höööööyt karamsarlık yassaaak herşey güzel olucak
Bana karamsarlık yok diyon sanada yok cnm bebişin olacak seninde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
höööööyt karamsarlık yassaaak herşey güzel olucak
Ayy cok sukur cnm bnm nasil sevindim bilemezsin darisi basima son gun artik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhhh bebisiniBenim sonucum 129 cikti pozitif .rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Ayy cok sukur cnm bnm nasil sevindim bilemezsin darisi basima son gun artik Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhhh bebisini![]()
Amin insallahhh canımSaolasin canim.seninki de pozitif insallah rabbim hepimize nasip etsin
Kizlar merhaba banada sali gunu 5. Gun emriyosu transfer edildi. Bende sizler gibi sonuc bekliyorum🌸
canım hayırlı olsun inşallah bebeğin senle olur sendende güzel haberler alırız..
Amin insallahhh canım
Minemrerva nerdesin canım sonucunu merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bize
sebus sen nerelerdesin özelden msj attım dönmedin. nasılsın naptın canım yükseldimi değerin
1.2 n e g a t i fMinemrerva nerdesin canım sonucunu merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bize
Negatif canimCanimmm bugun test gunun du hayirli pozitif haberlerle gel insallah
Negatif canim![]()
Sagolasin cnm bnm hayirlisi buymus her serde bir hayir vardirCanimmmm hayirlisi olsun zamaani gelmemis demekki.rabbim zamanini biliyor canim benim insallah kendiliginden olur beklemedigin anda bebegin
Sagolasin cnm bnm hayirlisi buymus her serde bir hayir vardir
Allah razi olsun rabbim aratmasin insallah.Kesinlikle canimmm.ama bak yumurtan oluyor sagliklisin gencsin .herzaman avantajlisin.sadece zamani gelecek inan buna.dualarimdasin
canım atmışsın ama göstermiyodu ki bişey yazmıyodu yani ben de yanlışlıkla attın sandım benim değer düştü olmadı yani 2.ye başlıcaz artık sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
1.2 n e g a t i f![]()