- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Eşimin müsrifliğine bugün de doyum olmuyor bi spor mağazasında %40 indirim varmış ne zamandır aynı spor ayakkabıyı giyiyorum ben kışın botta giyemiyorum spor ayakkabı alayım dedi ben de tamam dedim gerçekten de öyle buna ihtiyacı vardı neyse gittik 150 liraya bi spor ayakkabı aldık güle güle giy ama harcamalarımızı kontrol ediyoruz artık tamam mı dedim tamam dedi sabah konuşurken çok ılımlı konuştu benim elim de eşofman takımlarına gitti ben günlük hayatta eşofman giymesini seven bi insanım hatta sadece eşofmanım olsun 2-3 çift tüm senemi geçiririm o derece. Bakıyordum alalım mı dedim olmaz dedi neden sana bisürü şey aldık şu 1 hafta da dedim hem bak alt üst takım 130 lira dedim yine aynı mazeret popon görünür üstüne uzun bişey giyersen al dedi tüm hevesim kaçtı yok istemiyorum dedim suratımı astım sonra böyle geldi hadi almak istiyorsan al dedi istemiyorum dedim ne yapim bizim sülalede tek açık sensin dedi ben de sizin sülaleye mi karı diye geldim ben senin eşinim sizin sülalenin değil dedim kavga ettik böyle sonra bana sevimlilik yapıyor yapma Allah aşkına dedim. Daha bugün terapiste gittik terapistte böyle çok mantıklı adam oluyor doktor beyin dediklerini hep mantıklı mantıklı onaylıyor kapıdan çıkıyoruz aynı öküz. Bunun tek çözümü boşanmak mı lütfen söyleyin başta böyle sorunlar yaşayan var mıydı eşi kıyafetine karışan nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun