• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek göğüs emzirme ve göğüslerde orantısızlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
Herkese merhaba ... tek göğüs emziren ya da birini daha fazla emziren deneyimli anneler.. göğüslerin biri büyük diğeri küçük görünüyor bu durum emzirmeyi kesince düzeliyor mu

Merhabalar benim emzirme dönemim bitti ikinci göğüste tıkanıklık olduğu için tek göğüs emzirmiştim. Dediğiniz gibi süt olan göğüs emzirme döneminde büyük oluyor fakat süt verme işlemi bittikten sonra eski haline dönüyor benim öyle oldu.

Merhabalar benim emzirme dönemim bitti ikinci göğüste tıkanıklık olduğu için tek göğüs emzirmiştim. Dediğiniz gibi süt olan göğüs emzirme döneminde büyük oluyor fakat süt verme işlemi bittikten sonra eski haline dönüyor benim öyle oldu.
Sanki düzelmeyecek gibi geliyor şuan inşallah öyle olur o_O

Başka yazan da olmamış :olamaz:

ben de ilk kızımı tek meme emzirdim, diğeri küçücük kalmıştı, sonra düzeliyor merak etmeyin.

Back
X