hakımızda hayırlısı arkadaşlar dua edelım . ben tek embiyonun daha saglıklı oldugunu duydum. 3 embıyo koyunca bırı dusunce dıyerlerını de goturuyomuş.herseyın hayırlısı arkadaşlar.ben de bahcelıevler medıcana da suha beyde 14 nısan da transferım oldu pazartesı kan tahlılıne gıcıcem.ekibe ve doktoruma guvenıyorum.hersey cok guzel idi.
bana tek embriyo transfer olmuştu ama doktor kesenin içinde 2 bebek var dedi mucize sanırım tek yumurta ikizi olabilir dedi kalp atışı şuan birinin yok ama bi hafta sonra net görülürmüş tek embriyo bölündüğünde bir hafta geç gelişirmiş inşallah oda gelişir çok istiyodum zaten yeni yasaya inat ikizlerim olur inşallahhhhh
Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?
Bunu yazmaktaki amacım sadece ikiz bebek sahibi olmak değil ama neden faydalanamayayayım ki teknolojıden ve Allahın bana sundugu fırsattan,ayrıca sunu da eklemeliyim embriyo sayısı 3 e kadar arttıkça şansı sayı oranında arttırmaktadır,bu konuda senden uzman oldugum bir gerçek çünkü hemşireyim ve eşim de doktor.Senden cok daha fazla bilgi sahibi oldugum kesin.O yazıyı yazmaktaki amacım yasanın saçmasapan bir yasa oldugu,tekrar deneme şansı olmayan fakir insanları ve son deneme şansı olacak olan insanları çaresiz bıraktığı içindi,tekrar söylüyorum embriyo sayısı oranında gebelik şansı 3 embriyoya kadar artıyor,3 ten fazlası etkilemiyor hatta etkileşime girebiliyor.Neyse birbirimizle atışmak uerine bence yasanın saçmalığını kabul etsek daha iyi olur,bu sorun ikiz gebelik sorunu değil çocuk sahibi olma şansımızın azaltılması sorunudur ve buna kimsenin hakkı yoktur Allah bu hakkı taknoloji sayesinde insanlara vermişken bir düşüncesizin bunu engellemeye hakkı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?