- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
Kim tek gecelik deyip gecer ki diyecem ama var oyleleri de.
Kuzeniniz de oyle yapmis sanirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefonumda da öyle kayıtlı zaten amin canım hepsimizin huzuru olsun inşallah. Biz güneydoğuda bir şehirdeyiz ev çok sıcak haliyle terliyoruz eşimi söylemesi ayıp terli iken öptüğüm zaman dudağımda tuz tadı oluyor bende o yüzden onu tuzlu kurabiyem diye seviyorumAllah daim etsin huzurunuzu:) tuzlu kurabiyem tuttum bunu.
Bir kere bile durduk yere opmedim herifi,akşam gelsin kolundan bi opuyum tadı neye benziyor gerçi tadsız tuzsuz biseydir kesin. Kör olasica.telefonumda da öyle kayıtlı zaten amin canım hepsimizin huzuru olsun inşallah. Biz güneydoğuda bir şehirdeyiz ev çok sıcak haliyle terliyoruz eşimi söylemesi ayıp terli iken öptüğüm zaman dudağımda tuz tadı oluyor bende o yüzden onu tuzlu kurabiyem diye seviyorum![]()
haha alemsin ya mesela o gece uyuyor ben kk da takılıp yaprak dökümü izliyorum netten sonra dönüp bi öpüyorum sonra diziye devam o elini kolunu bacağını üzerime atıyor filan yine öpüyorum sürekli öpme halindeyimBir kere bile durduk yere opmedim herifi,akşam gelsin kolundan bi opuyum tadı neye benziyor gerçi tadsız tuzsuz biseydir kesin. Kör olasica.
Neye dikkat edicez?merhaba araştırmalara göre Türk erkeklerinin tek gecelik ilişkilerinin %30 u uzun dönem ilişkilere dönüşüyormuş en yakınımdan kuzenimin kocası böyle bir ilişkiden bir de çocuk bekliyormuş oysa karısı 3. e hamile iken dikkatli olmak lazımm
Baya baya işveli cilveli hatunsun,valla sen yazdikca benimkine acıdım sevgim arttı adama akşam ise cilveli kadın olma yolunda ilk adimimi atacam,benim neyim eksik.: (haha alemsin ya mesela o gece uyuyor ben kk da takılıp yaprak dökümü izliyorum netten sonra dönüp bi öpüyorum sonra diziye devam o elini kolunu bacağını üzerime atıyor filan yine öpüyorum sürekli öpme halindeyim![]()
öp bi sarıl kucağına atla sonra bacaklarını adamın beline dola gerisini bırak hahhaBaya baya işveli cilveli hatunsun,valla sen yazdikca benimkine acıdım sevgim arttı adama akşam ise cilveli kadın olma yolunda ilk adimimi atacam,benim neyim eksik.: (
Senin bu dediğin cilve değil başka birşey canoöp bi sarıl kucağına atla sonra bacaklarını adamın beline dola gerisini bırak hahha![]()
Valla bugüne kadar yapmış olduğum en büyük cilve koltukta otururken sist deliganli diyip öpücük atıp eğer o dikkate almayıp bana öpücük atmamissa aynı işlemi tekrar Edip senin de bana öpücük atman gerekiyor diyip öpücüğü aldıktan sonra sevimli siritmamla beraber televizyona yönelmek oluyor. 8 senedir adam cilveyi ogretemedi,Allah seni çıkardı karşıma en büyük hayali işten geldiğinde sarilip opmem kaldiki bide üstüne hoplayacam tövbe estağfurullah.öp bi sarıl kucağına atla sonra bacaklarını adamın beline dola gerisini bırak hahha![]()
tek gecelikse madem telefonla niye ilgilenecek davranışı neden değişecek yoksa günlük değişiyor mu bu tek gecelik kişilerHayır değil tecrübe Yok ama anlarım yani hissederim davranışından telefona olan ilgisinden halinden tavrından belli olur bir şekilde açığa çıkar
MecburiyettenKim tek gecelik deyip gecer ki diyecem ama var oyleleri de.
hahaha özelden yazsana neSenin bu dediğin cilve değil başka birşey cano![]()
ay şuan çok utandım artık yazmam ayyyValla bugüne kadar yapmış olduğum en büyük cilve koltukta otururken sist deliganli diyip öpücük atıp eğer o dikkate almayıp bana öpücük atmamissa aynı işlemi tekrar Edip senin de bana öpücük atman gerekiyor diyip öpücüğü aldıktan sonra sevimli siritmamla beraber televizyona yönelmek oluyor. 8 senedir adam cilveyi ogretemedi,Allah seni çıkardı karşıma en büyük hayali işten geldiğinde sarilip opmem kaldiki bide üstüne hoplayacam tövbe estağfurullah.
Gözümde canlandı birdenöp bi sarıl kucağına atla sonra bacaklarını adamın beline dola gerisini bırak hahha![]()
ben 40 kiloyum boyumda öyle uzun değil ondan kolayca yapıyorum bu harekerleriGözümde canlandı birdenÇok iyiymiş ya
![]()
Evlüler daha eyi bülürhahaha özelden yazsana ne![]()