Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiTek göğüs emzirme ve göğüslerde orantısızlık
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Herkese merhaba ... tek göğüs emziren ya da birini daha fazla emziren deneyimli anneler.. göğüslerin biri büyük diğeri küçük görünüyor bu durum emzirmeyi kesince düzeliyor mu
Merhabalar benim emzirme dönemim bitti ikinci göğüste tıkanıklık olduğu için tek göğüs emzirmiştim. Dediğiniz gibi süt olan göğüs emzirme döneminde büyük oluyor fakat süt verme işlemi bittikten sonra eski haline dönüyor benim öyle oldu.
Merhabalar benim emzirme dönemim bitti ikinci göğüste tıkanıklık olduğu için tek göğüs emzirmiştim. Dediğiniz gibi süt olan göğüs emzirme döneminde büyük oluyor fakat süt verme işlemi bittikten sonra eski haline dönüyor benim öyle oldu.
Emzirme döneminde bence böyle şeyleri kafanıza pek takmayın ben canlı örneğiyim emzirdiğim göğüsüm resmen kocaman olmuştu şuan normal düzeliyor hiç merak etmeyin :)