Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

Haymatlos çok çok tebrik ederim..

ben yeni üyelerdenim,bugün doktorumla tekrar görüştüm yaşım 27 kısa protokol olabilir dedi önce 1-2 ay takip edelim dedi daha önce lucrin kullandığım bir uzun protokol negatif ile sonuçlanan tedavim oldu. sorun benim yumurtalarımın boyu ve sayısı çok iyi ancak toplamadan sonra ilerlemiyor:(

size sorum uzun protokol ya da uzun protokole neye göre karar veriyorlar?

şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Haymatlos çok çok tebrik ederim..

ben yeni üyelerdenim,bugün doktorumla tekrar görüştüm yaşım 27 kısa protokol olabilir dedi önce 1-2 ay takip edelim dedi daha önce lucrin kullandığım bir uzun protokol negatif ile sonuçlanan tedavim oldu. sorun benim yumurtalarımın boyu ve sayısı çok iyi ancak toplamadan sonra ilerlemiyor:(

size sorum uzun protokol ya da uzun protokole neye göre karar veriyorlar?

şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Çok çok teşekkür ederim, umarım herkesin tek tek güzel sonuçlarını alırız buradan:)))

Benim bildiğim kadarıyla uzun ve kısa protokol konusunda kararı tamamen doktorlar veriyor. Uzun protokolü yumurtalık cevabı iyi olan hastalara yapıyorlar, yani senin gibi yumurta sayısı ve büyümesi iyi olan hastalara. Yumurta sayısı kısıtlı olan ve yumurtaları iyi ilerlemeyen hastalara da kısa protokol yapıyorlar. sanıyorum senin durumunda bir değişiklik olmadan doktor farklı bir metot denemek istemiş olabilir. Her ne kadar araştırsak da onlar kadar öğrenemiyoruz bazı şeyleri, o yüzden güvenmek çoğu zaman en iyisi oluyor. Umarım bu tedavin olumlu sonuçlanır, sağlıkla bebeğine kavuşursun:)))

arkadaslar benim birinci uzun protokol oldu galiba bu kısa protokol olacak ikisinin arasındak,i fark nedir birde kaan aydos ve orda tüp bebege ne dersiniz

ben de tek embriyo hamilesiymişim bugün kesin olarak öğrendim. bHCG 247,5 :)))))) Allah hepimizin muradını versin:)))

hayırlı olsun haymatlos Allah tamamına erdirsin. bende tek embriyo transferi olmuştum bugün sonucumu aldım negatif. zaten benim mecburen tek embriyoydu yumurta rezervimde azalma var. ben şunu anlamıyorum tek embriyoyla hamile kalabilen insanlar var ama bana doktorlar mucize diyorlar benim hamile kalabilmemin tek embriyo olduğu için...

tebrik ederim haymatlos,
burda tek emriyo ile hamile kalanları gördükçe seviniyorum, umudum artıyor.
ben şuanda tedavideyim.4tane dondurulmuş embiryom var. 10güne kadarda transferim olacak. yasadan dolayı tek emb.transfer edilecek. senin kaçıncı gün embryosuydu. şansım nedir çok merak ediyorum canım.

hyamatlos tebrik ederim canım allah tamamına erdersin darısı başımıza benim tedavim yarıda kesildi mecburen ohss yüzünden çok fazla yumurtam oluştu 2 ay sonra kısa protokol denicez çok az ilaç kullanmama rağmen 50nin üzerinde yumurtam oluştu ve iptal ettik bu ay için tedaviyi hayırlısı artık kısmet böyleymiş ama morelim çok bozuldu kendimi tam hazırlamışken bol bol bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

Çok çok teşekkür ederim, umarım herkesin tek tek güzel sonuçlarını alırız buradan:)))

Benim bildiğim kadarıyla uzun ve kısa protokol konusunda kararı tamamen doktorlar veriyor. Uzun protokolü yumurtalık cevabı iyi olan hastalara yapıyorlar, yani senin gibi yumurta sayısı ve büyümesi iyi olan hastalara. Yumurta sayısı kısıtlı olan ve yumurtaları iyi ilerlemeyen hastalara da kısa protokol yapıyorlar. sanıyorum senin durumunda bir değişiklik olmadan doktor farklı bir metot denemek istemiş olabilir. Her ne kadar araştırsak da onlar kadar öğrenemiyoruz bazı şeyleri, o yüzden güvenmek çoğu zaman en iyisi oluyor. Umarım bu tedavin olumlu sonuçlanır, sağlıkla bebeğine kavuşursun:)))

