söyleyin başta böyle sorunlar yaşayan var mıydı eşi kıyafetine karışan nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun

Sadece bu olay boşanma sebebi değil. Bence üzerinde uğraşılırsa ışık var gibi. Zaman ve emek harcamak gerekir. Öyle en ufak birşeylerden dolayı ayrılmayı düşünmeyin. Terapiste ne için gidiyorsunuz? Asıl sorununuz nedir?

Daha bugün ilk kez gittik eşimin sürekli boşanmayı isteyip durması 2 saat sonra dünyanın en aşık adamı olması sürekli tartışmamız

Artık aklıma boşanmayı düşürmeye başladım. Ailem boşanmama şiddetle karşı dövmüyor sövmüyor diyorlar boşanmak için illa dayak mı yemek lazım ben eğitimime devam etmek istiyorum 2 senelik ön lisans mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum başka şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum tek başıma ..

Dövmüyo ama müsrif ama tutumlu degil ama ev gecindirmeyi bilmiyo ama iddia meraklisi ama kendisine bambu coraplar alir esine bir gram bisi almaz almak istese laf söyler eve soyledigi lahmacunun bile lafini yapar.. yok artik yaa hayat sizin hayatiiz kimsenin yonlendirmesine izin vermeyin aileniz bile olsa. .

İddia oynuyorsa bence de boşanın. Size almadığı,masraf olarak gördüğü harcamaları kumarda harcıyorsa gözünün yaşına bile bakmayın derim

İddia oynuyorsa bence de boşanın. Size almadığı,masraf olarak gördüğü harcamaları kumarda harcıyorsa gözünün yaşına bile bakmayın derim
İnanın çok yıprandım maddi manevi daha 5 ay oldu aynı evde yaşayalı 2 ay ama böyle olmaz ki

Karı?
Gerçekten böyle mı ifade ediyorsun kendini? Yani sadece eşte mı sorun sence? Bana gçre öyle değil çünkü.

Bu da boşanma sebebi değil ayrıca.

Kıyafet konusuna gelince bir daha onunla alışverişe çıkma al ne istiyorsan ve giyin. Giyindiğin zaman görsün bişey derse de güzel güzel gül. Bikere söyler sonra bidaha söylemez. Ben istediğimi giyorum eşimin suratı düşüyor ama kusura bakmasın yani
Açık saçık giyindiğim de yok üstelik
Ben öyle yapıyorum

Eşim böyle değil işte giydirmez asla sürekli söylüyo mont giysem önü açık olsa bile kapat diyo

tamamen düzelmeyecek gibiyse boşanılabilir çünkü şuanki düzeniniz düzen değil.. lütfen bu sadece eşofman olayı dğeil. seni adam gibi bir eve çıkarsın. apart nedir ya. doğru düzgün ev eşyası alın. ayrıca giyimine de asla karıştırma. almayalım derse sen neden küsüp oturuyorsun alıcam ben eşofman giyiniyorum deiyp alacaksın. ayrıca da sana aylık harçlık versin para yok kart yok sen ne yapacaksın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…