Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

mrb bende siteye yeni üye oldum. bence burda yazdığımız yazılarımız tüm anne adaylarımız için moral bulucu yazılar olması gerekir. benimde tek embiryo transferim oldu ve çok umutluyum test gunume bir gün kaldı umarım hepimizin yüzünü yüce ALLAH ım güldürür. dualrım sizlerle, sizleri çok seviyorum annecikler :nazar:

ananas neden 7 gun bırakılmamıymıs...ben hala her gun yıyorum...merak ettim!

cnm ben transfer öncesi bu forumlardan ve netten araştırmıştım. bebek tutunana kadar yencekmiş. tutunduktan sonra (transferden sonra en geç 6-7 günde tutunmuş oluyo) sadece suyu içilmeliymiş. rahim kasılmalarına ve düşüklere sebep olabilirmiş. sende bi araştır netten. yanıltmak istemem.

kızlar içinizi ferah tutun benimde tek embriyo 3.gün 8 hücreliydi.5 haftalık hamileyim.öyle ananas falan da yemedim sadece dinlenip kabız olmamaya çalıştım:))):CüvCüv:

Merhaba Arkadaslar.. 2008 yilinda bende ilk tüp bebek deneyimini yasadim.. Yasin 30 yasindan kucuk ve ilk denemen oldugu icin sadece bir tane transfer edicez dediler.. Ve allaha sukur tuttu.. 2009 ocak ayinda son derece saglikli bir oglum oldu.. Allah hepinizin yuzunu guldursun insallah..

ya kızlar benimde geçen sene tüp bebek denemem oldu pozitifti ama 11 haftalıkken düştü neyse şimdi tekrar başlıycam ama şu yasa engeli çıktı karşıma tek embriyo konuluyormuş geçen sefer 3 tane iyi kalite konuldu 1 tane tuttu şimdi tek konulacak bakalım ne olacak 5.gün transfer yapalım falan dedi ama bende dedim geçen sefer 3 konuldu 1 tuttu şimdi tek konulacak ve maddi durumum o kadar da iyi değil sonuçta maddi manevi yıkım bakalım nasıl olacak topikte açtım ama hiç bakan yok böyle aralara yazıyorum onuda hiç cevap veren olmuyor:emir_bebek::69:

kızlar bende tek emriyo yasasıyla ve tek embriyoyla hamile kalan biriyim rabbim hepinize versin inşşş ben şu an 32 haftalık hamileyim tek ve 5. gün embriyosuydu benimki inşşşş benim gibi bütün isteyen kızlar hamile kalır rabbim sizlerle ve olacak meleklerinizle olsun inşşş

kızlar bende tek emriyo yasasıyla ve tek embriyoyla hamile kalan biriyim rabbim hepinize versin inşşş ben şu an 32 haftalık hamileyim tek ve 5. gün embriyosuydu benimki inşşşş benim gibi bütün isteyen kızlar hamile kalır rabbim sizlerle ve olacak meleklerinizle olsun inşşş

oyyy tatlı kızzz maşallah melegini ne tatlı allahım analı babalı büyütsünn cnm demek dogum yaptınn heee allahım acısını göstermesin inş aminn

merhaba kızlar:)
bende 1.tüp bebek yaptırıcam.microenjeksiyon yaptırıcam.ama kaçıncı gün yumurtalar toplanıyor ve kaç gün sonra bebiş koncak bilmiyorum...birazcık anlatırmısınız? :):):)bu gün progen die bi iğneye başladım..yumuta döllenince kaçıncı gün konuo hiç bilmiorum...

bana tek embriyo transferi yapıldı ama tutmadı istanbulun en ünlü hastanesinde yapıldı dünyanın masrafı yaptığınamı yanarsın o kadar hormon aldığınamı yanarsın başbakan 3 çocuk diyor istiyenlerin yolunu kesiyor biz zengin bi ülke değilizki hadi tutmadı bidaha yaptırılarım hem tüp bebeği ödemiyor hemde her halta karışıyor ben bundan sonra aşılama yaptırıcam artık aşılamayla tüpbebek şansı aynı düzeyde:19:

Oncelikle allah kimsenin kucagini bos birakmasin... isin icine girince bu yasanin ne kadar sacma oldugunu anlamis bulunmaktayim. Evet cogul gebeligi onlemek amaclari riskli oldugu icin. Fakat ben mesela calisan bi bayanim cok yogin ve duzensiz is saatlerim var gidip devlettem rapor cikartmaya ne halim ne vaktim yetiyor acikcasi. O yuzden hepsini cebimizden vermek zorundayiz ki maddi olarak cok ucuz bi uygulama degil bu. Bakildiginda turkiye gelir duzeyine gore 1 tup bebek uygulamasi 2 veya 3 maas a tekabul ediyo. Bir tane embriyo transferi yapip tutma ihtimalini dusurerek goya cogul gebelik engelliyolar bence bu soygunculuktan baska bisey degil. Evt allah nasip ederse olur ama istatistiki bi aciklamasi var bunjn. Biz avrupa standartlaronda bi ulke olmayip onlarin yasalarini uyguluyoruz resmen. Ya cok sinirliyim. Yarin transferim var ve tup bebek yapmak icin arabamizi sattik ve bu yasadan oturu ozel hastanede yaptormamiza ragmen tek embriyo transferi yapilcak o yuzden cok gerginim

Oncelikle allah kimsenin kucagini bos birakmasin... isin icine girince bu yasanin ne kadar sacma oldugunu anlamis bulunmaktayim. Evet cogul gebeligi onlemek amaclari riskli oldugu icin. Fakat ben mesela calisan bi bayanim cok yogin ve duzensiz is saatlerim var gidip devlettem rapor cikartmaya ne halim ne vaktim yetiyor acikcasi. O yuzden hepsini cebimizden vermek zorundayiz ki maddi olarak cok ucuz bi uygulama degil bu. Bakildiginda turkiye gelir duzeyine gore 1 tup bebek uygulamasi 2 veya 3 maas a tekabul ediyo. Bir tane embriyo transferi yapip tutma ihtimalini dusurerek goya cogul gebelik engelliyolar bence bu soygunculuktan baska bisey degil. Evt allah nasip ederse olur ama istatistiki bi aciklamasi var bunjn. Biz avrupa standartlaronda bi ulke olmayip onlarin yasalarini uyguluyoruz resmen. Ya cok sinirliyim. Yarin transferim var ve tup bebek yapmak icin arabamizi sattik ve bu yasadan oturu ozel hastanede yaptormamiza ragmen tek embriyo transferi yapilcak o yuzden cok gerginim

sonucunuz ne oldu acaba

Back
X