- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
sağol canım ya dikkat ederiz neye dikkat edeceksek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlarım diye düşünüyorum amaTek gecelik ilişkiyi anlayabilen kadın,bordo berelidir,aldatilma konusunda mastır yapmis kadindir,candır. Selam olsun o kadınlara.Zira ben ölsem gitsem anlayamam ya la.
Dikkatli olun işte takip edin telefonlarına bakmayıp tesadüfen bakıp öğrenenlerde var aramızdapeki ne yapacağız şimdi mesajınız nedir ? telefonları elinden alıp eve mi hapsedelim ? yapacak olan yapar
büyük konuşma valla tövbe tövbe yaTek gecelik ilişkiyi anlayabilen kadın,bordo berelidir,aldatilma konusunda mastır yapmis kadindir,candır. Selam olsun o kadınlara.Zira ben ölsem gitsem anlayamam ya la.
Erkekler değil şerefsizler desek daha iyi. Her neyse.Ben demiyorum diyenler olabilir var da ve genellikle eşleri hamile iken böyle şeylere yöneliyorlar erkekler
dikkatli olacak bir durum yok kanı bozuk herif aldattıktan sonra uzun mu kısa mı sürer beni bağlamaz çeker giderim.merhaba araştırmalara göre Türk erkeklerinin tek gecelik ilişkilerinin %30 u uzun dönem ilişkilere dönüşüyormuş en yakınımdan kuzenimin kocası böyle bir ilişkiden bir de çocuk bekliyormuş oysa karısı 3. e hamile iken dikkatli olmak lazımm
tecrübe ile sabit mi ? nasıl anlarız aydınlat bizi deBen anlarım diye düşünüyorum ama
Hayır değil tecrübe Yok ama anlarım yani hissederim davranışından telefona olan ilgisinden halinden tavrından belli olur bir şekilde açığa çıkartecrübe ile sabit mi ? nasıl anlarız aydınlat bizi de![]()
Gerçekten anlayamam ama yine de tövbe edeyim de zor anlamam.büyük konuşma valla tövbe tövbe ya![]()
E şeyleri kopsun o zamanBen demiyorum diyenler olabilir var da ve genellikle eşleri hamile iken böyle şeylere yöneliyorlar erkekler
valla sanki bende ama neyse dün eşimin kolunda bir renk değişimi gördüm dk larca oraya baktım ne olmuş acaba diye adamda bana baktı bu ne yapıyor acaba diye.Gerçekten anlayamam ama yine de tövbe edeyim de zor anlamam.
bekarsınız değil mi?Ben demiyorum diyenler olabilir var da ve genellikle eşleri hamile iken böyle şeylere yöneliyorlar erkekler
:) ha renk değişimi,kadın parfümü kokusu,saç teli tamam o iş ama benim ki Allah korusun yapsa bile en ufak bir delil bırakmaz öyle çakal,öyle kurnaz. Bi tsortu kayboldu seneler önce hala ne olduğu hakkında bir fikri yok.valla sanki bende ama neyse dün eşimin kolunda bir renk değişimi gördüm dk larca oraya baktım ne olmuş acaba diye adamda bana baktı bu ne yapıyor acaba diye.
Nasıl yani?Valla kızlar siz bilirsiniz belki aman bir kereden bişey olmaz diye düşünenler olabilir o yüzden yüzdelik kısım bana fazla geldi söyleyeyim dedim koca sizin sevgili sizin