- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneler once 20li yaslarimda kusarak 2 haftada 20 kilo vermis birisiyim..
İlk onceleri hosuma gidiyordu
hayvan gibi istedigimi yiyip gidip cikartiyordum...
Sonralari gozlerim alti mosmor
hastalikli birseye dondum..
Tamam cok zayifladim ama sagligim gitti..
Ve o verdigim kilonun kat kat fazlasini aldim cikartmayi birakinca...
Yani isin ozu spor ve sagliklikli kilo vermeyi cok buyuk bir aptallikla ogrendim..
Bu tecrubeden ders cikar ve bu yola hic girme...
Ben 15 yaşındayım google da kızsal bir şey arattığımda her zaman karşıma bu site çıkıyordu bugünde bir derdim var kısmını keşvedip üye oldum .
Boyum 1.62 kilom 60
Her zaman şişkoydum ama bu sene takmaya başladım . Ailem bu konuda özellikle ablam ve annem sürekli dalga geçer sumo güreşçisi , tonton ayı gibi ... bu laflardan artık o kadar bunaldım ki onlar yüzünden kilosuna takıntılı bir kız oldum . Zayıflamak istiyorum ama onların haberleri olmadan kendi kendime . Bunu nasıl yapabilirim ? Lütfen yardımcı olurmusunuz. Artık kusmayı bile düşünüyorum . Yazacaklariniz için şimdiden teşekkür ederim
Ben 15 yaşındayım google da kızsal bir şey arattığımda her zaman karşıma bu site çıkıyordu bugünde bir derdim var kısmını keşvedip üye oldum .
Boyum 1.62 kilom 60
Her zaman şişkoydum ama bu sene takmaya başladım . Ailem bu konuda özellikle ablam ve annem sürekli dalga geçer sumo güreşçisi , tonton ayı gibi ... bu laflardan artık o kadar bunaldım ki onlar yüzünden kilosuna takıntılı bir kız oldum . Zayıflamak istiyorum ama onların haberleri olmadan kendi kendime . Bunu nasıl yapabilirim ? Lütfen yardımcı olurmusunuz. Artık kusmayı bile düşünüyorum . Yazacaklariniz için şimdiden teşekkür ederim