• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdim bu değil sanırım..

limonata76

Polis Yareni- 127•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
234
189
53
31
Selam herkese. Dün gece tek derdimiz bu mu olsun diye bir konu açmıştım. Yüzüğün gümüş mü tektaş mı olmasıyla ilgili. Tek derdim bu değil, dışarıdan bir göz olarak hepinizden yorum bekliyorum.Evlilik gibi ciddi bir konuda doğru karar vermek istiyorum. 8 aylık bir ilişkim var, sevgilim polis. İkimiz evde yalnızken hiçbir sorun yok ama beraber dışarı çıkınca kavga etmeden geçiremiyoruz günü. çok kıskanç ve çok takıntılı. Kızlarla dışarı çıkmama her zaman izin vermiyor. İzin verdiği zamanda çıktığıma pişman ediyor. Sınıftan erkek arkadaşlarımı bile bütün sosyal hesaplardan sildirdi, uzaklaştırdı. Erkek kız arkadaşlığına bende karşıyım bu yuzden ona hak verdim uzaklaştım. Ama sorun şu ki kendisinin kız arkadaşları var onlarla konuşuyor. Bende istemediğimi söyledim istemiyorsan konuşmam dedi ama geçen gün mesajlarını gördüm kız arkadaşlarıyla konuşmuş.şüphem yok arkadaş olduklarına eminim konuşma tarzlarından. Ama bu denli takıntılı biri kendi hareketlerine dikkat etmeli değilmi? Sizce ben bu adamla mutlu olamazmıyım? Çokta seviyorum..:olamaz:

8 aylık bir ilişki için bu kadar köklü değişimler yapmazdım ben.
Gerçi süresi önemli değil niye kendi çevremi sileyim ki hemde kendisi bunu yapmazken.
Bacım bu adam seni sinir hastası eder koş kaç uzaklaş.

Selam herkese. Dün gece tek derdimiz bu mu olsun diye bir konu açmıştım. Yüzüğün gümüş mü tektaş mı olmasıyla ilgili. Tek derdim bu değil, dışarıdan bir göz olarak hepinizden yorum bekliyorum.Evlilik gibi ciddi bir konuda doğru karar vermek istiyorum. 8 aylık bir ilişkim var, sevgilim polis. İkimiz evde yalnızken hiçbir sorun yok ama beraber dışarı çıkınca kavga etmeden geçiremiyoruz günü. çok kıskanç ve çok takıntılı. Kızlarla dışarı çıkmama her zaman izin vermiyor. İzin verdiği zamanda çıktığıma pişman ediyor. Sınıftan erkek arkadaşlarımı bile bütün sosyal hesaplardan sildirdi, uzaklaştırdı. Erkek kız arkadaşlığına bende karşıyım bu yuzden ona hak verdim uzaklaştım. Ama sorun şu ki kendisinin kız arkadaşları var onlarla konuşuyor. Bende istemediğimi söyledim istemiyorsan konuşmam dedi ama geçen gün mesajlarını gördüm kız arkadaşlarıyla konuşmuş.şüphem yok arkadaş olduklarına eminim konuşma tarzlarından. Ama bu denli takıntılı biri kendi hareketlerine dikkat etmeli değilmi? Sizce ben bu adamla mutlu olamazmıyım? Çokta seviyorum..:olamaz:
kız arkadaşlarınızla görüşmek için neden ondan izin almak gibi bi duruma girdiniz ki siz çok saçma sapan bi durum,siz kendi kararlarınızı veremiyormusunuz kimle görüşüp görüşmeyeceginize kimse karar veremez en fazla tavsiyede bulunur bir yanlışlık gördüyse sizde degerlendirirsiniz uyarsınız yada uymazsınız sizin kararınız hepsi bu kadar

işin çok zor... oooooooooooooo sevgiliyken bu kadara karışırsa evleninceeee :KK20:

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yav ayrıca sevgilinizden izin alma durumuna bi son verin bence ERİL TAHAKKÜME HAYIR:sinirli:

Bence al karşına konuş böyle olmuyor boğuluyorum de. Aynılarını sen yapmıyorsun bana yaptırmaya çalışıyorsun baştan sana çok taviz vedm ama böyle yürümeyeceğini anladım vs vs Dene yani düzeltmeyi olmadı ayrılırsın

Öncelikle izin almak kavramı normal ilişkide olmaz. Sizi kısıtlayıp kendi görüşmeye devam ediyorsa o adamın zihniyetinden kork derim, demek ki kendisi kız arkadaşlarıyla iyi niyetli konuşmuyor kişi kendinden bilir işi.
Önceki konuya da yazdım, doğuya gitmesi kıskançlıklarının bahanesi değil, ilk ve tek giden o değil sonuçta.
Her giden böyle mi yapıyor? Kendisi normal değil senin ruh sağlığını da bozar, şimdiden bil bunu.
Daha yolun başında, pırıl pırıl okuyan kızlar böyle erkeklerde ne buluyor çok üzülüyorum.

sevgilin izin vermeden dışarıya bile çıkamıyorsun. ya silik bir tip olup erkek arkadaşının sözünden çıkamayan biri olarak ilişkine devam edeceksin, ya da sevgiline sana saygı duymasını öğreteceksin.

Bu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...

sevgilin izin vermeden dışarıya bile çıkamıyorsun. ya silik bir tip olup erkek arkadaşının sözünden çıkamayan biri olarak ilişkine devam edeceksin, ya da sevgiline sana saygı duymasını öğreteceksin.
. İlişkimizin başında haber veriyordum sadece. İlerleyen zamanlarda haber verdiğimde sen kimden izin aldın gitmek için demeye başladı. Kendi benden izin almaz o ayrı.

Bu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...
ya hakikaten mi anlamıyorsun? ya körsün ya fakesin o zaman.

Of asıl bombayı sona saklamışsın. İnsan bari yok vurmam falan der.
Adam açık açık hakedersin döverim demiş, nedenleri neymiş peki yok artık yahu.
Siz bu muhabbetin üstüne devam ediyorsunuz ilişkiye ve üstüne yüzük takmayı düşünüyorsun, peki.
Ay bir de teminat vermiş büyük bir hata yapmadığın sürece olmaz diye, offf.:kızgın::kızgın:

Kendi konuşuyor kız arkadaşlarıyla ama siz erkek arkadaşlarınızı sosyal hesaplardan sildiniz.Yanlış anlamayın ama nasıl kabul ettiniz böyle bişeyi siz de silmeyin arkadaşlarınızı o da silmesin.Dünya sadece ikinizden ibaret değil ve listenizde ekli olan her erkek size hayran die bişey de Yok.Valla bence böyle biriyle ömür geçmez.

Haspama bak hele şiddet uygulayacak şimdiden yerini yapıyo ayrıca bu tarz manipüle etmeye çalışan erkekler kusmuktur haberiniz olsun

hani bir laf

kendıne müslüman diye , heh iste tamda bu ,

sen konuşma ama ben konusurum buluşurum , tokalaşırım ama senı erkek eli ellemesin ,

Back
X