- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Bakma onlara ne bakiyosun. Seni dusunmeyeni sen niye dusunuyorsun?
Allah kolaylik ve sabir versin cnm. Peki anne babamla konustun mu bu durumu? Herseyin senin omuzlarinda olmasi hic hos degil sonucta onlar yetiskin insanlar ve sorumluluk almak zorundalar
Her ay kendin rahat edecek kadar paranı ayır, gerisini onlara ver. Ayrılınca da iki ayrı ev mi geçindireceksin?
Eniyi çare oturup 2 i ile de konuşmak.
Çalışmalarını söylemek
Ben daha destek olmayacağım demek net olmak....
Bu ne yaa.kaç yaşında insanlar bunlar.
Net olun kararlı olun
Duygu sömürüsüne de izin vermeyin.
Avrupa, ama bana guveniyorlar ekmek elden su göldenCalisiyorsan evden ayril. Ya da para verme, yabanci ulke dediğin avrupa mı yoksa iran falan mı. Avrupaysa işin kolay değilse onları bırak ülkene dön
Ben bu ulkede oldugum surece bana yukler her zaman biseyler isterlerElbette disardan bizim ahkam kesmemiz kolaydir. Isin icinde olan sensin. Ama eger ben sana su hali anlatsaydim bana ne derdin. Evet intihar et cozum bu sanirim mi derdin...?
Bence 20li yaslarinin ortalarindaysan pekala ikisinden ayri bir eve cikabilirsn. Ne yaparlarsa yapsinlar. Maddi acidan senin sirtina binmeleri cok bencilce. Evlenmek zorunda degilsin tek goz oda tut orda yasa..
Katilyorum. Her zaman onlara yardim ederim, Ama kiralarina harcliklarina kadar ben veriyorum. Bu adalet mi sence?İslamiyet geçim konusunda anne babayı yükümlü kılmıştır. Onlarin da katkısı olmak zorunda. Tamam yardim edersin ama onlara bakmak zlrunda degilsin.
Burada neyin savasini veriyorlar bende anlamiyorum, gercekten anlamiyorum....O zaman dönsünler türkiyeye.
Dil sorunu yok bişey yok.
Bağ bahçe kapıcılık yapsalar merdiven silseler geçinirler.
Alışmışlar rahata ohhhh ne iyi ne iyi
Devletin verdigi bir miktar para var ama yetmiyor, banada yukleniyorlar.Yasama son vermek yerine akan muslugu kes. Cözüm burnunun ucundayken ölüm de nedir yahu.
Sen calismadan once ne yapiyordu ailen?
Bundan sonra hicbirsey verme. Harclik da verme. Biraz akillari baslarina gelsin.
Hem ben veriyorum diyorsun ..eee verme iste canim. Ne yapacaklar omurlerinin sonuna kadar ayrica? Emekli maaslari varmi?
Burada neyin savasini veriyorlar bende anlamiyorum, gercekten anlamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?