TEK DENEMDE ERKEN GEBELİK BELİRTİSİ

Merhaba eşiniz hangi bölümde muayene oldu? Sizde genetik test felan verdiniz mii
Merhaba. Biz kadın doğuma birlikte gittik. Gittiğim doktor hem kadın doğum hem tüp bebek üzerine uzman. Kendisi bizi üroloji doktoruna yönlendirdi üroloji doktoru eşimden ultrason ve spermiogram istedi. Çok şükür sonuçlar güzel geldi. Sonra ben amh kanser taramaları dahil bütün hormon testlerini yaptırdım en som rahim filmi çektirdim bende de herşey normal çok şükür. Zamanı var heralde diyoruz..

Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen hamile kalırsın
Merhaba. Biz kadın doğuma birlikte gittik. Gittiğim doktor hem kadın doğum hem tüp bebek üzerine uzman. Kendisi bizi üroloji doktoruna yönlendirdi üroloji doktoru eşimden ultrason ve spermiogram istedi. Çok şükür sonuçlar güzel geldi. Sonra ben amh kanser taramaları dahil bütün hormon testlerini yaptırdım en som rahim filmi çektirdim bende de herşey normal çok şükür. Zamanı var heralde diyoruz..
İnanın zamanı var bir bakmışsınız ikiz olmuş🥰 bizim bi akrabamız öyle oldu

Çok teşekkür ederim. Geçen sene mayısta kimyasal gebelik geçirdim ve hala gebelik durumu yok. Kimyasaldan sonra hemen bebek olur dediler ama bizim öyle olmadı 10 ay geçti tam üstünden ne yapacağımı bilemiyorum bilir kişi olaraktan size sormak istedim

Çok teşekkür ederim. Geçen sene mayısta kimyasal gebelik geçirdim ve hala gebelik durumu yok. Kimyasaldan sonra hemen bebek olur dediler ama bizim öyle olmadı 10 ay geçti tam üstünden ne yapacağımı bilemiyorum bilir kişi olaraktan size sormak istedim
Siz göründünüz mü doktora yada eşiniz?

Ayy ağzından bal damlıyor yahuuu. Tanışmamız biraz gergin oldu ama olsun :) inşallah 🙏 sende mutlaka test yapınca yaz. Olmazsa üzülme bir 😀 test yapmaya korkuyorum desemm😀😀
Ayy ağzından bal damlıyor yahuuu. Tanışmamız biraz gergin oldu ama olsun :) inşallah 🙏 sende mutlaka test yapınca yaz. Olmazsa üzülme bir sonraki aylar bizim 🤩
gergin olması benim hatam tamamen😀😀 test yapmaya korkuyorum desem😀 ama regl dan sonra her fırsatta denicem🤭🤭🤭

Siz göründünüz mü doktora yada eşiniz?
Ben göründüm ultrasonla baktı farklı 2 doktor hiçbir sıkıntın yok dedi tüpler gayet iyi felan dedi. Çocuğunuz olmayacak olsa bu durumu yaşamazsınız zaten dedi. İçimize baya su serpti ama uzun bir süre geçince insan tedirgin oluyor

Back
X