Tek gecelik...

Bunu hic anlamadim sanirim anlamayacagimda.. duygular olmadan bu isi bi kadinin yapabilmesini, hayat kadinlarini tenzih ederim. Ok kadinsin isteklerin var ama bizler erkeklerden farkli olarak duygusal degil miyiz? Yani bilimsel olarak bile cinsel birlesme aninda bizde bir hormon salgilaniyormus, karsidakine bizi daha cok baglayan.

50 kisiyle beraber olmus biri sana deneyim olur tecrube olur, pisman olmazsin der.. bense pisman olursun derim.. neden? Cunku herkes kendi dogrularina gore yorum yapar. Bunu dusunuyorsan demekki senin yasayis bicimine uygunmus.
Düşünüyorum evet ama şuna kendi açımdan katılmıyorum biz kadınız daha duygusalız nasıl yapalım kısmına

One night stand pek tarzim degil. Guvenemem.
Ama cinsellik temelli bir sure devam eden iliskim oldu. Yani sevgililik degil ama one night stand de degil.

Eger kendini kaptirmadan, baglanmadan ve adam sizi bırakırsa normal sekilde kabullenerek devam ettirebileceginizi dusunuyorsaniz düzenli bir partner bulmaniz daha iyi olur. One night standte pisman olma veya en azindan o neyddi gız deyip bir sey anlamamaniz olasi.
Haklı olabılırsınız sağolun

Bence sizin kafa yapınıza ve fikirlerinize bağlı bu pişmanlık durumu. Bir kere deneyip ne hissettiğinize bakmak en mantıklısı olur. Karşınızdakine bağlanıp kendinizi üzerseniz bu işler size göre değil demektir.

Sadece sağlık açısından riskli geliyor bana. Çok dikkatli oluuun :KK73:

Bence sizin kafa yapınıza ve fikirlerinize bağlı bu pişmanlık durumu. Bir kere deneyip ne hissettiğinize bakmak en mantıklısı olur. Karşınızdakine bağlanıp kendinizi üzerseniz bu işler size göre değil demektir.

Sadece sağlık açısından riskli geliyor bana. Çok dikkatli oluuun :KK73:
O konuda test isteyenler oluyor böyle ilişkiler için

Tüh yaa google geçmişimi kirlettim :KK70:
One night stand nedir diye baktım
Konuya gelince kendinize değer verin sabırlı olun ve sevdiğiniz biriyle evlenin
Ben bakire değilim sanırım konu şöyle anlaşıldı hanı ilkim tek gecelik mi olsun gibi

Ben bakire değilim sanırım konu şöyle anlaşıldı hanı ilkim tek gecelik mi olsun gibi
Bakire olmaman seni neden tek gecelik bir ilişkiye zorlasinki
Daha sen bile emin değilsin insanlar çok zalim bence pismanlik duyarsin
Neden sevmedigin biriyle böyle birsey yaşamak istiyorsun biz kadınlar kabul etmesende duygusal varlıklarız
InsaAllah seni seven ve sevdiğin biriyle mutlu olursun

O konuda test isteyenler oluyor böyle ilişkiler için
Tinder vs uygulamadan bulacaginiz ons adam test mi istiyor?
Bardan falan tanisacaginiz adamin zaten gozu test gormez.

Hangi ons test istiyor vallahi sasirdim.

Hani fuckbuddy, fwb falan olsa neyse de.

Vay be forumda böyle şeylerin tartışıldığını görmemiştim yeni keşfettim:)
Yani bu durum aslında bizim kültürümüzde yok diye inkar edebileceğimiz birşey değil.
Mesela yabancı ülkelerde bu çok yaygın insanlar bunun için pek çok yöntem geliştirmişler,hatta bazı yerlerde erkeği 1 günlüğüne satın alınan hayır geceleri filan vs bile var.
Ama şimdi ülkemizdeki ve benzer kültürdeki erkeklere bakınca bu fikir bana korkutucu geliyor yani hergün haberlere bakınca bunu daha iyi anlayabilirsiniz,birde takıntılı saplantılı biri çıkıp aha biz yattık bundan sonra ya beni
msin yada karta toprağın diyecekler bile bu kültürlerde mevcut.
Yani yıllarca tanıdığınız adamlardan bile neler çıktığını,ne olduğunu bazen çok geç anlıyorken 1 günlük ilişki yaşamak için bir insana güvenmek rus ruletinden farksız bence.

Bakire olmaman seni neden tek gecelik bir ilişkiye zorlasinki
Daha sen bile emin değilsin insanlar çok zalim bence pismanlik duyarsin
Neden sevmedigin biriyle böyle birsey yaşamak istiyorsun biz kadınlar kabul etmesende duygusal varlıklarız
InsaAllah seni seven ve sevdiğin biriyle mutlu olursun
Ben duygusal değiliz demedim a erkekler daha az duygusuz onların yapması normal gıbı bir dusunceye katılmadıgımı söyledim

Hoşlanıyorum ayrıca evet sevmiyorum cinsel bir
Çekim içinde sevmek gerekmiyor
Tek gecelik ilişki nedenim sevgılı olmasını istememem ama çekime de karşı koyamıcam gıbı gelıyor hepsı bu

Bu kadar kadın cinayetlerinin yaygın olduğu bir ülkede böyle bişey yapmanı önermem. Direk aklıma kötü şeyler geliyor kimseye güven olmuyor çünkü. Tanıdığın kişi falan olsa da fazla güvenme kimin ne yapacağı belli olmaz. Belki pişman olmazsın ama kötü sonuçlar doğurabilir.

Back
X