busra_cem Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2010 56 0 46 Ankara 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #1 arkadaşlar 10 aylık oğlum var bebeklikten beri sağ göğsümü pek almıyodu zaten son 1 aydır hiç almıyo bugün bi tadına bakayım dedim tuzlu resmen garip bi tadı var neden olmuş olabilir bilgisi olan varmı
arkadaşlar 10 aylık oğlum var bebeklikten beri sağ göğsümü pek almıyodu zaten son 1 aydır hiç almıyo bugün bi tadına bakayım dedim tuzlu resmen garip bi tadı var neden olmuş olabilir bilgisi olan varmı
Yusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 4.003 3 116 Diğer 25 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #2 aynı durumu ben de yaşıyorum. hem tuzlu gibi hem de resmen sarı renkte akıyor emziremediğim göğsümdeki süt.... Burada yaşlı bir teyze sütün göğsünün içinde bozulmuş o yüzden sarı renkte ve kötü tattadır dedi Son düzenleme: 25 Kasım 2011
aynı durumu ben de yaşıyorum. hem tuzlu gibi hem de resmen sarı renkte akıyor emziremediğim göğsümdeki süt.... Burada yaşlı bir teyze sütün göğsünün içinde bozulmuş o yüzden sarı renkte ve kötü tattadır dedi