Tüp Bebek Merkezleri Tek embriyo sebebiyle kıbrısta tüp bebek yaptıran var mı?

seryad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
28
0
86
Uşak
arkadaşlar türkiyedeki tek embriyo sınırlaması ile tutma oranları düştü kıbrıs'ta 4 embriyoya kadar konuluyormuş bu yüzden kıbrısı tercih eden var mı? kıbrısta en iyi tüp bebek merkezi neresi? ben biraz araştırdım ama gidip görmedikten sonra tavsiye edilmedikten sonra telefonla ne kadar araştırsan da birşey ifade etmiyor. 6 adet merkez varmış adetinin 2. günü sana reçete gönderiyorlarmış iğneleri 5-6 gün yapıp kıbrısa gidiyormuşsun 6 gün kadarda orada kalıyormuşsun ve seni havaalanından alıyorlar otele yerleştiriyorlar otelden merkeze servis sağlıyormuş işlem bitince tekrar havaalanına bırakıyorlarmış herşey dahil uçak biletleri konaklama sabah kahvaltı akşam yemek (iki kişi) ve tüp bebek ücreti 2600euro(ilaçlar hariç). tabi merkezlere göre değişiyor bazıları ben konaklamaya karışmam diyor sadece tüp bebek ücreti 2000euro diyor, birde bana işi ticarete dökmüşler gibi geliyor güvenemiyorum da ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar lütfen yardım edinn bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. izmir ege üniversitesinde tek embriyo ile yaptırdım olmadı

Sanırım burdaki üyelerde senden bilgili değil canım bende merak ediyorum ama ne yapan gördüm nede bilen

merhaba canım
tabiki kimse memnun değil tek embriyo dan
bende yaptırdım bana tek kondu şuan çok şükür hamileyim canım.
bende çok korkmuştum keşke daha fazla konulabilse.
kıbrıs bide maddi açıdanda daha yüksek.ve herkezin ham parasal hem vakit açısından müsait olamıyacağını düşünüyorum.yoksa herkez giderdi...
tüp bebek merkeziyle anlaşanda var canım.ben yapamadım sonradan aklıma gelmişti.hatta iğnelerimi vurulurken konuştum benim 3.olarak kabul edin.daha önce kaç defa yaptırdığıma dahi bir kanıtınız yokki.olmaz dediler.olsun rabbim nasip etti 1 taneylede.:nazar:
şuan çünkü devletin herhengi bir takibi yok
mesela gidiyosun bir merkeze ben daha önce 3 kere denedim olmadı diyosun.orda yaptırdığında sana 2 embriyo koyuyolar.böyle yapanda var canım.düşünsene insanlar evlat sahibi olmak için yalanı bile göze alıyolar.

canım ya çok sevindim inş. bizde senin yaşadığın duyguları yaşarız, gerçekten dediğin gibi merkezlerle konuşup embriyo sayısını anlaşabiliyor musun ? benim ikinci tüp bebek denemem olacak inş. acaba iki tane koyarlar mı? ya yine ümitleniyorum işte:( olacak olduktan sonra bir tane ile oluyor hayırlısı olsun herkes için

sağol canım inşalla sanada nasip olur
3. olacak de.
yaptırcağın merkeze..........
ozaman 2 embriyo koyuyorlar

Back
X