- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
İnşahh cnm rbiraz rahatladım ama korku coktu
Korkma canim 2 gun snra yine yaptir kac cikti bhcg....ikiz de olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşahh cnm rbiraz rahatladım ama korku coktu
Şimdi aldım bebişin biri duruyo:)
Ezgim bugun benim 10. Günüm ve idrar testini yine yaptim acaba 2. Çizgi biraz koyulasir mi diye fakat bugün hiç çıkmadı. Negatif galiba tutmadi benim ki![]()
Şimdi aldım bebişin biri duruyo:)
canımcığım hayırlı olsun bebişin..değer kaç çıktı canım birmi tutu ikimi tutu bilemeyiz canım ilk etapta ..inş bir hafta sonu keseyi görünce kesin net belli olur inş ikiside tutmuştur canım..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..
Evet cnm ayni zaten 2 tane almıştımCanim ayni marka idrar testi mi yaptigin
Cok uzuldum yapmiycam artik zaten kaldi 1 gunumtelaş yapma hemen test bozuktur belki başka al bak daha da olmadı şu erken gebelik testlerinden alıp yap ben ilk gün onla öğrenmiştim mesela hem değerim çok düşüktü biliyosun yani demem o ki en garantisi o biraz pahalı ama olsun
Cok uzuldum yapmiycam artik zaten kaldi 1 gunumyapmaz olaydim yaa
![]()
Amin cnm dk dedi öyle zaten heycandan anlamıyom pek buara
mihribjk ne yazmıyon kuzum değerini nazar değdircez diye mi korkuyon kaç kişi sorduk bak heyecandan napcanı mı şaşırdın delühadi allah kucağına da almayı nasip etsin
Nasip cnm yaa napalimmm vakti saati geldiyse oluranlıyorum seni canım ben de demiştim aynısını merakımıza yenilip yapıyoruz ama işte..... ama hemen kötüye yorma nolur testte bi anormallik olabilir bu ihtimali de düşün
Benim sonucum 129 cikti pozitif .rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
oooooooooooooy sabah sabah ne güzel bi haber bu tebrik ederim canım sağsalim kucağına da al inşallah
oooooooooooooy sabah sabah ne güzel bi haber bu tebrik ederim canım sağsalim kucağına da al inşallah
Sebus um tesekkuler canim rabbim en kisa zaman da sanada yasatsin dondurulmus bebislerinle
İçimde bi korku var niye bilmem dk gidecm konturole ne diyeck dün tam emin konuşmadı
amin canım inşallah görebilcekmiyim acaba ben o günleri