Siz, "Seks o kadar da önemli bir şey değil. Seks için koskoca bir evlilik yıkılmamalı" mı dememek istiyorsunuz?
-Evet, tam da bu. Çünkü bir gecelik bir şey, etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı bir şey. Etrafı sadakatle, bağlılıkla, aynı pencereden hayata bakmakla bezenince, seks oluyor. Öbürü kedilerin, köpeklerin de yaptığı bir şey. Çok kayda değer değil. Bu kadar önemsememek lazım.
anammm..Ya yıkıldım ama yine biz aldatamıyoruz. Niye niye niye : (
Ehem pardon da o etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı şey iki kişilik ve karşı tarafı da yine bir kadın. O zaman kadın için de önemli bir şey değil seks. O zaman biz niye aldatamıyoruz yaaa? : (
anammm..
oyle bır alıntılamıssın kı.. ben bunları ne zaman yazmısım oldum
ayrıca o sorunun cevabını bulunca benımle özelden paylasır mısın
Sen yazdın tabii!
Ya sekse anlam atfetmemeyi anlarım, sonuçta temelinde seks fiziksel bir şey ve illa sevgi, aşk, ilişki bağı, sadakat gibi yükümlülüleri olması gerekmiyor. Bu şekilde kabul eden herhangi bir koşula bağlamadan da gider istediği gibi sevişir. Ama bu "olması gereken bu" olarak sunulmamalı. Çünkü bu ne olması gereken şey, ne olmaması gereken şey. Tamamen kişinin kendi inisiyatifi dahilinde.
Aldatan adamı affetmek, birlikte kalmak da tercihtir, kişisel tercihtir. Bunu da "olması gereken bu" olarak sunamaz kimse.
Sözün özü, sevişmek güzeldir(ya 27.01 kaç gündür hep aynı konularda karşılaşıyoruz, valla adım çıkacak forumda yakında )
Senin sevişmeye, seks konuşmaya hakkın var çünkü kapı gibi evlilik cüzdanın var. Ya ben, ya ben? Bekar halimle kalkmış neler konuşuyorum abovv
ya bu konu dedıgın gbı tamamen kişisel bısey. ama yasadıgımız ülke , uydugumuz / uymak zorunda kaldıgımız ahlaki değerler / din dolayısı iile ayıpladıgımız / bastırdıgımız bir konu haline dönüşüyor.
nedenlerıde incelenmeli bence!
sayın S shot hanım ; kendı adınızı cıkardıgınız yetmezmiş gibi evlı barklı cocuklu combalaklı bır kadın olarak benıde pesınızden sürüklüyorsunuz. esefle kınıyorum sizi..
Ya yıkıldım ama yine biz aldatamıyoruz. Niye niye niye : (
Ehem pardon da o etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı şey iki kişilik ve karşı tarafı da yine bir kadın. O zaman kadın için de önemli bir şey değil seks. O zaman biz niye aldatamıyoruz yaaa? : (
Çünkü çoğunlukla o kadının bir sevgilisi yoktur,bu sebeple kimseyi aldatmış sayılmaz.Dolayısıyla seksi önemli yada önemsiz istediği şekilde görebilir.Ama ilişki yaşayan bir kadın,her ne sebeple olursa olsun ( sadakat,tabu,gelenek,din...) kendini aldatmaktan ( erkeklere oranla) daha kolay alıkoyabilir.Buda kadın ve erkeğin,her yönden" farklı" yaradılışta olduğu sonucunu çıkarıyor.Yani aslında kadınlar müthiş irade gösteriyor falan değil,çünkü zaten öyleler,farkında olmadan,zorlanmadan kendiliğinden olan birşey bu.Sen de diyorsun biz niye aldatamıyoruz,çünkü içimizden gelmiyor.Kadın yaparsa da intikam yada kıskandırma amacıyla yapar anca :) yine duyguya bağlıyoruz yani :)
Konuya gelince,sayın Duru aldatılmış olmak için,partnerinin aşk ile başka birine bağlanıp çoluk çocuğa karışmasını mı bekliyor acaba ?
ben bunun böyle olmadığını düşünüyorum.Çünkü çoğunlukla o kadının bir sevgilisi yoktur,bu sebeple kimseyi aldatmış sayılmaz.Dolayısıyla seksi önemli yada önemsiz istediği şekilde görebilir.Ama ilişki yaşayan bir kadın,her ne sebeple olursa olsun ( sadakat,tabu,gelenek,din...) kendini aldatmaktan ( erkeklere oranla) daha kolay alıkoyabilir.Buda kadın ve erkeğin,her yönden" farklı" yaradılışta olduğu sonucunu çıkarıyor.Yani aslında kadınlar müthiş irade gösteriyor falan değil,çünkü zaten öyleler,farkında olmadan,zorlanmadan kendiliğinden olan birşey bu.Sen de diyorsun biz niye aldatamıyoruz,çünkü içimizden gelmiyor.Kadın yaparsa da intikam yada kıskandırma amacıyla yapar anca :) yine duyguya bağlıyoruz yani :)
Konuya gelince,sayın Duru aldatılmış olmak için,partnerinin aşk ile başka birine bağlanıp çoluk çocuğa karışmasını mı bekliyor acaba ?
hakkım varsa baslayım mı o zamanSenin sevişmeye, seks konuşmaya hakkın var çünkü kapı gibi evlilik cüzdanın var. Ya ben, ya ben? Bekar halimle kalkmış neler konuşuyorum abovv
Demek istediğim öyle bir ilişkide kadının aldatıyor veya aldatmıyor olması değildi. Madem seks önemli bir şey değil, kadın için de önemli değildir bu mantıkla. O zaman kadının aldatmasına niye karşı, önemsizse seks? Bunu demek istemiştim.
İsteyen kadın çok da güzel aldatır. İntikam ya da kıskandırma olması gerekmez, aşk olması bile gerekmez. Sevgilisi varken cinsel yönden uyardığı için biriyle birlikte olabilir. Böyle kadınlar var. Her kadın için seks duygu içermez.
Kadının aldatmasında genelde birlikte aldattığı adama karşı sevgi ön plandadır derseniz hak veririm çünkü kadın kolay kolay düzenini, itibarını hatta kimi yerde hayatını riske atmaz. Yani bir sebebi olur aldatmasının, haklı veya haksız.
Ama sevgi, aşk vs olmadan da sevgilisini aldatan bir çok kadın var. Yok değil.
Senin hepten diline vurmuş zaten.Senin sevişmeye, seks konuşmaya hakkın var çünkü kapı gibi evlilik cüzdanın var. Ya ben, ya ben? Bekar halimle kalkmış neler konuşuyorum abovv
o abla bensem eger , evet görüştüğüm biri var.. tek gece değil , her geceSenin hepten diline vurmuş zaten.Bu arada 27.01 ablanın forumda görüştüğü başka biri var. Benden söylemesi. Öyle tek gece falan bozar bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?