Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı sorun bendede var eşime sürekli annesinin yaptığı şeyleri anlatıyorum haliyle kavga ediyoruz 2 gündür daha çok unutmama gibi mi seninde konustukça öfkem dinmiyor.
Aynı sorun bendede var eşime sürekli annesinin yaptığı şeyleri anlatıyorum haliyle kavga ediyoruz 2 gündür daha çok unutmama gibi mi seninde konustukça öfkem dinmiyor.
Bende öyleyim 4 yaşından bu yana bir çok şeyi hatırlarım. Kimi yaşadığı kötü şeyi ya da hayal kırıklığını unutmaz bende de hep bir geçmiş özlemi olduğundan sürekli burnumun direği sızlar. 90'lar da yaşıyor gibiyim hep bir tekrar dönebilme hayali '' zaman makinesi icat etmeliler bana''
Bikere şu ayrımı yapalım.psikolog ilaçları diye birşey yoktur.psikologlar zaten ilaç vermezler.size ilaç verebilecek yetkiye sahip olan kimseler psikiyatri doktorlaridir.