cnm benimde bildiğim tam tersi uzun protokolde yumurtaları önce baskılıyorlar doğumkontrol hapıyla ki sonrasında uyarmayla daha fazla yumurta hücresi üretilsin diye. bu ikisinin dışında birde en kısa olan antagonist protokol var bana bu uygulandı benim zaten yumurtalıklarımda kendiliğinden toplam 21 folikül görmüştü bu tedaviye karar verdiğinde.iğnelere başlarken 14 folikül vardı ben sadece 9 gün puregon ve 5.günden sonrada orgalutran vuruldum ve 10.gün yumurtalarım toplandı. bizde sorun erkek infertilitesiydi benim ovulasyonum ve reglim düzenlidir zaten. haymatloscum haklısın yani kişiden kişiye değişiyor iğneler bazen tedavi sürecinde alınan yanıta göre tdavi değiştiriliyor. o yüzden bu konuda dr.una güvenmekten başka çare yok.

hayırlı olsun haymatlos Allah tamamına erdirsin. bende tek embriyo transferi olmuştum bugün sonucumu aldım negatif. zaten benim mecburen tek embriyoydu yumurta rezervimde azalma var. ben şunu anlamıyorum tek embriyoyla hamile kalabilen insanlar var ama bana doktorlar mucize diyorlar benim hamile kalabilmemin tek embriyo olduğu için...

cnm dr.lar embriyo kalitesine göre şans veriyorlar.bizimkiler 5.gün ebriyosuydu tek transfer edildi banada. eğer embriyo kaliten çok iyi değilse dr. o yüzden şansın düşük demiştir. ama unutmaki buralarda rastlamışsındır düşük kaliteli embriyoları ile hamile kalan çok arkadaşımız var. umudunu yitirme.

5.gün embriyosuydu doktorum bebeğini verdik hayırlı olur inşallah dedi ama işte çok stresliyim onunla konuşuyoruz bile:)inşallh hepimizin olur:Saruboceq:
birde dikkat etmeme rağmen tuvalete çıkamıyorun napmalym

Canım inşallah bebeğin seninledir. En güzelini yapıyorsun, moral ve inanç çok önemli.

Ben ilk transferimde tuvalet konusunda çok zorlanmıştım. Duphalac diye bir şurup var onu veriyorlar. Bir zararı da yok. Hemen alıp kullan bence. Kendini de fazla zorlama tuvalette.

Canım inşallah bebeğin seninledir. En güzelini yapıyorsun, moral ve inanç çok önemli.

Ben ilk transferimde tuvalet konusunda çok zorlanmıştım. Duphalac diye bir şurup var onu veriyorlar. Bir zararı da yok. Hemen alıp kullan bence. Kendini de fazla zorlama tuvalette.

sağol canım teşekkür ederim zaten gelmezse beklemyrm çıkıyorum:)

arkadaslar bugün tekrar test yaptim bugün transfer sonrasi 15. gün. Degerlerim 8. gün 52 10. gün 133 15. gün 843 cikti ve hamileyim cok sükür tek embryo 6. gün darisi her isdeyenin basina ins.

Canim bende senin durumundayim
banada tek embryo verildi ve olmadi
sebebi ebryo kalitemizin kotu olmasi . yumurtalarimiz kaliteli degilde ondan.

kızlar benim transfer oldu bugün 2.günü sizleri merak ettim girip kaçıcam bana da dua edin yeşil ve diğer hamişlerimiz inşallah haftaya perşembe güzel haberle geri dönerim hepinizi öpüyorum

kızlar benim transfer oldu bugün 2.günü sizleri merak ettim girip kaçıcam bana da dua edin yeşil ve diğer hamişlerimiz inşallah haftaya perşembe güzel haberle geri dönerim hepinizi öpüyorum

hadi bakalım hayırlısıyla iyi haberler vericeksin bize. bebişine iyi bak :emir_bebek:
merak etme dualarım seninle :Saruboceq:

Canim bende senin durumundayim
banada tek embryo verildi ve olmadi
sebebi ebryo kalitemizin kotu olmasi . yumurtalarimiz kaliteli degilde ondan.

benimde az canım. az bile diyemiyorum yok :((((((( off yaa yakında yumurta yumurta diye kafayı yiyeceğim. yumurta kalitesi içn canım çörek otu bal tarçın ve incir kürü denedinmi gerçekten faydası oluyor benim tek olmasına ragmen orta kalitede olması sanırım bundan dolayı bir ay kadar kullandım demek daha fazla kullandam dahada faydası olur.

Back
X