• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek gecelik deyip geçmeyin

Ben demiyorum diyenler olabilir var da ve genellikle eşleri hamile iken böyle şeylere yöneliyorlar erkekler
Erkekler değil şerefsizler desek daha iyi. Her neyse.

Tamam.

merhaba araştırmalara göre Türk erkeklerinin tek gecelik ilişkilerinin %30 u uzun dönem ilişkilere dönüşüyormuş en yakınımdan kuzenimin kocası böyle bir ilişkiden bir de çocuk bekliyormuş oysa karısı 3. e hamile iken dikkatli olmak lazımm
dikkatli olacak bir durum yok kanı bozuk herif aldattıktan sonra uzun mu kısa mı sürer beni bağlamaz çeker giderim.
Aldatılmamak için de ekstra dikkat etmeye gerek yok buraya çok güzel bir laf bırakıyorum. İçinde olanı zincire bağlasan zincirle oynanışır.

Yazık kuzenim boşanmadı da Çünkü 3. Gebeydi diğerleri küçüktü işi gücü yoktu kocası diğerinde bırakmam demiş ona da ev tutmuş insan müsveddesi

İşim gücüm yokpeşine düşüp ne yapıyor diye takip mi edeceğim. İnsan paronoyak olur. Zaten azıcık akıllı olan saklamanın yolunu bulur. Aldatma kanıtlarını telefonunda tutuyorsa aldatmasından önce salaklığından boşayabilirim.

Ben demiyorum diyenler olabilir var da ve genellikle eşleri hamile iken böyle şeylere yöneliyorlar erkekler
bekarsınız değil mi?
evlendiginizde hamile kaldığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
eşinizin böyle bir şeye yeltenmemesi için.
bir öneriniz var mi?
"dikkat edin"hayatınıza aldığınız adam güvenmeyi hakeden biri olsun.
gerisi boş işler.
paranoyak olup her saniye bu düşünceyle yaşayamam.
yakalarsan hissedersen yol verirsin.
ee kuzeninizde bosanmamis.
siz olsanız hem yakalar hem bosanir mıydınız?
kuzeniniz nerede hata yapmış bir sorun bakalım?

valla sanki bende ama neyse dün eşimin kolunda bir renk değişimi gördüm dk larca oraya baktım ne olmuş acaba diye adamda bana baktı bu ne yapıyor acaba diye.
:) ha renk değişimi,kadın parfümü kokusu,saç teli tamam o iş ama benim ki Allah korusun yapsa bile en ufak bir delil bırakmaz öyle çakal,öyle kurnaz. Bi tsortu kayboldu seneler önce hala ne olduğu hakkında bir fikri yok.

Back
X