• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

merhaba arkadaşlar benimde 10 martta yasadan dolayı tek embriyo transferim oldu 5.gün embriyosuydu. dayanamadım 7.gün gittim yaptırdım 59 çıktı :) çok mutluyum allahım isteyen hepimize versin tamamına erdirsin inşallah. 2. testi p.tesi yaptırıcam 12.günüm inşallah katlanmış olur. ilk tedavimde 3 tane koymuşlardı ama olmamıştı nasip işte 1 tane diye üzülmüştüm ama olucaksa oluyor işte herşeyin hayılısı

merhaba arkadaşlar benimde 10 martta yasadan dolayı tek embriyo transferim oldu 5.gün embriyosuydu. dayanamadım 7.gün gittim yaptırdım 59 çıktı :) çok mutluyum allahım isteyen hepimize versin tamamına erdirsin inşallah. 2. testi p.tesi yaptırıcam 12.günüm inşallah katlanmış olur. ilk tedavimde 3 tane koymuşlardı ama olmamıştı nasip işte 1 tane diye üzülmüştüm ama olucaksa oluyor işte herşeyin hayılısı

tebrik ederim canım allahın takdiri işte ol dedi mi oluyor tekrar tebrikler darısı bizim başımıza

kızlar günaydın evet ben tek emriyo yasasını sormuştum kızlar bende kaan beyin yanında tedaviye başlayacagım sizce hangi doktoru secmeliyim yardım edin ne olur

1.deneme:3 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
2.deneme:4 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
3.deneme:1 5.gun transferi sonuc---->pozitif

4 embriyo ile kalamazken 1 embriyo ilemi kalcam diye umudumu yitirdigim tedavimde transferin 6.gunu pozitif sonucu gordum...darisi isteyen herkese insallah...
veren Allahim nasibimizde varsa 1 embriyodan da veriyor...inancinizini duanizi eksik etmeyin...

dualarim sizlerle...

Benim embriyom 6. gün blastosist asamasinda kondu. Dr. yorumu cok iyi bir embryo dedi. ben iki kere laproskopi ameliyati oldum. 3 asama Endometriose teshisi kondu.
Ben türkiyede Beylikdüzü Medicana da Dr. Aysun hanimda tedavi oldum.

yazdiklarinizi okuyunca morelim düzeliyor, ben de Beylikdüzü Medicana' da tedavi görüyorum, şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum, kısmetse nisanın ilk haftası başlıyoruz. Allah hepimize anne olmayı yaşatır inşallah

4 embriyo ile kalamazken 1 embriyo ilemi kalcam diye umudumu yitirdigim tedavimde transferin 6.gunu pozitif sonucu gordum...darisi isteyen herkese insallah...
veren Allahim nasibimizde varsa 1 embriyodan da veriyor...inancinizini duanizi eksik etmeyin...

dualarim sizlerle...

kıslar tebrik ederim çok ama çok sevindim
darısı başıma olur inşallah Allahım nolur banda nasip etsin:Saruboceq:

kızlar günaydın evet ben tek emriyo yasasını sormuştum kızlar bende kaan beyin yanında tedaviye başlayacagım sizce hangi doktoru secmeliyim yardım edin ne olur

bizde kaan beyin hastasıydık çok ii bi doktor özellikle erkek sorununda,eşimin doktoru oydu çok memnunduk ondan ama benimki murat beydi kendisini çok görmedim bile

dualarim sizlerle...

tebrikler hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.merak ettiğim 6.gün hangi tahlille pozitifi gördün?

tebrikler hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.merak ettiğim 6.gün hangi tahlille pozitifi gördün?

cok sagol amin insallah...transferin 6.gunu ohss oldum acil hastaneye yatirdilar...o zaman kanda baktilar...ohss arttigina gore gebelik olabilir dediler...2 saat sonra doktorum sonucumun pozitif oldugunu soyledi....darisi isteyen herkese insallah....gonulden diliyorum..

merhaba melay83 cok tebrık ed
erım.darısı basına. hangı hastanede yaptırdın

canım çok teşekkür ederim inşallah değerim yükselir sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririm. darısı başına inş. memorial hast yaptırdım gerçekten çok çok iyi biyer çok ilgili dr. hale hanım ve diğer tüm ekip hepsi şahane. ben tutmamış olsada orayı bırakmıyıcaktım yine orda devam etmeyi düşünüyorum kontrollerime de oraya gidicem allah nasip ederse

arkdaşlar bende sizlere umut olsun diye yazdım bende çünkü çok bakardım tutan varmı acaba diye . hepinize çok tşk ederim. darısı hepinize inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. benim düşüklerim olmuştu umarım bu bebeğimi sağsalim kucağıma alırım inşallah

arkdaşlar bende sizlere umut olsun diye yazdım bende çünkü çok bakardım tutan varmı acaba diye . hepinize çok tşk ederim. darısı hepinize inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. benim düşüklerim olmuştu umarım bu bebeğimi sağsalim kucağıma alırım inşallah

tebrikler allahım kucağına almayı ansip etsin gerçekten kısmet tek embriyo 4 embriyoya çok takılmamak en iyisi aslında..

esmerim arkadaşım sen ordamı yaptırdın tüp bebegi bana biraz yardımcı olsana ne yapacagım ben allahım

dualarim sizlerle...

Öncelikle tebrikler 3. deneme tek transfer ve sonuç pozitif umarım herşey dilediğin gibi olur ve herkese umut olursun ;))

12.gün sonucun sanıyorum ki çok yüksek çıkar birde bakarsın embriyo bölünmüş ve bebişler ikiz ;))

Hayırlısı olsun dinlenmeye devam ;))

Arkadaşlar bana ilk denememde 2 embriyo trasferi yapıldı ve ikiside tuttu, bebişlerim doğdu ve şuan 15 günlükler. İkiz gebelik çok zor ve riskli. Hem anne hem de bebekler için. Bir çok şey yaşadım. Doğumdan sonra ikizlere bakmakta bir o kadar zor :) Ama yine olsa yine ikiz isterdim ;) Bunları şunun için yazıyorum evet şans azalıyor fakat sağlıklı bebekler dünyaya getirmek daha önemli. O yüzden tek transfer daha mantıklı, tutacağı varsa tutuyor zaten ...

dualarim sizlerle...

kızlar çok sevindim adınıza.Allah tamamına erdirsin,darısı bizlerin başına inşallah.Amiiin..

Back
X