tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

Tabiki muhteşem olacak

Hay cok yasa sen.degere gore sen hamissin kuzum.bebisin siki siki tutnsun hic birakmasin seni bizimkilerde bizi

aynen öyle hep destek tam destek sevgi yumağı olduk burda bukadar iyi dileklerde bulunduk pozitif enerji saçtık elbette ki sonuçlarımız pozitif ve güzel olucak arkadaşlar durmak yok iyi düşüncelere devam hadi bakalım ileriiiiiiiiiiiiiiii :52:

Cok stresli cok ufff bi cumartesi gelse bu hafta cok uzun degil mi ya

canımcığın sonucuna az kaldı idrar testi yaptınmı hiç evde canım.ben test sonucuma 3 gün kala başlamıştım test yapmaya idrardan.hep negatif çıkmıştı testlerimde..canım sen bizim umudumusun inş sıkı sıkı bağlanmıştır meleğin..

kanı verdim geldim 3 te çıkcak bakalım artık ak mı kara mı belli olcak stresten miğdem bulanıyo gariiiiiii :) ben hariç çevremdeki herkes olumlu düşünüyo allah yardımcım olsun artık
Ayy cok heyecanli yaaa bence pozitif hic stres yapma mujdeli haberlerini heyecanla bekliyoruz Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle...

canımcığın sonucuna az kaldı idrar testi yaptınmı hiç evde canım.ben test sonucuma 3 gün kala başlamıştım test yapmaya idrardan.hep negatif çıkmıştı testlerimde..canım sen bizim umudumusun inş sıkı sıkı bağlanmıştır meleğin..

Insallj tatlim yok yapmadim moralim bozulur diye yapmiycam canim ya

Insallj tatlim yok yapmadim moralim bozulur diye yapmiycam canim ya

moral bozuyor canım ama kendimi alıştırdım negatif sonucu alınca..kan testine hazırlıklı gittim..hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım.herşeye hazırlıklı ol yoksa toparlanması zor oluyor..Allahın izniyle inş sağlıklı bir yavrun olsun..bizim yan komşumuz var canım 9 sene önce tüp bebk yaptırmış oğlu var ve otistik çocuk..dün onu görünce çok üzüldüm Allahım sen büyüksün herşeyin hayırlsını nasip etsin olmuyorsada vardır mutlaka bir hayrı diyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..her şerde vardır bir hayır..zamanı geldiyse inan o meleğin karnındadır..zmanı gelmediyse üzülsekte boş..

moral bozuyor canım ama kendimi alıştırdım negatif sonucu alınca..kan testine hazırlıklı gittim..hakımızda hayırlsıı neyse o olsun canım.herşeye hazırlıklı ol yoksa toparlanması zor oluyor..Allahın izniyle inş sağlıklı bir yavrun olsun..bizim yan komşumuz var canım 9 sene önce tüp bebk yaptırmış oğlu var ve otistik çocuk..dün onu görünce çok üzüldüm Allahım sen büyüksün herşeyin hayırlsını nasip etsin olmuyorsada vardır mutlaka bir hayrı diyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..her şerde vardır bir hayır..zamanı geldiyse inan o meleğin karnındadır..zmanı gelmediyse üzülsekte boş..
Cok cok haklisin gulneva bende transfer gunu hep ole dua ettim hayirlisiysa ver rabbim dedim. Allah cumlemize yardim etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin. Bir seyin vakti saati gelmeli cok dogru.

dualarınız için sağolun arkadaşlar keşke güzel haberler verebilseydim size ama sonucum negatif 1.77 ama ben böyleyim diye sakın kendinizi üzmeyin sizinkiler pozitif olucak bakın

Oyle tabi tatlim ben hep duami oyle ediyorum hayirli saglikli bi evlat diye dedigin gibi kismet rabbim ol derse olur.buzaman sabrettim cumaya kadar sabrederim idrarla kafami karistirmayim simdi

dualarınız için sağolun arkadaşlar keşke güzel haberler verebilseydim size ama sonucum negatif 1.77 ama ben böyleyim diye sakın kendinizi üzmeyin sizinkiler pozitif olucak bakın
Aaaa sakin üzülme dicem fakat biliyorum ki uzuleceksin ama kendini cok yipratma cnm bnm sen kendine dikkat et moralin ne kadar iyi olursa gelecek tedavinede o kadar hazirlikli olursun.

canım senin sonucun için eve gelir gelmez açtım bilgisayarı ama güzel haberlerini alamadım :50: hayırlısı buymuş biliyorum karşıdan söylemek çok kolay yaşayan bilir birtek ama kendini çok yıpratma yeni bir tedavi dönemine hazırlanmaya başla orada seni bekleyen iki bebeğin daha var onları almak için sıkıca hazırlan

Cok cok haklisin gulneva bende transfer gunu hep ole dua ettim hayirlisiysa ver rabbim dedim. Allah cumlemize yardim etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin. Bir seyin vakti saati gelmeli cok dogru.

aynen canım Allahım hakımızda hayırlısı neyse onu versin..biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın canım..

canım çook üzüldüm kelimelerin bitiğin an..ne desek üzüntünü hafifletemeyiz..ama inan 6 çıkınca bende umutlanmıştım bebeğin sana tutnmaya çalışmış..ama sağlıklı bir bebek olsaydı değerin hızla yükselirdi..üzüntünü doya doya yaşa canım ağla içine atma..en yakın bir zamanda tekrar toparlan mücadeleye devam..çook yaklaşmıştın ama ben inanıyorum sonraki ayda doğal olma ihtimalide var..çünkü ilaçların etkisi diğer ayda devam edermiş..Allahım sabır versin canım..

Ne diyecegimi bilmiyorum canim.degismeyen sey bize yazilan kaza ve kaderimiz bu bebek bu seferlik nasip degilmis.dondurulmus embriyon var sanirim kendini rahat hazir hissettiginde onlari denersin canim.ben de o da yok hepi topu 1 tane.yasin genc sebos cok sukur sorunun da yok.rabbim zamanini biliyor icini rahat tut canim

Ne diyecegimi bilmiyorum canim.degismeyen sey bize yazilan kaza ve kaderimiz bu bebek bu seferlik nasip degilmis.dondurulmus embriyon var sanirim kendini rahat hazir hissettiginde onlari denersin canim.ben de o da yok hepi topu 1 tane.yasin genc sebos cok sukur sorunun da yok.rabbim zamanini biliyor icini rahat tut canim
Evet Ezgim cok haklı sen sanslisin bak dondurulmus var bizlerin sadece bir taneydi tuttu tuttu tutmadi bitti. Bir dahaki sefere cok dahaiyi olacak ben inaniyorum sende inan unutma inanmak basarmanin yarisidir. Umudunu sakin kaybetme. Hersey guzel olacak.

Günaydın kızlar bugun test günüm of cok fena yım

Gunaydin canim anliyorum seni benimki de yarin ama bugunden heycanliyim.insallh hayirli haberle gelirsin seninde tek embriyoydu dem8.bize de umut olursun insallh.tahlilden sonra netten yagmurun sesini dinle gozunu kapat ve oldugunu dusun

Back
X