Mlk anns Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 1.271 1.153 63 37 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk anns #1 Tek gen tasiyiciyiz pgt ile embriyom seçildi gebeyim benim gibi olup yada dogum yapanlar çocuklarınız saglikli doğdular mi
Tek gen tasiyiciyiz pgt ile embriyom seçildi gebeyim benim gibi olup yada dogum yapanlar çocuklarınız saglikli doğdular mi
W willbemom Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2022 91 69 18 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk anns #2 Mlk anns .!.: Tek gen tasiyiciyiz pgt ile embriyom seçildi gebeyim benim gibi olup yada dogum yapanlar çocuklarınız saglikli doğdular mi Genişletmek için tıkla... İlk transferim oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Geriye taşıyıcı olan embriyolar kaldı, ne olacak bilmiyorum..
Mlk anns .!.: Tek gen tasiyiciyiz pgt ile embriyom seçildi gebeyim benim gibi olup yada dogum yapanlar çocuklarınız saglikli doğdular mi Genişletmek için tıkla... İlk transferim oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Geriye taşıyıcı olan embriyolar kaldı, ne olacak bilmiyorum..
Mlk anns Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 1.271 1.153 63 37 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk anns #3 willbemom .!.: İlk transferim oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Geriye taşıyıcı olan embriyolar kaldı, ne olacak bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu embriyolarin da tutar sağlıkla dogurursun
willbemom .!.: İlk transferim oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Geriye taşıyıcı olan embriyolar kaldı, ne olacak bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu embriyolarin da tutar sağlıkla dogurursun
W willbemom Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2022 91 69 18 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk anns #4 Mlk anns .!.: İnşallah bu embriyolarin da tutar sağlıkla dogurursun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim <3 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Mlk anns .!.: İnşallah bu embriyolarin da tutar sağlıkla dogurursun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim <3 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Mlk anns Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 1.271 1.153 63 37 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlk anns #5 willbemom .!.: Çok teşekkür ederim <3 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu Genişletmek için tıkla... Amiinn insallah canm
willbemom .!.: Çok teşekkür ederim <3 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu Genişletmek için tıkla... Amiinn insallah canm