tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

Ezgim bugun benim 10. Günüm ve idrar testini yine yaptim acaba 2. Çizgi biraz koyulasir mi diye fakat bugün hiç çıkmadı. Negatif galiba tutmadi benim ki :(

telaş yapma hemen test bozuktur belki başka al bak daha da olmadı şu erken gebelik testlerinden alıp yap ben ilk gün onla öğrenmiştim mesela hem değerim çok düşüktü biliyosun yani demem o ki en garantisi o biraz pahalı ama olsun

Şimdi aldım bebişin biri duruyo:)

canımcığım hayırlı olsun bebişin..değer kaç çıktı canım birmi tutu ikimi tutu bilemeyiz canım ilk etapta ..inş bir hafta sonu keseyi görünce kesin net belli olur inş ikiside tutmuştur canım..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..

canımcığım hayırlı olsun bebişin..değer kaç çıktı canım birmi tutu ikimi tutu bilemeyiz canım ilk etapta ..inş bir hafta sonu keseyi görünce kesin net belli olur inş ikiside tutmuştur canım..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..

Amin cnm dk dedi öyle zaten heycandan anlamıyom pek buara

telaş yapma hemen test bozuktur belki başka al bak daha da olmadı şu erken gebelik testlerinden alıp yap ben ilk gün onla öğrenmiştim mesela hem değerim çok düşüktü biliyosun yani demem o ki en garantisi o biraz pahalı ama olsun
Cok uzuldum yapmiycam artik zaten kaldi 1 gunum :( yapmaz olaydim yaa :(

mihribjk ne yazmıyon kuzum değerini nazar değdircez diye mi korkuyon kaç kişi sorduk bak heyecandan napcanı mı şaşırdın delü :52: hadi allah kucağına da almayı nasip etsin

Sen nasılsın cnm dk kesin olmasını bekliyo heralde tekrar yapılacak test bi kacgğn sonra yarın gel bi bakıyım dedi bitek benim dk böyke yapıyo konturol

Benim sonucum 129 cikti pozitif .rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Back
X