arkadaşlar türkiyedeki tek embriyo sınırlaması ile tutma oranları düştü kıbrıs'ta 4 embriyoya kadar konuluyormuş bu yüzden kıbrısı tercih eden var mı? kıbrısta en iyi tüp bebek merkezi neresi? ben biraz araştırdım ama gidip görmedikten sonra tavsiye edilmedikten sonra telefonla ne kadar araştırsan da birşey ifade etmiyor. 6 adet merkez varmış adetinin 2. günü sana reçete gönderiyorlarmış iğneleri 5-6 gün yapıp kıbrısa gidiyormuşsun 6 gün kadarda orada kalıyormuşsun ve seni havaalanından alıyorlar otele yerleştiriyorlar otelden merkeze servis sağlıyormuş işlem bitince tekrar havaalanına bırakıyorlarmış herşey dahil uçak biletleri konaklama sabah kahvaltı akşam yemek (iki kişi) ve tüp bebek ücreti 2600euro(ilaçlar hariç). tabi merkezlere göre değişiyor bazıları ben konaklamaya karışmam diyor sadece tüp bebek ücreti 2000euro diyor, birde bana işi ticarete dökmüşler gibi geliyor güvenemiyorum da ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar lütfen yardım edinn bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. izmir ege üniversitesinde tek embriyo ile yaptırdım olmadı